Фан Клуб : Фени Индустри

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Чекај бе нека вези кој било после ќе дискутираме.Само нека влезе некој,само да е мак.екипа.

Член од
12 мај 2009
Мислења
105
Поени од реакции
91
Чекај бе нека вези кој било после ќе дискутираме.Само нека влезе некој,само да е мак.екипа.
:pop: амин

НЛБ - Банка како главен спонзор на лигата има интерес да има и клуб од МК, бидејки они се застапени тука преку нивната керка-фирма НЛБ Тутунска Банка.
Најреално е да му се понуди место на нашиот шампион ( кој и да биде ) , а ако нејке на вториот, па ....

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.298
Поени од реакции
7.025
Значи ти си ретардиран малце, и МЗТ т.е. ФА и Работнички т.е. ЦПБ имаат потенцијал за да соберат по 2000 навијачи (читај: навијачи) само со потребни по квалитетни утакмици и дербија, кажи ми колку имаше од ЦПБ на гостување кај вас?! Колку имаше навијачи у Јане и у Градски парк против вас?! Повторно ќе кажам, потребни се само по атрактивни утакмици, а тимовите односно групите имаат потенциал да соберат навијачи, нешто што за вас е невозможно, и да, тие 2000 у купот беа навијачи, само се не секогаш редовни на трибина поради пак ќе спомнам квалитетот на лигата, МЗТ да игра во НЛБ, од едната страна (кај што си беа и оваа година) ќе бидат ФА повторно во иста бројка, а од спротивната ќе бидат симпатизерите на МЗТ и да, многу поголема гледаност има кај нас, само кај вас преовладува тој селски менталитет
ТИ ДА МИ ГО ПУШИШ МЕНЕ СЕЛСКИОТ КУР! САМО КОГА Е ДЕРБИТО РАБОТНИЧКИ-МЗТ СЕ СОБИРАТЕ ПО 2000 ЛУЃЕ,КАЈ СТЕ НА ДРУГИТЕ УТАКМИЦИ??? 500 ДУШИ НАВИВАЧИ И 300 ДУШИ ОБИЧНА ПУБЛИКА. У КАВАДАРЦИ ИМА И САЛА И ХОТЕЛ ШО ГИ ИСПОЛНУВААТ ТИЕ УСЛОВИ ЗА НЛБ ЛИГАТА

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Значи ти си ретардиран малце, и МЗТ т.е. ФА и Работнички т.е. ЦПБ имаат потенцијал за да соберат по 2000 навијачи (читај: навијачи) само со потребни по квалитетни утакмици и дербија, кажи ми колку имаше од ЦПБ на гостување кај вас?! Колку имаше навијачи у Јане и у Градски парк против вас?! Повторно ќе кажам, потребни се само по атрактивни утакмици, а тимовите односно групите имаат потенциал да соберат навијачи, нешто што за вас е невозможно, и да, тие 2000 у купот беа навијачи, само се не секогаш редовни на трибина поради пак ќе спомнам квалитетот на лигата, МЗТ да игра во НЛБ, од едната страна (кај што си беа и оваа година) ќе бидат ФА повторно во иста бројка, а од спротивната ќе бидат симпатизерите на МЗТ и да, многу поголема гледаност има кај нас, само кај вас преовладува тој селски менталитет
хаха каква поголема гледаност бе алоо свести се малце... факт е дека публика имате по 100-200 а навијачи вие сте 300-400... така да

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Тоа што на не многу паметните Аеродромци им го затворија фан-клубот доволно зборува за тоа колку се тие во тек со времето колку тоа имаат култура за да се мешаат со други луѓе и колку сите други се селаци :)

Треба да ги разберете и да не подлегнувате на нивниот "муабет". Истиот "муабет" го слушаме 4-5 години.
Резултат:

1. Сеуште се без титула :pehar: :pos:
2. Сеуште прогнозираат непостоење а спонзор им е Орце Камчев :pop: :pop: :pop: Од ова поголем парадокс нема да сретнете на форумот.
3. Сеуште губат од Фени и Работнички :aplauz: :pos2: :pusk:

Што ке се промени ако наредната сезона отидат во НЛБ?

1. Ништо.
2. Освен цела Македонија ке им се смее и цел балкан.

Игнорирајте ги, пошто ова им е единствен начин да се тешат во поразите, навредувајќи ги шампионите.

Но Фреди Меркјури од Квин вели добро во својата песна:

"No time for LOSERS,
cause we are the champions..."

Немојте да навлегувате во "дебати" бидејки и самите се свесни дека се мизерна екипа и дека со ништо неможат да им се спротивстават на конкуренцијата.

