Фан Клуб : Фени Индустри

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
sea se vrakam od bolnica be nemozea da me sosijat :)

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
ќути бе тој како ме подбра третиот... ау ау ау хорори... ја не знам кај избегаа 300 души .... само нас не поткачија мајката... ама од страв... ете ти... 3ца ама вредни... ... јебеш га...

и ти мани ги мотиките, боље би ти било,....

I

IBIZA SOUND

Гостин
bravo feni mu pokazavme na skopjanistata koj ke caruva vo makedonskata kosarka
a kolku so mozev da vidam od koga zavrsi natprevarot ovie od skopje da ne mavaa na igracite na feni

педери, сељаци, граѓани...мани се од нив, еднаш едитирам член...друг пат...мисли сам...

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
ne jadi gomna be seljak eden sve da ti ebam sto ste pokazale be c c c dve god posoite mi jades gomna tuka koj ke caruval nemate tradacija samo pari imate da kupuvate utakmici a za tepanjeto se tepaa nekoj od kav sto se praeja mangupi na svoj teren demek jaki bile pa si znaat sea sto se i koj se

Член од
3 јануари 2008
Мислења
222
Поени од реакции
3
ejjj pederive rabotnicki so sudii ke tepaaa za malce... simic ne e glup... hhhhh

МАРКО МЗТ само да те потсетам на нешто:

Крив е тој што провоцира, тачно...Али крив е и тој што враќа на провокациите...Ако провоцира некој а јас не сум забележал од Х-причини , пишете ПП па ќе средиме...
Не мора да се иде по сечиј памет...

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
zoki ne seri za rabotnicki deka ke tepale so sudii nemas pravo na zbor ti

Член од
9 август 2007
Мислења
105
Поени од реакции
4
Сварно жалам за слабата интелегенција на неколку навивачите од CPB. Се тепа ли обична публика,која си плуска само, без никакви провокации ?? А за утакмицата можам да кажам дека ФЕНИ имаше подобра игра во овој меч од претходниве, заслужено победија. И мислам дека редно време е да почне да се крева кошарката во Македонија на повисоко ниво, а мислам дека треба да почниме од не, едуцирани судии во мак. баскетот целосна нивна смена заедно со раководството....

НЕКА ПОБЕДЕ ПОДОБРИОТ !!!

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Ајде вака сега кажете ама искрено.....кој ја попи мојава 40ка?

Член од
3 јануари 2008
Мислења
222
Поени од реакции
3
Сварно жалам за слабата интелегенција на неколку навивачите од CPB. Се тепа ли обична публика,која си плуска само, без никакви провокации ??
Нажалост немам клипчиња на кои можеш да ги видиш тепаните како провоцираат во Кавадарци.

Абе што мислиш за денешнио' наДпревар?

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
мојава е 46ка... има уште време за неа... не тепаа кој стигнат... него едни к**опецачи... и крај... ништо посебно... само сеа санкции да не има...
Брат извини овако али не разбрав ништо од постов :toe: ај едитирај го со поголемо објаснување

Kajgana Shop

На врв Bottom