Фан Клуб : Фени Индустри

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Zosto be togas e na sumarskata neka bide vo sreda
Гимназијалската е у среда, ни таа не а бива...

Иначе само да ви потврдам дека веста од Мак. Спорт не е официјална

Dear friends,
Please be informed that next match against rabornicki i.e. first match of the playoff's will be played either Wednesday or Thursday.
We are aware that in mediums had been mentioned other dates but the official date haven't been agreed yet.
Tomorrow (Monday) we will publish on the club official website (www.kkfeni.com) and message will sent again by FB to all our group members.

Thank you very much for the interest and the support.
Best regards,
Amir
Пораката од Амир шо стига на Фејсбук денеска. Значи уште не се знае.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Ништо не правиме тогаш во Среда...Ако е евентуално нешто порано да речиме во 17:30 може да се мрдне ама ако е од 20:00 се еба тате коњот

Поарно во Четврток бидејќи матуруанти од шумарската ја не ни имам видено за разлика од гимназјалците

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Поарно е четврток, изгледа затоа се и натегањата за терминот, јасно му е дека у среда ќе биде помала посетеноста, мада не веруам да биде испод 2000, сепак е финале.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Поарно е четврток, изгледа затоа се и натегањата за терминот, јасно му е дека у среда ќе биде помала посетеноста, мада не веруам да биде испод 2000, сепак е финале.
Салата секако ќе биде ччка а и атмосферата ќе биде подобра а и ќе ги нема девојчињата да кубат коси(ќе одат на козметичар)

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Утакмицата е во четврток да ви олеснам еве од официјални извори пред пола саат ми кажаа од 20 h така да шумарците нема да идат али тоа е тоа шо да прајме мораше некој да страда:salut:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Значи нема одење у Струмица на втора вечер, а баш сакав со Христов да се запознаам :(

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Утакмицата е во четврток да ви олеснам еве од официјални извори пред пола саат ми кажаа од 20 h така да шумарците нема да идат али тоа е тоа шо да прајме мораше некој да страда:salut:
Ѓоке Господ здравје да ти даде за ваа ми а разубави вечерта да те ебам.Напиј се нешто одмене вечер...

Значи нема одење у Струмица на втора вечер, а баш сакав со Христов да се запознаам :(
Не му кажуј бре.Ќе се фале дека сме сакале во Струмица да одиме.

п.с
Васе ќе се свестиме ли до 20 00?????

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Ѓоке Господ здравје да ти даде за ваа ми а разубави вечерта да те ебам.Напиј се нешто одмене вечер...
Зошто да ме ебиш бе копач :vozbud: :pos: море какво пиење кога ци го зиаме цд то од ки Бандата еве две недели го лажам човекот :pos::duel:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154

Не му кажуј бре.Ќе се фале дека сме сакале во Струмица да одиме.

п.с
Васе ќе се свестиме ли до 20 00?????
Па планирам да прегледам до кај 20:00, у четврток у 10 сабајле ако си дојдам добро е, до 6 спиење и после на навивање, ќе биде, не се косам чим е у четврток.

А може и за Струмица да изодиме, само ќе треба стабилен шофер да се најде.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ако,ако.Малку шетање во град нема да ви дојде лошо :)))
Шала , не се палете одма:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom