Фан Клуб : Фени Индустри

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Зошто да не бе :)))
И ќе ви кажам каде да прошетате , дека Струмица не е Кавадарци :smir::pos2:Пак шала:smir:
Зоце се ладиш ти со воа матурантите ќе ти ги наврам врвците комуњарски :pos:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Зошто да не бе :)))
И ќе ви кажам каде да прошетате , дека Струмица не е Кавадарци :smir::pos2:Пак шала:smir:
Не шетаме бе, покасно ќе дојдам ја, после утакмицата, на Струмичанки у Селект сакам да ме однесиш :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Не шетаме бе, покасно ќе дојдам ја, после утакмицата, на Струмичанки у Селект сакам да ме однесиш :)
Епа у Селект ќе треба сами да си одите , мал сум јас за таму :)))

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Ќе а наредиме некако бе шо се косиш, матурант од Кавадарци ќе речиме дека си :pos:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ќе а наредиме некако бе шо се косиш, матурант од Кавадарци ќе речиме дека си :pos:
Абе убаво шо , прошетете си се малку.Селект,Маф&Маф.Нема да ви дојде лошо , само лош ден е четврток.

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Абе убаво шо , прошетете си се малку.Селект,Маф&Маф.Нема да ви дојде лошо , само лош ден е четврток.
Море ако се намаани баце нема лош не лош исто му се фаќа каа е под доза мафијата а Понеделник а петок исти к***ц различно пакување само :pos:

Член од
9 јануари 2009
Мислења
235
Поени од реакции
0
Taka e lozari nema los den kaa si pod alkohol samo toa hristov ne go znae neznam dali voopsto go ima doziveano :nesum::nesum: :pos2::pos2:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
ideme obavezno tuku dali vie ke doete e prasanjeto,toa me zasega mene epten :)))

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Не знам, рано е, ќе видиме, зависи, може би... :pipi:

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
ideme obavezno tuku dali vie ke doete e prasanjeto,toa me zasega mene epten :)))
Ѕверчо буљо што прашуеш дали ке дојдат коа знаеме дека нема....
А јас забораив да им кажам на пријателиве..кажи им девојките С и И(да не именувам) ти знаеш....од кај беа хехехе

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
hahahah ej pa ja znam :)) abe uzivaj ne mora da znaat aj i ti pa :pos2::pos2::pos2:

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Море ноа девојчето шо беше на 1 утакмица ќе иде ли пак? Доста ми беа провинцијалки :kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom