Фан Клуб : Фени Индустри

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Сега сигурно и Фени ќе даде нешто:vozbud::vozbud:
П.С Анжела Платон:nesvest::nesvest:Поголема дрво од неа нема,Вале е многу добра но од Анжела платон аир нема ќе се уверите и сами:pos2::pos2:
Ама каа ќе се растушка ќе однесе некој у аут:kesa:
Едит:Луѓе сигурни ли сте дека Кабран ќе спонзорира?
Оти еден наш член при крајот на онаа кошаркарска сезона кажа дека во Кабран ќе влевал некој(од виа поголемите у Македонија)оти бил скаран со Костовски и сакал да го пониже Кометал и костовски....
Бтв Костовски нели не е веќе во ракометот?:kesa:

Член од
3 јуни 2008
Мислења
494
Поени од реакции
0
денеска стари добро бил расположен-6 тројки или 20точки:pos2:што би рекле бугарите,а дончо најдобар на турнирот.:vozbud:

Член од
22 јуни 2008
Мислења
725
Поени од реакции
218
Za lani oficijalni podatoci za profitot na kompaniite u MK(out of order od forumot,ama da se znae):
1-OKTA-205 000 000 MIL.EUR.
2-T-MOBILE-HOME-195 000 000
3-EVN 150 000 000
4-FENI-120 000 000
Prijatel,tie cifrite si gi lupas taka zeleni alal da ti e a i od porano te sledam so tie platite baagi a greses,ako stvarno uces ekonom. uozbili se malku,poseriozno taa matematikata,menadjer ke bivas ne se zaebavaj.Da se nasalam malku ,nem da se naapas saa

Член од
16 јануари 2008
Мислења
631
Поени од реакции
0
Za lani oficijalni podatoci za profitot na kompaniite u MK(out of order od forumot,ama da se znae):
3-EVN 150 000 000
4-FENI-120 000 000
Prijatel,tie cifrite si gi lupas taka zeleni alal da ti e a i od porano te sledam so tie platite baagi a greses,ako stvarno uces ekonom. uozbili se malku,poseriozno taa matematikata,menadjer ke bivas ne se zaebavaj.Da se nasalam malku ,nem da se naapas saa
Ама ова е од минатата год. А дали си информиран дека цената на никелот скокна дупла од ланската, па така да и профитот се менува(дупла):toe:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
3-EVN 150 000 000
4-FENI-120 000 000
Nema zos da se naapam bas naprotiv uste sea ke vidam na sitel pred dva dena kazaa pa ako ima u arhivata pa ke postiram

Член од
22 јуни 2008
Мислења
725
Поени од реакции
218
Abe i jas i ti od tie pari edno evro ne gledame tuku da a doobjasneme...jas ti pisam ofic.brojki,a ti mi repliciras oficijalno duplo.Abe ne e duplo,ripna za okolu 40%,ama tava se sluci vtora polovina od 2007,a 2008 ne mrda,duri ja i zelezoto pocna da paga,a i nikelo ode toptan so nego ,a i so taa bankata sa so se sluci...berzite rikat na zdravo.Na nas samo dimezo i smogo e be brat...i ke frlat nekoa para za sport da se raduvame,tuku kuti i bez tava moze da ostaneme.Kaligula u Rim mnooooogu odamna so pravil..narodo gladen gol,on ke i zbere u arenata da gledat gladijatore i im frlal leb.Ot tam e izrekata,,na gladen narod daj mu leb i igri,,

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Abe i jas i ti od tie pari edno evro ne gledame tuku da a doobjasneme...jas ti pisam ofic.brojki,a ti mi repliciras oficijalno duplo.Abe ne e duplo,ripna za okolu 40%,ama tava se sluci vtora polovina od 2007,a 2008 ne mrda,duri ja i zelezoto pocna da paga,a i nikelo ode toptan so nego ,a i so taa bankata sa so se sluci...berzite rikat na zdravo.Na nas samo dimezo i smogo e be brat...i ke frlat nekoa para za sport da se raduvame,tuku kuti i bez tava moze da ostaneme.Kaligula u Rim mnooooogu odamna so pravil..narodo gladen gol,on ke i zbere u arenata da gledat gladijatore i im frlal leb.Ot tam e izrekata,,na gladen narod daj mu leb i igri,,
Greska si drugar.Pred dva dena ispadna najnovata lista i ja licno vidov deka Feni e vtor,IGM od Kavadarci bese deveti.Pokusav da vidam na sitel ama ne im se otvara stranata nesto...Ali vo tekot na ovie denovi ke vidam.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
3-EVN 150 000 000
4-FENI-120 000 000
I koa plata sum a zgresil?So imam kazano deka minimalkata vo Feni e 10.000.Pa neka kaze eve nekoj od Kavadarci ako znae nekoj so zima pomalku so se bonusi.A ne vie nekoj od Strumica i do Skopje da mi kazuvate koj kolku plata zima vo Feni koga vo Kavadarci se zborue samo toa.pozdrav

