Фан Клуб : Фени Индустри

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
а како Фени од кога постои ?
Па и вие сте сеа Мзт ФОН УНИВЕРЗИТЕТ па шо?
Друг клуб да не сте?

Не ми е гајле како се вика тимот, само да има кошарка, ако сакаат и Обединети Емирати нека не крстат :) :) :)

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
зашто тогаш нигде ве немаше туку почнавте да навивате само од кога се засилија ... кај бевте кога фени беа последни ?

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
зашто тогаш нигде ве немаше туку почнавте да навивате само од кога се засилија ... кај бевте кога фени беа последни ?
Ти ја распали работата! :tapp: Мирно беше,но...Од каде излезе :nesvest:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Шо мене ми викаш, не сум лозар ја, не ме интересира навивање, кошарка обожавам.
А во во сала одам на било каква кошарка, шампиони, 3, 4, последно место да сме таму сум ја. И нормално е сега фан базата да се прошири, па шампиони станавме, сеа ако неаме полна сала кога, доста ја тупевте ај, на се наоѓате примедби значи, секој месец по еден нов изникнува и на секој треба да му се објаснува транзицијата на еден клуб од второлигашки до шампионски, читај стари постови ако ти е толку досадно.

П.С. Последно место никоаш не сме биле.

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Шо мене ми викаш, не сум лозар ја, не ме интересира навивање, кошарка обожавам.
А во во сала одам на било каква кошарка, шампиони, 3, 4, последно место да сме таму сум ја. И нормално е сега фан базата да се прошири, па шампиони станавме, сеа ако неаме полна сала кога, доста ја тупевте ај, на се наоѓате примедби значи, секој месец по еден нов изникнува и на секој треба да му се објаснува транзицијата на еден клуб од второлигашки до шампионски, читај стари постови ако ти е толку досадно.

П.С. Последно место никоаш не сме биле.
не бевте последно , бевте пред последно , ај да не се караме пошто нема крај ... :smir:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
не бевте последно , бевте пред последно , ај да не се караме пошто нема крај ... :smir:
Не беме ни претпоследно за жал се гледа колку си информиран.:nesvest:

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Ни тргнаа воа поразите даа ај ке се оправдат у понеделник у јасмин.:vozbud::vozbud:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Повторно сме загубиле тесно 100:102
A ваа вака не бива ќе а ебат лозанката шо е воа на шо личе два порази у серија никогаш не сне имале глеајте амир да не се наапа та после никој нема да се виде.:nesvest:

Kajgana Shop

На врв Bottom