82-80Резултат?
Торус игра одлично на домашен теренЧим вака тргнало очекујте ги Симиќ и Грнчаров да дојдат одгодина во Фени...
Кога ја би бил на местото на Симиќ би се прашал зошто сите ме мразат и сите ми викаат Ушко...Нема сала во која е добедојден.Зошто е тоа така?
Читам во Спорт...Џабе му биле на Фени сите фрлени евра и долари...
Ја би реколЏАБЕ МИ СЕ УШЛАЦИТЕ КОГА НЕМОЖАМ ДА ПОЛЕТАМ
Како бре од Торус можеме да изгубиме???
На Фејсбук Амир напишал до сите фанови.Извинете за поразов.Играчите играа во смисла нешто како катастрофа...
Богами ваков пораз е вистинска катастрофа...
А сакав да прашам дали ангажманот на Соколов значи заминување на некој играч.Пошто мислам дека солидно бевме потполнети на секоја позиција и ме изненадува овој потег.Дали можеби Џејмс Лајф има карта за еден правец,или?
Да бе Оризот го купија само за смеата да му се смејме да го драпаме :tv:[/B]
Не биди смешен еден од нашите најдобри кошаркари до сега да замине, нема шанси изјавиа од управата на Фени дека со Соколов само се засилуваме на бековските позиции и да има играч кој че го реметиме :pos2:
E уште ова фали, со толку потрошени пари да не бидете шампиони, барем во нашата скапана лига :smir:Да бе Оризот го купија само за смеата да му се смејме да го драпаме :tv:
П.С Имаше изјава на Рале во некој весник деновиве кај што читав дека никој нема да си замине од составот туку со доаѓањето на Оривчето само се појачуваат бековските позиции се со цел за повисок пласман во БИБЛ и за освојување на лигата:helou:
Со Емил се е можно.:pos2::pos2:E уште ова фали, со толку потрошени пари да не бидете шампиони, барем во нашата скапана лига :smir:
У фан клуб Вардар ми се чине а кажаа таа вест покрај него заинтересирани се и за Мачка :helou:А кај прочитав дека Талик Браун демек ќе потпишувал за Вардар...
Рале не е крив беСо Емил се е можно.:pos2::pos2:
Не ти држи вода ни милиграм...Јас поразот го очекував...
Тактичка игра и пораз, сигурно заштедување на некои играчи од повреди или слично. Сега за недела до 10 дена играме мислам со Левски од Софија, па се чуваат за нивНе биле сигурно форсирани многу подобрите играчи. Но можело ете и до победа за малку да се стигне
А и поразот не би му сменил ништо, позицијата е таа, второ место...
Не ти држи вода ни милиграм...
Прво...Со Левски играме 13 Јануари а до тогаш има пола месец.Во меѓувреме кошаркарите се распуштени и ќе се вратат кај 3 Јануари.Што значи ќе бидат растеретени и од тренинзи и ќе имаат време за полнење батерии...
Второ...Кое одмарање на најдобрите играчи?Која е првата петорка? Тимчо,Горан,Лајф,Јововиќ и Кнежевиќ...Еве хипотетички да речеме дека тое е најдобрата петорка и дека нив ги одмарал.Но фрливме огромни пари за да имаме две јаки петорки...Ако ги одмарал споменативе во игра влегувале ТРајковски,Поповиќ,Михајловски,Брчков,Ѓуров...Слаба е таа постава...
Образложение за поразот нема...