Фан Клуб: Амак СП Охрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Амак СП од Охрид е млад тим, неодамна основан (мислам да брендиран во Амак СП), кој во втора лига од 14 натпревари извојува лесни 14 победи. Денес, на натпреварот Амак СП - Вардар што започна со минута молчење во чест на Тоше Проески, Амак го победи Вардар со 69-59. Разликата од точно 10 бода што ја држевме цело второ полувреме ја здобивме кога Вардар изигра со комбиниран состав и попуштија со нервите, па имаше 3 технички.

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Браво за Амак...Амак или старо Анд1 не е од дамна основан но сепак од пред 2 3 години е Амак Сп...

Браво за вечерашнава победа...само напред..!

Член од
27 јуни 2007
Мислења
278
Поени од реакции
1
Aj kako шо си ред ... честито ... ма интересира тој црнецот со бр.7 мислам дека беше ..Како играше??? у Струмица не отепа

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
Леле брат попара ги напрајвме. Алал да им е, многу се јаки. Само нека ни се множат победиве. Малку само шо паднавме во играва, тие се засилија еден момент, ама пак в шише ги пикнавме.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Aj kako шо си ред ... честито ... ма интересира тој црнецот со бр.7 мислам дека беше ..Како играше??? у Струмица не отепа
Седумката во тандем со петнајската, американчето, ја решија утакмицата. Многу е брз и агилен седумката, спречи едно дестина контри и направи 5-6 контри сам.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Шампионииии :vozbud:

И МЗТ ќе го намачкаме на лепче :)

Статус
Затворена за нови мислења.