Во последната четвртина не утепја а на крајот во последната секунда постигнаа 3 ка и наместо 13 разлика да беше сеа 16 е како и да е тешко ќе биде 16 разлика не се малку па што ни даде господ:kesa:
Многу е 16 бе,ама ако не губете надеж :kesa:Во последната четвртина не утепја а на крајот во последната секунда постигнаа 3 ка и наместо 13 разлика да беше сеа 16 е како и да е тешко ќе биде 16 разлика не се малку па што ни даде господ:kesa:
Кога они можеа да не победат со 16 можеме и ние така да јас искрено верувам во чудо нема потреба од паника мислам иако не се надевам на ништо посебно од БИБЛ без Боњак и Мирак со нив да е друга песна ќе биде али што е тука тука е ако можиме да направиме пресврт ќе идеме на фајнал фор во Варна ако не здравје до година..:salut:Многу е 16 бе,ама ако не губете надеж :kesa:
Фала на честитките а вие во сабота да го спукате РаботничкиТешко дека ќе ја биде....... Ама се докажавте во дебито во Евро Куповите и ова е прилично добро... Честитки од моја страна
ooooooooo noooooooooooФала на честитките а вие во сабота да го спукате Работнички
Никогаш не вели никогаш :back:ooooooooo nooooooooooo
Јас мислам дека Горан ќе седи повеќе на клупа по доаѓањето на Мите и Иван.:back:Баш како шо кажа Христов никогаш не вели никогаш.Мада разликата е голема меѓутоа со пожртвувана игра и максимална подршка од трибините може да се стигне.
За Мираковски
Мислев дека ќе се врати во Работнички но ете дојде кај нас.Мислев дека нашите ќе земат центар но и Мираковски не е лош.Сега имаме три плеја.Можеби е премногу но кога ќе размислам дека сега Чема ќе оди почесто на двојка ми олеснува.Талик и Мираковски кој ќе ги сопре.
Баш како шо кажа Христов никогаш не вели никогаш.Мада разликата е голема меѓутоа со пожртвувана игра и максимална подршка од трибините може да се стигне.
За Мираковски
Мислев дека ќе се врати во Работнички но ете дојде кај нас.Мислев дека нашите ќе земат центар но и Мираковски не е лош.Сега имаме три плеја.Можеби е премногу но кога ќе размислам дека сега Чема ќе оди почесто на двојка ми олеснува.Талик и Мираковски кој ќе ги сопре.
Тој си збори за Фениako se lazeme ke dobijat podrska
Тој си збори за Фени
Неможам да ти го разберам значењето на ова што ти ми го напиша.Како прво убаво ти кажа Христов дека си зборувам за Фени пошто си имав мислење а не реплика на некој член а темата се вика Фени а не аеродромка така да неможам да те сванам шо ти е целта.ako se lazeme ke dobijat podrska