mikki
FeRRuM
- Член од
- 15 мај 2009
- Мислења
- 74
- Поени од реакции
- 0
da no pak ne go prepoznava?iTunes имаш инсталирано на компјутерот?
Значи го ставаш телефонот на усб и не го препознава воопшто,ни како device во iTunes ни како portable device во Computer?da no pak ne go prepoznava?
ми излава само одоздоле од таскбарот usb not recognized а ни во iTunes никако не може да не треба некој дривер нешто да се инсталира барем како mass storage mode да се отвори?Значи го ставаш телефонот на усб и не го препознава воопшто,ни како device во iTunes ни како portable device во Computer?
Што ти кажува,воопшто ништо не јавува кога ќе го ставиш? Пробај на друг УСБ порт,вака ко за почеток.
1. Пробај на сите USB влезовими излава само одоздоле од таскбарот usb not recognized а ни во iTunes никако не може да не треба некој дривер нешто да се инсталира барем како mass storage mode да се отвори?
имам веке се испробано освен друг кабел1. Пробај на сите USB влезови
2. Пробај со друг кабел
3. Пробај на друг РС
4. Пробај на друг Windows
5.....
Ова си требал до сега да го направиш и без да ти го пишам
тука на форумов има двајца активни членови кои се сервисери на мобилни телефони... само они немаат баш многу моќ да предскажуваат на тарот карти или на баење да погодуваат... сакав да кажам, дека сепак ке треба да кажеш кој телефон (марка и модел) за да ти кажат каде, кога, колку и како...Леле знае ли некој како можам и каде да го сменам а и дали можам да го сменам екранчето малце ми пукна !
Ве молам помогнете ми
Ајде да ти помогнам само кажи ми ако сакаш што телефон ти е или контактирај ме по ППЛеле знае ли некој како можам и каде да го сменам а и дали можам да го сменам екранчето малце ми пукна !
Ве молам помогнете ми
Епа чим знаеш што е проблем ? инсталирај некој ссх програм влези му во систем избриши ги ...Кога ја активирам Cydia ми застанува на Loading и после прави краш,, барав солуција и може единствено преку SSH програмот кој никако да го сватам . Целта е да се влезе во Sys преку компјутер и да се избришат некој фалови за Cydiata повторно да работи како што треба,,,
ХЕЛП?
Направи на ново анлок и џеилбрејк и БИ ТРЕБАЛО да се реши проблемотКога ја активирам Cydia ми застанува на Loading и после прави краш,, барав солуција и може единствено преку SSH програмот кој никако да го сватам . Целта е да се влезе во Sys преку компјутер и да се избришат некој фалови за Cydiata повторно да работи како што треба,,,
ХЕЛП?