Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Џанкам се кужиш, игла и те ствари, кужиш:toe:
2sbla1f.jpg
2sbla1f.jpg
2sbla1f.jpg
2sbla1f.jpg

ПРАВДА ЗА НАЦИСТИТЕ И РАСИСТИТЕ!!

Смрт за црнците, титула за Работнички

slusajte vie moze da mu go dudlate na dondal i da kutite.a za titula da ke ja zemete ama takva prljava so golema pomos od sudiite!!
ООооооооооо И ПЕЈАМ НА ЦЕЛ ГЛАААС СЕ ДУР МОЖАМ ЈАААААС РАБОТНИЧКИ ЗНАЈ!!! СО ТЕБЕ СУМ СЕ ДО КРАЈ ДО КРАЈ!!!!

Курчете се тоа ви останува

Смрт За Дончо Колев:pos2:

dobro seuste e feni sampion aktuelen :vozbud::vozbud::vozbud:
јас мислам дека сеуште е рано да бравопички се радуваат дека титулата е во нивни раце.не друго туку марин наметна многу јако темпо кое кошаркарите на работнички нема да можат да го издржат.зборам за тони симиќ исто и за димче кој веке на неколку мин пред крајот му падна јазикот на земја...угриновски се повреди..
во четврток работнички нема да можат да играат како што играа овие две утакмици...памтете ми го зборот ке паднат на темпо 100%:smir:

јас мислам дека сеуште е рано да бравопички се радуваат дека титулата е во нивни раце.не друго туку марин наметна многу јако темпо кое кошаркарите на работнички нема да можат да го издржат.зборам за тони симиќ исто и за димче кој веке на неколку мин пред крајот му падна јазикот на земја...угриновски се повреди..
во четврток работнички нема да можат да играат како што играа овие две утакмици...памтете ми го зборот ке паднат на темпо 100%:smir:
Работнички цела сезона игра вакво темпо така да не ме загрижува тоа толку како што ме загрижуваат повредите на Угриновски и Филиповиќ.Немам информација дали се сериозни.
Башка до четврток има доволно време за одмор.:smir:

Работнички цела сезона игра вакво темпо така да не ме загрижува тоа толку како што ме загрижуваат повредите на Угриновски и Филиповиќ.Немам информација дали се сериозни.
Башка до четврток има доволно време за одмор.:smir:
друже ај не зезај жити се..виа вашите кошаркари како црнци се..играле со вакво темпо цела сезона???добар виц!!сакаш да кажиш дека вашите кошаркари се многу физички спремни??:pos2::pos2:

друже ај не зезај жити се..виа вашите кошаркари како црнци се..играле со вакво темпо цела сезона???добар виц!!сакаш да кажиш дека вашите кошаркари се многу физички спремни??:pos2::pos2:
Па сигурно се спремни кога цела полусезона имаа утакмици (среда-сабота) .

Патете Патете!!!!! само тоа ви останувааа!!!
Нова титула во трофејниот плакар на Работнички

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom