- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Чекај бе нека вези кој било после ќе дискутираме.Само нека влезе некој,само да е мак.екипа.
:pop: аминЧекај бе нека вези кој било после ќе дискутираме.Само нека влезе некој,само да е мак.екипа.
ТИ ДА МИ ГО ПУШИШ МЕНЕ СЕЛСКИОТ КУР! САМО КОГА Е ДЕРБИТО РАБОТНИЧКИ-МЗТ СЕ СОБИРАТЕ ПО 2000 ЛУЃЕ,КАЈ СТЕ НА ДРУГИТЕ УТАКМИЦИ??? 500 ДУШИ НАВИВАЧИ И 300 ДУШИ ОБИЧНА ПУБЛИКА. У КАВАДАРЦИ ИМА И САЛА И ХОТЕЛ ШО ГИ ИСПОЛНУВААТ ТИЕ УСЛОВИ ЗА НЛБ ЛИГАТАЗначи ти си ретардиран малце, и МЗТ т.е. ФА и Работнички т.е. ЦПБ имаат потенцијал за да соберат по 2000 навијачи (читај: навијачи) само со потребни по квалитетни утакмици и дербија, кажи ми колку имаше од ЦПБ на гостување кај вас?! Колку имаше навијачи у Јане и у Градски парк против вас?! Повторно ќе кажам, потребни се само по атрактивни утакмици, а тимовите односно групите имаат потенциал да соберат навијачи, нешто што за вас е невозможно, и да, тие 2000 у купот беа навијачи, само се не секогаш редовни на трибина поради пак ќе спомнам квалитетот на лигата, МЗТ да игра во НЛБ, од едната страна (кај што си беа и оваа година) ќе бидат ФА повторно во иста бројка, а од спротивната ќе бидат симпатизерите на МЗТ и да, многу поголема гледаност има кај нас, само кај вас преовладува тој селски менталитет
хаха каква поголема гледаност бе алоо свести се малце... факт е дека публика имате по 100-200 а навијачи вие сте 300-400... така даЗначи ти си ретардиран малце, и МЗТ т.е. ФА и Работнички т.е. ЦПБ имаат потенцијал за да соберат по 2000 навијачи (читај: навијачи) само со потребни по квалитетни утакмици и дербија, кажи ми колку имаше од ЦПБ на гостување кај вас?! Колку имаше навијачи у Јане и у Градски парк против вас?! Повторно ќе кажам, потребни се само по атрактивни утакмици, а тимовите односно групите имаат потенциал да соберат навијачи, нешто што за вас е невозможно, и да, тие 2000 у купот беа навијачи, само се не секогаш редовни на трибина поради пак ќе спомнам квалитетот на лигата, МЗТ да игра во НЛБ, од едната страна (кај што си беа и оваа година) ќе бидат ФА повторно во иста бројка, а од спротивната ќе бидат симпатизерите на МЗТ и да, многу поголема гледаност има кај нас, само кај вас преовладува тој селски менталитет
А ти имаш ли официјални податоци за да тврдиш?Уште сте под импресии незнаете што зборите, ќе ви простиме..
Читам, читам и уште не сте ми јасни сакате да кажете дека освен за дерби (МЗТ - Работнички) во Јане Сандански ималo помалa посетеност отколку во Јасмин? Ако одговорот е „Да“ нема место за дискусија ќе ве остаам да си ги оладите глаите уште некое време. :wink:
Доволен ми е фактот дека не сум ретардиран за да помислам дека стварно би можело во Јасмин да има повеќе посетеност од Јане Сандански (просечно цела година), а за официјални податоци може да провери некој кој уште сумња дека стварно би можело да биде така.. И да обично ме учеа на прашање да одговарам со одговор.А ти имаш ли официјални податоци за да тврдиш?
Епа ете мислиш дека не си ретардиран а зборуваш за нешто без да имаш поим за што зборуваш.Доволен ми е фактот дека не сум ретардиран за да помислам дека стварно би можело во Јасмин да има повеќе посетеност од Јане Сандански (просечно цела година), а за официјални податоци може да провери некој кој уште сумња дека стварно би можело да биде така.. И да обично ме учеа на прашање да одговарам со одговор.
Ете пошто ти не си, побиј ме со „фактите“.Епа ете мислиш дека не си ретардиран а зборуваш за нешто без да имаш поим за што зборуваш.
у фудбал за вардар у кошарка за работнички!!!Гледате ли колку сте ненормални, тоа е тој селски менталитет што ви го зборам и немојте и вие ко ЦПБ само титули да дробите, а плус на погрешен човек му збориш за титули (кога сме веќе кај тоа, за Работнички навивам у кошарка), МЗТ го земав само за пример, а треба и вие истото да го направите не само да негирате и да се удирате у груди, а за тие "мажишта" што ми се закануваат по ПП и репутации ќе им порачам нека не се палат многу и кај што нема аргументи почнуваме со навреди и закани, познато е тоа, а познато е и дека имате срце како лешник и ќе се видиме до година ако Вардар испадне од лига и ќе имате можност да се докажете