Член од
22 јуни 2008
Мислења
725
Поени од реакции
218
nekoi povlijatelni novinari ka treba da si ja platat ratata za kolata pisuvat tekstovi po potreba i naracka..taka da makedonski novinarski izvor ti e kak izvor na voda u sahara.Koja firma na sred godina kazuva brojki za profit????Tava se prae na kraj godina.U sekoj slucaj...1/2 milijardi evra..NO KOMENT..Site da gi zberas od 1-3 ne biva.Ne a tegavi total si greska

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
nekoi povlijatelni novinari ka treba da si ja platat ratata za kolata pisuvat tekstovi po potreba i naracka..taka da makedonski novinarski izvor ti e kak izvor na voda u sahara.Koja firma na sred godina kazuva brojki za profit????Tava se prae na kraj godina.U sekoj slucaj...1/2 milijardi evra..NO KOMENT..Site da gi zberas od 1-3 ne biva.Ne a tegavi total si greska
OK ke pravime muabet

Член од
22 јуни 2008
Мислења
725
Поени од реакции
218
Za platite na igracite mislaah,ne za rabotnicite u Feni.A inaku tocno e..od deka do deka nie od drugio kraj na sveto tolko daleko da znaeme so se desava u Feni i plus ako na nekoj cicko mu ili drugar mu so rabote tamu go laze...Ne ,stvarno,od deka nie od drugite kraevi dalecni na MK smeame takvi informacii da dobivame od luge so se vraboteni vo Feni,stvarno,sram da ni e.E drug pat ne gi pitam dali ke im ja kacuvat platata,stvarno

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Za platite na igracite mislaah,ne za rabotnicite u Feni.A inaku tocno e..od deka do deka nie od drugio kraj na sveto tolko daleko da znaeme so se desava u Feni i plus ako na nekoj cicko mu ili drugar mu so rabote tamu go laze...Ne ,stvarno,od deka nie od drugite kraevi dalecni na MK smeame takvi informacii da dobivame od luge so se vraboteni vo Feni,stvarno,sram da ni e.E drug pat ne gi pitam dali ke im ja kacuvat platata,stvarno
Dobro drugar poso gleam deka si mnogu tvrdoglav nema da ti objasnivam.Ti mozes na se da insistrias no da mi kazuvas deka znaes poveke od kavadarcanec za feni NEEEEEEEE.Mozebi si metlar vo salata vo Strumica i si go pozdravuval Tasovski koga vleval vnatre i ti imal kazano deka zima 3500 evra no da mi kazuvas za Feni Industri kade so tetin mi 10 godini e menager i tret covek vo firmata ne bratce.A ti tvojata svoeglavost na drugo mesto

Член од
22 јуни 2008
Мислења
725
Поени од реакции
218
Opa,naglo spustanje na nivoto.Pogodiame nekoj nerv ili nesto drugo.Abe Atanase ,dete malo(godinite mi davat za pravo) kolku so jas sum informiran za Feni ,dovolno mi e da znam mnogu raboti za plati i minimalci i dr.So pola igraci u MK liga sum prijatel a i treneri,taka da ne sakam da si go meram so tebe koj kolku znae,pod nivo mi e.Ti si rekreativce so se besi po ogradi da gleda treninzi.Tuku ne e toa bitno.Gledajte tam da ne mu dokisne na grko i izraeleco da frlat pari oti ni Feni ke se vide, ke ve fate nasata maka strumicka.Feni vaj godina go ispuka budgeto pred vreme i zatava nema mnogu prostor Amir da diga ponuda za Taso.Grko pocnal da se bune za budgeto,piti go ciceto ako mu kazuvat de,sigurno e zacujal

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Opa,naglo spustanje na nivoto.Pogodiame nekoj nerv ili nesto drugo.Abe Atanase ,dete malo(godinite mi davat za pravo) kolku so jas sum informiran za Feni ,dovolno mi e da znam mnogu raboti za plati i minimalci i dr.So pola igraci u MK liga sum prijatel a i treneri,taka da ne sakam da si go meram so tebe koj kolku znae,pod nivo mi e.Ti si rekreativce so se besi po ogradi da gleda treninzi.Tuku ne e toa bitno.Gledajte tam da ne mu dokisne na grko i izraeleco da frlat pari oti ni Feni ke se vide, ke ve fate nasata maka strumicka.Feni vaj godina go ispuka budgeto pred vreme i zatava nema mnogu prostor Amir da diga ponuda za Taso.Grko pocnal da se bune za budgeto,piti go ciceto ako mu kazuvat de,sigurno e zacujal
Море ќе престаните ли дааа(не се мисле само на тебе):kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom