Барам некој член од Кавадарци (не Феномен) да каже кога се основани Лозари?
1991 godina
Барам некој член од Кавадарци (не Феномен) да каже кога се основани Лозари?
Znaci definitivno Super kup ke ima i toa na 27 Septemvri...Samo ne mi e jasno koj ke bide protivnikot na Feni???
Тоа никој не знаеkoga ke se znae dali ofcijalno strumica ke opstane?
Така и ми кажа воџата само не бев сигурен па ме страеше да не се избрукам:kesa:eve sea ce vi ja kazam istorijata na lozari slusana od navivac koj e uste od samoto postoenje do den denes.
najprvo vo kavadarci se formira navivacka grupa ajduci 1989 god. prvo se komiti pa neli posle komiti -ajduci nekoja vrska za vostanicite.
a vo 1991 god e oformena navivackata grupa lozari koja postoi do den denes. a inau i ete sami uverete se soklipcinjata na you tube lozari 1993 kolku bile. a za vreme na orka iamlo 250-400 navivaci. potoa se navivase za rakometot vv tikves i eve sega se naviva za feni.
no vo narednite sezoni se ocekuva navivanje vo site sportovi : rakomet kosarka fudbal
Ти многу си засекиран за Струмица нешто гледам.. има тема за Струмица прашај таму што тука? Или си баниран или си ги згрешил апчињата .Фени со кој го игра првиот натпревар во Библ лигата со Работнички или грешка сум???:salut:koga ke se znae dali ofcijalno strumica ke opstane?
Фени Индустри првиот натпревар од Македонското првенство го игра на 4 Октомври на гости во Скопје на Работнички,а пак првото коло во БИБЛ лигата го игра на 8 Октомври на гости во Србија кај Раднички од Крагуевац.Такада кошарка во Кавадарци се очекува дури на 11 Октомври.Секако тоа се работи за официјален натпревар инаку Виденовиќ најави дека веќе наредните 10 дена Фени ке почне да одигрува пријателски утакмици и секако тој турнирот кон средината на Септември...Возбудувањата започнуваатТи многу си засекиран за Струмица нешто гледам.. има тема за Струмица прашај таму што тука? Или си баниран или си ги згрешил апчињата .Фени со кој го игра првиот натпревар во Библ лигата со Работнички или грешка сум???:salut:
ке се знае уште малце не се секирајте... знам дека ви е страв ако опстанеме да не го кркате 50 комада пак ама ај...koga ke se znae dali ofcijalno strumica ke opstane?
за 1 недела би требало да ти го дадат по нормална постапка на мене за толку стигнаЈако че биде у Србија ако отидам а и ќе го ослободиме делот шо ни го украдија Србите
А пасош за колку време се ваде?:nesvest:
Јас едвај чекам да дознаам дека сте останале во лига. Пред да играме ќе викнам од Diskovery да го видат најголемиот дебакл на еден тим. Не знам како уште имаш образ да збориш, ама ајде ќе те сватам и така што ќе правиш понатаму во животот, нема да имаш можност да си пишуваш во твојот Фан клуб пошо за некое време ќе има катанец ставено, па ќе замараш по другиве Фан клубови. Ај сеа гитке се знае уште малце не се секирајте... знам дека ви е страв ако опстанеме да не го кркате 50 комада пак ама ај...
Ах,ах...Очигледно сте опседнати со нас...Незнам што е проблемот сварно,цело лето не можам да ве сватам...Ќе нема кој да ве победува?Во секој пост СТрумица,Струмица?Незнам што ви е сварно:pos2::pos2::pos2:Јас едвај чекам да дознаам дека сте останале во лига. Пред да играме ќе викнам од Diskovery да го видат најголемиот дебакл на еден тим. Не знам како уште имаш образ да збориш, ама ајде ќе те сватам и така што ќе правиш понатаму во животот, нема да имаш можност да си пишуваш во твојот Фан клуб пошо за некое време ќе има катанец ставено, па ќе замараш по другиве Фан клубови. Ај сеа гит
Ај да и го тртнам и на 50 ка и на традиција и се море што ви е вас ами даа ако сакате да се расправате си имате ваши фан клубови таму очи вадете си ова Фан клуб Фени Индустри ако имате да напишете нешто во врска со тоа арно ако не другите глупости пишете си ги на друго место ај малце бидете разумни.:kesa::baeh:Ах,ах...Очигледно сте опседнати со нас...Незнам што е проблемот сварно,цело лето не можам да ве сватам...Ќе нема кој да ве победува?Во секој пост СТрумица,Струмица?Незнам што ви е сварно:pos2::pos2::pos2:
П.С Сигруна ја сонуваш 50ката секој ден.