Фан Клуб: Амак СП Охрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Аман бе и вас ли ве снајде истото:tapp:

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.298
Поени од реакции
7.023
Ау фала шо ни кажа,не знаевме

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.360
Поени од реакции
8.462
Амак СП замина во историјата
Екипата на Амак СП, актуелниот освојувач на Купот, е исклучен од лигата затоа што не се појави на последните два меча, на гостувањата кај Фени И. и Овче Поле. Охриѓани, кои своите натпревари годинава ги играа во Скопје, не дадоа вистинско образложение за своето неиграње, а пропозициите во такви случаи се јасни - следи елиминација.

Ваквиот епилог е логичен след на лошата финансиска ситуација во клубот, кој на почетокот на сезоната се фузираше со Карпош Соколи 2000. Согласно со правилата на МКФ сега резултати на Амак СП во првите шест кола се бришат, а табелата ќе претрпи мали измени.

Пред Амак СП исчезнаа и Николферт, Струмица, Жито вардар, Деликатес Кочани, Неметали Огражден, Орка, Поло Трејд и Куманово, кои имаа инстант успех во своето време па за кратко време ги снајде клуч.
jbg:tapp:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Абе по се изгледа АМАК ќе продолжи со натпреварувањето и сега во Четврток ќе се преигра со Овче Поле во Свети Николе... немам извор од некој медиум, но така се збори тука по градот... утре подетално :helou:

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Абе по се изгледа АМАК ќе продолжи со натпреварувањето и сега во Четврток ќе се преигра со Овче Поле во Свети Николе... немам извор од некој медиум, но така се збори тука по градот... утре подетално :helou:

јуху нови 2 бода за нас:icon_lol::icon_lol:

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.001
Поени од реакции
12.599
Амак СП замина во историјата
Екипата на Амак СП, актуелниот освојувач на Купот, е исклучен од лигата затоа што не се појави на последните два меча, на гостувањата кај Фени И. и Овче Поле. Охриѓани, кои своите натпревари годинава ги играа во Скопје, не дадоа вистинско образложение за своето неиграње, а пропозициите во такви случаи се јасни - следи елиминација.

Ваквиот епилог е логичен след на лошата финансиска ситуација во клубот, кој на почетокот на сезоната се фузираше со Карпош Соколи 2000. Согласно со правилата на МКФ сега резултати на Амак СП во првите шест кола се бришат, а табелата ќе претрпи мали измени.

Пред Амак СП исчезнаа и Николферт, Струмица, Жито вардар, Деликатес Кочани, Неметали Огражден, Орка, Поло Трејд и Куманово, кои имаа инстант успех во своето време па за кратко време ги снајде клуч.
jbg:tapp:

http://ohridnews.com.mk/index.php?mod=2&kat=7&id=16846
:helou:

Иначе, ептен е глупо ова шо утакмиците Скопје се игрет. Ни кошарка имат веќе во градов, ништо.....:jaj:

Ovce_Pole-9

^Tennis Lover^
Член од
12 декември 2008
Мислења
234
Поени од реакции
14
Јас малце вон темата:),ама ќе може ли некој да ме информира што биде со близнаците Стојановски?Мислам дека Дамјан си беше во Амак,ама слушнав дека Војдан отишол да игра на страна??Фала однапред...

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Јас малце вон темата:),ама ќе може ли некој да ме информира што биде со близнаците Стојановски?Мислам дека Дамјан си беше во Амак,ама слушнав дека Војдан отишол да игра на страна??Фала однапред...

Дамјан мислим дека игра у Вардар Осигурување не сум сигурен,а Војдан игра у Србија...

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Умреа овие , доста беше и од фан - клубов .
:locked:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom