a eve sega vece postoeme 3 sezoni i klubot ima 50-60 najverni navivaci. a koga i nie bi postoele 15-20 god daj boze sigurno ce ima nad 500 navivaci.
Ц ц ц се гледате ли што пишувате1991
А еднаш воџата ми спомна дека се навивало од 89 ама не го прашав повеќе
Ај пошо си мангуп врати се поназад со страните во Фан клубот МЗТ Скопје и таму го имаш одговорот.Не ми одговоривте првата сезона кога се оснивало Мзт колку навивачи имало?
Добро ај ќе си признаам од оваа сезона постоимеЦ ц ц се гледате ли што пишувате
У колку саат е напишано?Ај пошо си мангуп врати се поназад со страните во Фан клубот МЗТ Скопје и таму го имаш одговорот.
navivale od druga naselba ama ne bile clenovi na druga navivacka grupa...Е добро де така е како што викаш јас се демантирав значи ипак навивале од друга населба:nesum:
Да да така е ти реков дека се демантирамnavivale od druga naselba ama ne bile clenovi na druga navivacka grupa...
Епа ај да ја продолжимеpa kako so tebe da imam debata koga neznaes so zboris ??!?!?!
Абе ич немало не за друго ако имале ќе се зборело ќе имало слики ова онаepa klubot e formiran 1966 taka togas ne sum bil roden
Абе правиме муабет за навивачки групи а вие сте немале од 49-та.....ме интересира пирамида која година е основана?hahah... aj ti daj mi sliki da vidam od 89ta
Темава е кошарка ако не приметуваш, не е фудбал. Немој да лажеш дека во сала идете од `91. Почнавте да идете пред 2 години (делумно), а лани кога видовте дека имате јак тим бевте побројни (едно 60-тина души)Абе правиме муабет за навивачки групи а вие сте немале од 49-та.....ме интересира пирамида која година е основана?
А инаку ние сме официјално 1991 не сме 1989 така само воџата ми кажа еднаш ама не го прашав повеќе
Слики немам од тогаш ама имам една слика само неможам да ја најдам Legend стај ја ти.....ама на yuotube клипови од 1993 шо ги ставаме со Легенд
Ај позз и кисче:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:
Абе не викам за у сала:kesa:Темава е кошарка ако не приметуваш, не е фудбал. Немој да лажеш дека во сала идете од `91. Почнавте да идете пред 2 години (делумно), а лани кога видовте дека имате јак тим бевте побројни (едно 60-тина души)