Фан Клуб : Фени Индустри

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Сега не ми се бара постови,но Станко го правевте Џордан 2:)Што е сега од една утакмица се предомисливте?Немојте така,една утакмица дајте и време....Станко е екстра играч за наша лига не велам не,но...7-8 000 как шо викат премногу пари е.:tapp:
Станко е добар играч бе Столе ама велам дека за толку пари не вреде тоа ми е поентата инаку таков центар нема никој во Македонија моментално само да се воиграат уште малце и ќе видиш што ќе праве прав булдужер е веруј ми што се удара во него како во бетон се акаш.:salut:

Член од
22 јуни 2008
Мислења
725
Поени од реакции
218
Tocno,Stanko e DOBAR, ne e odlicen ,i realnata cena mu e 3000 evra preku sila.Go znam uste koa igraase za Fersped,ima eden zaeban horog sut i toa e.Se drugo mu e prosecno.A tava so e silen...srbite vikat,,um caruje,snaga klade vajda,, ili taka nekako bese da ne se izglupiram.Ne znam kolku ste go gledale ama ke se razocarate.Gocevski e podobar od nego,samo Emil da ne go zaebava kako lani...

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Е па можно е да го заебава. Сега Чеко може пред него слободно :toe:

Член од
22 јуни 2008
Мислења
725
Поени од реакции
218
koa ojde Gocevski u Fersped i Emil uste igraase a i Stanko i nogo go potcenuvaa,demek seljak od Vinica a i Zlatko si bese mutav.Ta on u Strumica otvori,presrami se.A Emil skopsko ligle,eden sut za tri i tolku,drugoto bese komedija,basketo go vodese kak da igraa hokej na treva...ama aj tato neka e zdrav i ziv vide oti ne biva kosarkar od abdalo,aj napravi go trener.Primetejte go kak gi prekrstuva racete i si gi meste naocarite,sigurno pred da si legne na vecer gleda kaseti od Lejkersi za da go imitira Fil Dzekson...pozer skopski...i seuste go potcenuva Zlatko.Ama i on ke si ode,mislam deka Amir ke go ispuka vajgodina

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Primer kako treba da funkcionira sportski klub u MK e Horizont-Turnovo_Orce e sampion,sekoja godina prodava po eden ekstra talent i ima pari i za fudbal a i za nego u dzebo.
малце офтопик ама да ти кажам нешто.
Дека е орце шампион?
кој талент гоо продадел орцето вонка од Македонија(напиши ак имаш и у Македонија).
Од кој трансфер е земал пари? чекам одговор на пп или профил

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
koa ojde Gocevski u Fersped i Emil uste igraase a i Stanko i nogo go potcenuvaa,demek seljak od Vinica a i Zlatko si bese mutav.Ta on u Strumica otvori,presrami se.A Emil skopsko ligle,eden sut za tri i tolku,drugoto bese komedija,basketo go vodese kak da igraa hokej na treva...ama aj tato neka e zdrav i ziv vide oti ne biva kosarkar od abdalo,aj napravi go trener.Primetejte go kak gi prekrstuva racete i si gi meste naocarite,sigurno pred da si legne na vecer gleda kaseti od Lejkersi za da go imitira Fil Dzekson...pozer skopski...i seuste go potcenuva Zlatko.Ama i on ke si ode,mislam deka Amir ke go ispuka vajgodina
Ako so ovoj tim sto go ima Feni ne se napravi pogolem uspex odnosno ako nema kvalitetna igra i ako gubime kako sinoca togas Rajkovik ke leta vo sekoj moment.Ami pa da doznaete kolku pari toj zima ke se krstite cela nedela

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ако може стано да зима 6-7 000,Кол 12 000$,Мачка 7-8 000,можам да замислуам колку има напудрениот,на утакмица 2 кила пудра:pos2::kesa:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
"Шпедитерите" го минаа Кавадарци

ФЕНИ ИНДУСТРИ - ФЕРШПЕД РАБОТНИЧКИ 75:82
(11-21, 17-18, 19-14, 28-29)

Сала: "Јасмин" во Кавадарци. Гледачи: 200.

ФЕНИ ИНДУСТРИ: Ангелов, Прековиќ 16, Баснарков, Димитровски 1, Радуловиќ 7, Кол 16, Крстев, Манев, Ѓуров 4, МекКензи 14, Самарџиев 6, Чековски 11;

ФЕРШПЕД РАБОТНИЧКИ: Стојановски 9, Трајковски 21, Грнчаров 11, Симиќ 2, Караколев 2, Јаневски, Зивчевиќ 14, Филиповиќ 9, Љуца 14;
Еве ви статистика.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
"Шпедитерите" го минаа Кавадарци

ФЕНИ ИНДУСТРИ - ФЕРШПЕД РАБОТНИЧКИ 75:82
(11-21, 17-18, 19-14, 28-29)

Сала: "Јасмин" во Кавадарци. Гледачи: 200.

ФЕНИ ИНДУСТРИ: Ангелов, Прековиќ 16, Баснарков, Димитровски 1, Радуловиќ 7, Кол 16, Крстев, Манев, Ѓуров 4, МекКензи 14, Самарџиев 6, Чековски 11;

ФЕРШПЕД РАБОТНИЧКИ: Стојановски 9, Трајковски 21, Грнчаров 11, Симиќ 2, Караколев 2, Јаневски, Зивчевиќ 14, Филиповиќ 9, Љуца 14;
Еве ви статистика.
Vo sekoj slucaj ne a odslikuva realnata situacija...Pa Cekovski ne bil taka los.A ne mi e jasna brojkata od 200 navivaci koga salata bese celosno zatvorena a i imase reprezentacijata natprevar

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Се повреди Соколов

Многу малку минути на теренот во Арената во Рига остана Дарко Соколов.

Откако влезе на почетокот на втората четвртина, нашиот млад бек не се ни загреа кога поради повреда мораше да ја напушти играта.

При еден доскок во одбраната почувствува болка во пределот на левото колено и веднаш побара замена, а потоа доби и голем бандаж од мраз околу повреденото место.

Првите лекарски проценки се дека не се работи за сериозна повреда, но подетална дијагноза ќе следува по денешното враќање во Скопје.

Уште воа ако ни се десе и нека иде се пичку матер:tapp::tapp::tapp:

Член од
16 јануари 2008
Мислења
631
Поени од реакции
0
Vo sekoj slucaj ne a odslikuva realnata situacija...Pa Cekovski ne bil taka los.A ne mi e jasna brojkata od 200 navivaci koga salata bese celosno zatvorena a i imase reprezentacijata natprevar
Напротив вратите на салата беа ширум отворени и имаше над 200 гледачи. Чековски беше добар само во првата четвртина, а најмногу ме изнервира за слободните фрлања 3/15. Мекензи изигра некои 7-8 мин при кои успеа да постигне 14 поени од кои три тројки едно по друго. Преката според мене беше најдобар на оваа утакмица, имаше доста од неговите џамбо тројки, ги изигра сите 40 мин направи доста асистенции од кои повекето беа на Чековски кој цело време беше фаулиран и не ги погодуваше пеналите. Кол немаше некоја доминација во рекетот освен тоа шо маана 2-3 банани, а повекето поени му беа од линијата за 3. Мачка влези 2-3 мин и прикажа доста добра игра. Сепак не треба да се земе во предвид овој пораз зошто сеуште се подготовките, играеме речиси преполовени и немаме никаква одбрана од кај шо доаѓа и причината за поразот...

Kajgana Shop

На врв Bottom