Не за џабе фан-клубот на Фени e најпосетуван од сите :pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar:

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Инкогнито имам 24 години и не знам што виде лошо во мојот пост за да ми дадеш лоша репутација(може и админите да го испитат случајот за твоето безпотребно давање репутација, заради причината и немањето иста таква), ниту кажав нешто навредливо, само дадов мислење кое е објективно и подржано со факти, изгледа те заболи нешто кога го кажав зборот :pehar: ТИТУЛА :pehar: ! Затоа малце помирете се со реалноста и ќе молам да зачисти малку модератор од оффтопикот за МЗТ, имате ваша тема/клуб...упс немате ни тоа :pos:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.946
Поени од реакции
16.275
Aма некој кога ќе спомни дека CPB се навивачка група ме фаќа серка ...како може да е навивачка група на дерби утакмици т.е само на Фени и на МЗТ да се собираат...кога играат со Лирија салата им фури од сите страни од што е празна, а на Фени во Јасмин барем има 1000 гледачи во просек, е сеа од тие 1000 гледачи едно 50 се навивачи стандард, а тоа кај Работнички го нема, А исти курац е и со Аеродромци :)

..се извинувам за оф топикот, ама морав, јаче беше од мене :))

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Уште сте под импресии незнаете што зборите, ќе ви простиме..
Читам, читам и уште не сте ми јасни сакате да кажете дека освен за дерби (МЗТ - Работнички) во Јане Сандански ималo помалa посетеност отколку во Јасмин? Ако одговорот е „Да“ нема место за дискусија ќе ве остаам да си ги оладите глаите уште некое време. :wink:

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Уште сте под импресии незнаете што зборите, ќе ви простиме..
Читам, читам и уште не сте ми јасни сакате да кажете дека освен за дерби (МЗТ - Работнички) во Јане Сандански ималo помалa посетеност отколку во Јасмин? Ако одговорот е „Да“ нема место за дискусија ќе ве остаам да си ги оладите глаите уште некое време. :wink:
А ти имаш ли официјални податоци за да тврдиш?

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
А ти имаш ли официјални податоци за да тврдиш?
Доволен ми е фактот дека не сум ретардиран за да помислам дека стварно би можело во Јасмин да има повеќе посетеност од Јане Сандански (просечно цела година), а за официјални податоци може да провери некој кој уште сумња дека стварно би можело да биде така.. И да обично ме учеа на прашање да одговарам со одговор. ;)

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Доволен ми е фактот дека не сум ретардиран за да помислам дека стварно би можело во Јасмин да има повеќе посетеност од Јане Сандански (просечно цела година), а за официјални податоци може да провери некој кој уште сумња дека стварно би можело да биде така.. И да обично ме учеа на прашање да одговарам со одговор. ;)
Епа ете мислиш дека не си ретардиран а зборуваш за нешто без да имаш поим за што зборуваш.

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
хахах ти нема шанси да си сериозен
факт е дека имате повеќе навијачи, али публика помалце... т.е. се на се помалце
е сеа ако мислиш само за навијачи таму сте неприкосновени

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Гледате ли колку сте ненормални, тоа е тој селски менталитет што ви го зборам и немојте и вие ко ЦПБ само титули да дробите, а плус на погрешен човек му збориш за титули (кога сме веќе кај тоа, за Работнички навивам у кошарка), МЗТ го земав само за пример, а треба и вие истото да го направите не само да негирате и да се удирате у груди, а за тие "мажишта" што ми се закануваат по ПП и репутации ќе им порачам нека не се палат многу и кај што нема аргументи почнуваме со навреди и закани, познато е тоа, а познато е и дека имате срце како лешник и ќе се видиме до година ако Вардар испадне од лига и ќе имате можност да се докажете

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Гледате ли колку сте ненормални, тоа е тој селски менталитет што ви го зборам и немојте и вие ко ЦПБ само титули да дробите, а плус на погрешен човек му збориш за титули (кога сме веќе кај тоа, за Работнички навивам у кошарка), МЗТ го земав само за пример, а треба и вие истото да го направите не само да негирате и да се удирате у груди, а за тие "мажишта" што ми се закануваат по ПП и репутации ќе им порачам нека не се палат многу и кај што нема аргументи почнуваме со навреди и закани, познато е тоа, а познато е и дека имате срце како лешник и ќе се видиме до година ако Вардар испадне од лига и ќе имате можност да се докажете
у фудбал за вардар у кошарка за работнички!!!
тоа е тоа :)

Kajgana Shop

На врв Bottom