- Член од
- 9 јануари 2009
- Мислења
- 235
- Поени од реакции
- 0
Taka e CKEMBAR vakvi deca mnogu sakam so ne ljubomorat neka vi se vrate a via PEDERITE od skopje izgubija i gi nema nigde PRAVI PEDERCINJAaj cestito pobeda pa zosto da ne i nova titula:smir:
![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
Taka e CKEMBAR vakvi deca mnogu sakam so ne ljubomorat neka vi se vrate a via PEDERITE od skopje izgubija i gi nema nigde PRAVI PEDERCINJAaj cestito pobeda pa zosto da ne i nova titula:smir:
хахаха ти дакаре најголем сељак си......идиот...прекини да провоцираш а јас сеа ке се жалам кај администраторите зошто ти сеуште немаш бан од оваа темаTaka e CKEMBAR vakvi deca mnogu sakam so ne ljubomorat neka vi se vrate a via PEDERITE od skopje izgubija i gi nema nigde PRAVI PEDERCINJAPRAVI
Мало дете е беLele dakar ama si daa, daj izbrisi go postot da ne ti se smeat![]()
Па ке виите бе чекај има уше 3 дена..нигде не се брзаме дааааАј да вииииме, дааааа:helou:
Реално гледано ногу голема среќа имавме ако вака и таму играме :pop:Vodza напиша:Сеа машината чим се разработи тешко е
абе чоек тебе речено ти е да баталиш тоа опусните средства... дрогите... види шо напраи сеа... и ај дај доете у недела за скопје да биде поинтересно... па и тренерот побара поддршка од лозарите ... ајде ајде потребни сте... да доете...Да, баш сеа сакав да му викам на Чемата на Facebook, воопшто да не одат во Скопје...секако Фершпед ја зима титулата:nesum::baeh::helou::smir:
:jaj::pos2:
:kesa::nesvest::sekss:
:nenene::back::nesum::salut::uvo::tv:
:baeh::smir:
:pos2::icon_eek:
ftopic::bip:
:zlo::kajg:
:cug:
:pishtoldz:lud::motor::star::kez::img::ban?::cds::ne:
lee::icon_conf:zid::cry::icon_arro
:icon_bigg:icon_cool:music3::ne_zboram:se_ molam:bravo::icon_roll:pop::je::poss::wub::nerv::pred:
мислам на нападот одбраната нема шо секоја чест за Бошњак !!Сеа машината чим се разработи тешко е
Реално гледано ногу голема среќа имавме ако вака и таму играме :pop:
Игла и те ствари, кужиш?:nesum:абе чоек тебе речено ти е да баталиш тоа опусните средства... дрогите... види шо напраи сеа... и ај дај доете у недела за скопје да биде поинтересно... па и тренерот побара поддршка од лозарите ... ајде ајде потребни сте... да доете...
Абе слушај ми го зборот...ке речеш после у право беше цпбСеа машината чим се разработи тешко е
Реално гледано ногу голема среќа имавме ако вака и таму играме :pop:
Нека а таа кое беше тоа со капата бела ти да не бешеАбе слушај ми го зборот...ке речеш после у право беше цпб
кое разработување бе едвај се извадивте при толку публика и тоа на домашен терен....
а јас удрив жалба на страната на КФМ да ви се извади свирката од салата таа што рика на наш напад пошто тоа нигде го нема.....
тоа е селска работа...и се побунив за тоа зашто е неферски и педерски
па се надевам...ке ја видат мојата жалба