Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Jas tvrdam deka titulata ce ja osvoi FENI :baeh:
Хахахахах барај од администраторите да ти го сменат никнејмов зашто појма немаш...ти можеш да мислиш дека фени ке биде шампион ама јас тврдам и знам дека РАБОТНИЧКИ КЕ БИДЕ ШАМПИОН!!!

бај д веј

Надежда последна умира ама и е болест на оние кои немаат ништо хахахаха

Момче саатот е уште малку и еден после полноќ.Ти да не го разби школото?

Со Роска и Богдан гледа изгледа Спејс платинум :vozbud::tv:

Очекувам победа и ништо друго не доаѓа во предвид. Ги анализиравме првите два меча, треба да одиграме подобро во напад и мислам дека со победа вечерва ќе се крене моралот во екипата. Мора да одиграме добро во одбраната, а редно е и нападот да профункционира. Не е лесно кога се има минус од 0-2, но гледаме дека резултатот не е поради добрата игра на Ф. Работнички, туку ние игравме послабо од можностите - вели Рајковиќ.

Еве јас ќе му дадам креатинче, ми остана околу 200 грама дома. Само не знам колку рок има, оти има цела година од каа го пиев:). Ќире, ќе навиваш за Фени ако ти дадеме креатинче и протеинче?:tv:

СИ КУЛИРКАМ НА ШКОЛОТО-СТАТУСОТ НА ГЕРА ГЕРЧЕ ЦУНЕВ :pos2::pos2::pos2:

СИ КУЛИРКАМ НА ШКОЛОТО-СТАТУСОТ НА ГЕРА ГЕРЧЕ ЦУНЕВ :pos2::pos2::pos2:

Воџа..те нема те нема па ке се јавиш...па дај некоја пофалба...критика незнам што хаха

Воџа..те нема те нема па ке се јавиш...па дај некоја пофалба...критика незнам што хаха
Реално Јако на последната ЦПБ добра бројка знаменцата ми се свиѓаа добра организација :smir:

Па беше бе сеа утре пак ке дојде..минатата спремала испит за на факс за тоа не дое

Нека дојде бе, нека дојде................
2m3gu1h.gif

:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom