city park boy
Red Legend Sınce
- Член од
- 30 март 2007
- Мислења
- 2.338
- Поени од реакции
- 22
Колку жители има во кавадарци?Добро де, не е 100%, 97% e.
Колку жители има во кавадарци?Добро де, не е 100%, 97% e.
Околу 40.000. И за проценти праиме муабет, да се разбереме...:nesum:Колку жители има во кавадарци?
Нене ...во ред е...40 000 па ај да не беа Македонци... тука 40 000 има у една населба...Аеродром Кисела Вода Карпош1,2,3,4 Влае Ѓорче, Автокоманда , Маџари се се тоа Чисти места Македонски...само од тие значи која било населба од наведениве е поголема од кавадарци и така да не ми збори за чист град зашто е мал...и нормално дека ке биде чистОколу 40.000. И за проценти праиме муабет, да се разбереме...:nesum:
Дечко ти колку годинки имаш? Живо ме интересира...ако имаш над 18, сериозно, побарај си помош дур е време...Патете Патете!!!!! само тоа ви останувааа!!!
Нова титула во трофејниот плакар на Работнички
Рајковиќ е дрво...ДА!Незнам што плачете бе .Признајте пораз. Рајковик е дрво за тренер бе . Лани титулата ни ја зедовте така на жими мајка. Ферпшед е далеку пред Фени.
Ќе видиш...да не плачеш после...или ке те нема на форумов тогаш...и викаш ја да барам помош...па иди леши се бе иди малце на рехабилитација не ми трипај тука...а шо си ти ебате..психијатар...Дечко ти колку годинки имаш? Живо ме интересира...ако имаш над 18, сериозно, побарај си помош дур е време...
Јасно ни е на сите дека имаме подобар тим. Потребно е да се направат промени во организацијата на играта и се може да се десе. Има уште за играење не е готово. А на нашите момци му е потребна подршка.Ќе видиш...да не плачеш после...или ке те нема на форумов тогаш...и викаш ја да барам помош...па иди леши се бе иди малце на рехабилитација не ми трипај тука...а шо си ти ебате..психијатар...
види си ја твојата навивачка група прво и засрами се...да бев на твое место не се осмелував вакво нешто да пишам...е тек сеа ме изиритира
атанасе другар го почитувам ова напишаново до збор.:smir: само мене на фејсбук ми стигна дека утакмицата е во среда во 18ч.На нашите момци му е потребна подршка во секој случај и ќе ја добиваат па ако сака и шансите за титулата нека ни се теоретски...
Друго ми беше зборот.Лани игравме 70% од акциите преку Кол во рекет оваа година го нема тоа.Ги нема тројките на Прековиќ,единственото непто шо Чемата знаше да го прави да шутира тројки ни однего ништо,Гоцевски синоќа мислам сам да го оставеа ќе промашеше.Сите треба да земат пример до Бошњак.Дечкото игра со срце со душа за својот тим каде и да настапува...Во Четврток цела сала полна заврпија матурските подршка да намалиме да видат дека не се сами и со сите сили и напори во Недела да се оде за Скопје и да се проба да се врати на брејкот...
:nesvest::icon_eek::nerv:атанасе другар го почитувам ова напишаново до збор.:smir: само мене на фејсбук ми стигна дека утакмицата е во среда во 18ч.
има ли плакати кога е точно?
е што е работа?не ми е точен саатот?не свакам...:nesvest::icon_eek::nerv:
Па јасно што е работата.е што е работа?не ми е точен саатот?не свакам...
е тоа прашај ги батките од мтв.нив никој термин не му одговара...Па јасно што е работата.
Копилињата намерно ја ставиле во среда за да дојдат што е можно помалку навивачи на Работнички ради финалето на ЛШ.
Пизда им матер нивна!
Поштуем, брат! Топој еј, топој.:je::je::je::je:me boli kurov za liga na sampioni nase si e nase