Фан Клуб : Фени Индустри

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Околу 40.000. И за проценти праиме муабет, да се разбереме...:nesum:
Нене ...во ред е...40 000 па ај да не беа Македонци... тука 40 000 има у една населба...Аеродром Кисела Вода Карпош1,2,3,4 Влае Ѓорче, Автокоманда , Маџари се се тоа Чисти места Македонски...само од тие значи која било населба од наведениве е поголема од кавадарци и така да не ми збори за чист град зашто е мал...и нормално дека ке биде чист

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Патете Патете!!!!! само тоа ви останувааа!!!
Нова титула во трофејниот плакар на Работнички
Дечко ти колку годинки имаш? Живо ме интересира...ако имаш над 18, сериозно, побарај си помош дур е време...

Незнам што плачете бе .Признајте пораз. Рајковик е дрво за тренер бе . Лани титулата ни ја зедовте така на жими мајка. Ферпшед е далеку пред Фени.
Рајковиќ е дрво...ДА!
Со ваков тим и играчи...треба само да се прошета низ македонската лига...ама тоа е.

Фершпед е далеку ЗАД ФЕНИ во играчки кадар...ама има тренер, ние имаме манекен.:toe:
И ако ја земете титулата, ќе ви честитам...не не усеруваат судиите толку колку што сами се посираме...бар у овие две утакмици.:)

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Дечко ти колку годинки имаш? Живо ме интересира...ако имаш над 18, сериозно, побарај си помош дур е време...
Ќе видиш...да не плачеш после...или ке те нема на форумов тогаш...и викаш ја да барам помош...па иди леши се бе иди малце на рехабилитација не ми трипај тука...а шо си ти ебате..психијатар...
види си ја твојата навивачка група прво и засрами се...да бев на твое место не се осмелував вакво нешто да пишам...е тек сеа ме изиритира

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Ќе видиш...да не плачеш после...или ке те нема на форумов тогаш...и викаш ја да барам помош...па иди леши се бе иди малце на рехабилитација не ми трипај тука...а шо си ти ебате..психијатар...
види си ја твојата навивачка група прво и засрами се...да бев на твое место не се осмелував вакво нешто да пишам...е тек сеа ме изиритира
Јасно ни е на сите дека имаме подобар тим. Потребно е да се направат промени во организацијата на играта и се може да се десе. Има уште за играење не е готово. А на нашите момци му е потребна подршка.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
На нашите момци му е потребна подршка во секој случај и ќе ја добиваат па ако сака и шансите за титулата нека ни се теоретски...
Друго ми беше зборот.Лани игравме 70% од акциите преку Кол во рекет оваа година го нема тоа.Ги нема тројките на Прековиќ,единственото непто шо Чемата знаше да го прави да шутира тројки ни однего ништо,Гоцевски синоќа мислам сам да го оставеа ќе промашеше.Сите треба да земат пример до Бошњак.Дечкото игра со срце со душа за својот тим каде и да настапува...Во Четврток цела сала полна заврпија матурските подршка да намалиме да видат дека не се сами и со сите сили и напори во Недела да се оде за Скопје и да се проба да се врати на брејкот...

Член од
3 јуни 2008
Мислења
494
Поени од реакции
0
На нашите момци му е потребна подршка во секој случај и ќе ја добиваат па ако сака и шансите за титулата нека ни се теоретски...
Друго ми беше зборот.Лани игравме 70% од акциите преку Кол во рекет оваа година го нема тоа.Ги нема тројките на Прековиќ,единственото непто шо Чемата знаше да го прави да шутира тројки ни однего ништо,Гоцевски синоќа мислам сам да го оставеа ќе промашеше.Сите треба да земат пример до Бошњак.Дечкото игра со срце со душа за својот тим каде и да настапува...Во Четврток цела сала полна заврпија матурските подршка да намалиме да видат дека не се сами и со сите сили и напори во Недела да се оде за Скопје и да се проба да се врати на брејкот...
атанасе другар го почитувам ова напишаново до збор.:smir: само мене на фејсбук ми стигна дека утакмицата е во среда во 18ч.
има ли плакати кога е точно?

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
атанасе другар го почитувам ова напишаново до збор.:smir: само мене на фејсбук ми стигна дека утакмицата е во среда во 18ч.
има ли плакати кога е точно?
:nesvest::icon_eek::nerv:

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
е што е работа?не ми е точен саатот?не свакам...
Па јасно што е работата.
Копилињата намерно ја ставиле во среда за да дојдат што е можно помалку навивачи на Работнички ради финалето на ЛШ.
Пизда им матер нивна!

Член од
3 јуни 2008
Мислења
494
Поени од реакции
0
Па јасно што е работата.
Копилињата намерно ја ставиле во среда за да дојдат што е можно помалку навивачи на Работнички ради финалето на ЛШ.
Пизда им матер нивна!
е тоа прашај ги батките од мтв.нив никој термин не му одговара...
али може и да не е точно ни времето ни денот.се додека не излезе плакат јас не верувам во оваа информација:nenene:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Абе какво финале бе, ЛШ....хахахахха...па ако сака и Милан нека игра јас ќе одам на ФЕНИ!
Башка и оние педерчињата играат, Манчестер...и онака не планирам да го гледам:tv:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
me boli kurov za liga na sampioni nase si e nase

Kajgana Shop

На врв Bottom