Дали можат девојки да силуваат машко?

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
може бе може
мене ми се има десено само шо не се сеќавам, бев малку освежен, до душа малку повеќе и тоа се десило ама јас однапред знаев дека нејќам баш со таа шо се десило и после бед ми беше:tapp:, ама тоа не е силување туку искористување:smir:

пс многу луѓе не ми веруваат дека не се сеќавам или дека не сум можел, ама хемијата си го прај своето
кој нејќе да верува не мора

Климакс? :uvo:
Тука сум да разјасниме нејасни поими Викторче иако затоа можеш и гоогле да го користиш:smir:се надевам разбираш барем англиски
In general, a climax (from the Greek word “κλῖμαξ” (klimax) meaning “staircase” and “ladder”) is a point of greatest intensity or force in an ascending series; i.e., a culmination. The term "climax" has many specific connotations and uses in English:

Ако се повеќе девојки можат,ако е една малку потешко.Не да не може,ама треба да се помачи малку.:icon_lol:
И,под силување подразбирам секаков вид на принуда како и при разни облици на нарушена свест.:)

Оф боже :uvo:

А зашто да не постои бе. Има примери такви.
Сепак стандардно е машките да ги вршат овие криминални дела, посебно што се посилна половина.
Но има силни цури кои слободно можат сексуално да го искористат машкото, без негово одобрување.
Глупи се оние фрази дека мажите не одбиваат сексуални понуди. Мислам дека не постои таков тип. Еве ви искочи оваа и ви скокне...
1719202_base.jpg

Сигурно дека тоа ќе се смета за силување :icon_lol:

Две Кавадарки и ја ќе ја силувам неа!

Тука сум да разјасниме нејасни поими Викторче иако затоа можеш и гоогле да го користиш:smir:се надевам разбираш барем англиски
In general, a climax (from the Greek word “κλῖμαξ” (klimax) meaning “staircase” and “ladder”) is a point of greatest intensity or force in an ascending series; i.e., a culmination. The term "climax" has many specific connotations and uses in English:

А таков климаааааакс, пошто мене од време на време ми се шуњаат луѓе у години у околина, и одма страв ме фати на таков климакс дека мислиш. :pos:

Туку, да не те силувам со муабетов? :)

Moze ako mu butne nesto u dupe inace ne e siluvanje ...za siluvanje mora da ima nekakov vlez vo teloto

А таков климаааааакс, пошто мене од време на време ми се шуњаат луѓе у години у околина, и одма страв ме фати на таков климакс дека мислиш. :pos:

Туку, да не те силувам со муабетов? :)
Пре би рекла дека јас те силував па таква е нели и темата:icon_bigg

Бре. Сигурна си? :helou:
Па на неиспробано не пишувам, сум пипнала сум осетила, зборувам за спиење а не кога ќе се разбуди:wink:

Moze ako mu butne nesto u dupe inace ne e siluvanje ...za siluvanje mora da ima nekakov vlez vo teloto
za siluvanje samo e potrebno odnosot da se sluci i pokraj protivenjeto na bilo koj clen,t.e.protiv negova volja.a deka se slucuvale takvi raboti,se slucuvale...

Imalo slucaevi sekakvi. Primer sto procitav negde ili na vesti imase ne se sekjavam... pred nekoe vreme vo Rusija covek sakal da ograbi nekoj zena, i provalil doma, ama se zeznal, taa ti bila nekoja epten jaka karatistka.
Pogodi sto mu napravila. Go skrsila od kotek, zela go vrzala vo podrum, mu dala vijagra da pie i go siluvala CELI TRI DENA.

Mislam... sto se seta po svetov.:uvo:

Imalo slucaevi sekakvi. Primer sto procitav negde ili na vesti imase ne se sekjavam... pred nekoe vreme vo Rusija covek sakal da ograbi nekoj zena, i provalil doma, ama se zeznal, taa ti bila nekoja epten jaka karatistka.
Pogodi sto mu napravila. Go skrsila od kotek, zela go vrzala vo podrum, mu dala vijagra da pie i go siluvala CELI TRI DENA.

Mislam... sto se seta po svetov.:uvo:

му го накршила ако го силувала три дена...
а божем на него му се слошило ако го силувала три дена и малку му биле се кладам :back:

Па на неиспробано не пишувам, сум пипнала сум осетила, зборувам за спиење а не кога ќе се разбуди:wink:

:icon_mrgr:icon_mrgr

Не си го погодила денот..Може нигде да го нема,може да биде на пола копје,може да биде камен да не можеш да го мрднеш а може и да сврши за време на спиење - зависи од денот..

А дали девојка може да силува машко - па може,ама ќе треба бааги да се помачи ..

а дали постои машко што би одбил секс? (освен ако е грда:tapp:)

па мислам дека девојка... не може сепак ние машките сме посилни многу лесно може да се бранеме лол.. ако има нешто поовеќе од една девојка ..тоа веќе друга работа :nesum:

а дали постои машко што би одбил секс? (освен ако е грда:tapp:)

па мислам дека девојка... не може сепак ние машките сме посилни многу лесно може да се бранеме лол.. ако има нешто поовеќе од една девојка ..тоа веќе друга работа :nesum:
Значи ти никоја шо ќе те начекат на пат и да те прашат дал сакаш да имате секс, не би ја одбил.
Не е битно дали имаш женска, дали ја сакаш, дали типкава имат куп болести, гниди на нејзе, дали осеќаш нешо за неа (шо не е можно) ти напрај си го меракот, битно уба е.
Иначе, постоет апчиња за смирвење и заспивање, или палка една да ти здрвит по гла, а после и вијагри ак затребет, пошо нема да ти свесен шо се дешават, нели.

Значи ти никоја шо ќе те начекат на пат и да те прашат дал сакаш да имате секс, не би ја одбил.
Не е битно дали имаш женска, дали ја сакаш, дали типкава имат куп болести, гниди на нејзе, дали осеќаш нешо за неа (шо не е можно) ти напрај си го меракот, битно уба е.
Иначе, постоет апчиња за смирвење и заспивање, или палка една да ти здрвит по гла, а после и вијагри ак затребет, пошо нема да ти свесен шо се дешават, нели.
па има кондом за сите тие болести....и да ... ако сака и од марс нека дојде.. ако девојката ми се доапаѓа ... онака ако има физички привлечност...да би го направил тоа.. зш да не?
сеа немој да сфатиш дека тоа ќе биде како навика секој ден да го правам ( камоли да имаше секој ден :vozbud:)
и тоа со апчиња ова она.. нека дојде некој мајчин да ми отвори уста и да ме натера да голтнам апче.. noo wayyy освен ако не сака заедно со апчето и некое прстче да голтнам ... така да апчето не би дејствувал:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom