Фан Клуб : Фени Индустри

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Не ми одговоривте првата сезона кога се оснивало Мзт колку навивачи имало?

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Не ми одговоривте првата сезона кога се оснивало Мзт колку навивачи имало?
Ај пошо си мангуп врати се поназад со страните во Фан клубот МЗТ Скопје и таму го имаш одговорот.

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Ај пошо си мангуп врати се поназад со страните во Фан клубот МЗТ Скопје и таму го имаш одговорот.
У колку саат е напишано?
Кој пост по ред?
Која страна?
Од кој член?
:jaj:

Едит:Ова нигде не оде дај да престанеме и онака нема да се разбереме

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
pa kako so tebe da imam debata koga neznaes so zboris ??!?!?!
Епа ај да ја продолжиме
Колку навивачи имало првата сезона на Мзт?
А тоа го реков оти очигледно од едно у друго одевте и пола мои прашања ги игнориравте:jaj:
А ако мислиш за ова Ѓорче....Лавови.....дури сеа ми текна дека кажуваа дека биле од Ѓорче а може и Лавови да биле од кај да знам
Ај сеа одговори ми на прашањево горе:)

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
hahah... aj ti daj mi sliki da vidam od 89ta
Абе правиме муабет за навивачки групи а вие сте немале од 49-та.....ме интересира пирамида која година е основана?
А инаку ние сме официјално 1991 не сме 1989 така само воџата ми кажа еднаш ама не го прашав повеќе:toe:
Слики немам од тогаш ама имам една слика само неможам да ја најдам Legend стај ја ти.....ама на yuotube клипови од 1993 шо ги ставаме со Легенд
Ај позз и кисче:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Абе правиме муабет за навивачки групи а вие сте немале од 49-та.....ме интересира пирамида која година е основана?
А инаку ние сме официјално 1991 не сме 1989 така само воџата ми кажа еднаш ама не го прашав повеќе:toe:
Слики немам од тогаш ама имам една слика само неможам да ја најдам Legend стај ја ти.....ама на yuotube клипови од 1993 шо ги ставаме со Легенд
Ај позз и кисче:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:
Темава е кошарка ако не приметуваш, не е фудбал. Немој да лажеш дека во сала идете од `91. Почнавте да идете пред 2 години (делумно), а лани кога видовте дека имате јак тим бевте побројни (едно 60-тина души)

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Темава е кошарка ако не приметуваш, не е фудбал. Немој да лажеш дека во сала идете од `91. Почнавте да идете пред 2 години (делумно), а лани кога видовте дека имате јак тим бевте побројни (едно 60-тина души)
Абе не викам за у сала:kesa:
А за Орка,Тиквеш,ВВ Тиквеш?:uvo:

А кога збориме за бројноста ќе ги земам сликите од Орка каде што има околу 300-400 Лозари....уствари ти може и си бил ако си постар со твоите другарчиња од центар на град Скопје:toe:(оти тогаш како што знам вашите воџи биле)

Kajgana Shop

На врв Bottom