Фан Клуб : Фени Индустри

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
ПО се изгледа станува збор за супер играч..

еј само едно прашања... спомнувавте некој грузиец имало кај вас...каде е ? не се појави цела сезона
Imeto ne mi teknuva a se prozivase Mamatisvili i trenirase polu sezona so feni i go najavuvaa kako golem talent i nades.No sega veke ne e del od Feni.Neodamna pisuvase deka potpisal za drug tim no ne se sekavam koj.A zosto Mamatisvili ne se pojavi vo dresot na Feni na oficijalen natprevar da bidam iskren neznam ni ja samiot

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Е така мамашвили нешто знам затоа прашав ниту заигра ништо...

А

Ајсшутер

Гостин
Гласајте за Фени тука View all Europe teams па кликнете на македонија и најдете го фени ;)

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Искрени Честитки за новиот играч :smir:

П.С Страшен е :helou: се надевам дека ќе имате успеси со него во БИБЛ.

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Аууу страшен играч...поентира,асистира,краде топки...лелееее...овој е стварно ѕвер...Богами ќе бидат страшен тандем со Кол...:vozbud:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
И јас се надевам заедно со Кол,да има и некои атрактивни моменти...Ке одам Кавдарци,Скопје,Охрид некогаш...Да гледам кошарка.:smir:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
И јас се надевам заедно со Кол,да има и некои атрактивни моменти...Ке одам Кавдарци,Скопје,Охрид некогаш...Да гледам кошарка.:smir:
Бујрум добро дојден ќе бидиш.Инаку за кој ќе навиваш а:pos2::pos2::baeh::salut:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Бујрум добро дојден ќе бидиш.Инаку за кој ќе навиваш а:pos2::pos2::baeh::salut:
Искрено ке сум за Работнички,имам посебно миселње за овој клуб и од секогаш највеке сум го респектирал...А имам и посебна причина:vozbud:..Некој утакмици ке ги гледам на ТВ,некој еве на пример на БИБЛ сакам да доагам,а македонска лига да гледам на ТВ...

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Искрено ке сум за Работнички,имам посебно миселње за овој клуб и од секогаш највеке сум го респектирал...А имам и посебна причина:vozbud:..Некој утакмици ке ги гледам на ТВ,некој еве на пример на БИБЛ сакам да доагам,а македонска лига да гледам на ТВ...
Toгаш не иди у Кавадарци чим си за Работнички оди во Скопје што ќе бараш во Кавадарци да гледаш кога не ги симпатизираш Фени.:kesa:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Toгаш не иди у Кавадарци чим си за Работнички оди во Скопје што ќе бараш во Кавадарци да гледаш кога не ги симпатизираш Фени.:kesa:
Библ е друго,МАК Лига е друго...Во Мак Лига сум за Работнички....И колку,толку за Амак заради Тимбата...А ти реков имам и посебна причина за Работнички...:helou:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Искрени Честитки за новиот играч :smir:

П.С Страшен е :helou: се надевам дека ќе имате успеси со него во БИБЛ.
Falaaaa.Edvaj cekam da pocne sezonata.Ke bide jakoooo.Posebno koga ke dojdat Paok tuka...lelele ke ima festivali

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Библ е друго,МАК Лига е друго...Во Мак Лига сум за Работнички....И колку,толку за Амак заради Тимбата...А ти реков имам и посебна причина за Работнички...:helou:
Не бе Столе те сваќам јас но викаш ќе дојдам во Кавадарци да гледам кошарка што ќе гледаш во Кавадарци незнам јас кога не го симпатизираш клубот тоа исто ти е сега мене да ми платат карта за Црвена Ѕвезда - Милан да гледам фудбал исто како театар кога не навивам за никого што едноставно ќе барам таму и да се случува за решавчка утакмица мене нема воопшто да ми биде интересна капираш што сакам да ти кажам.:salut:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Не бе Столе те сваќам јас но викаш ќе дојдам во Кавадарци да гледам кошарка што ќе гледаш во Кавадарци незнам јас кога не го симпатизираш клубот тоа исто ти е сега мене да ми платат карта за Црвена Ѕвезда - Милан да гледам фудбал исто како театар кога не навивам за никого што едноставно ќе барам таму и да се случува за решавчка утакмица мене нема воопшто да ми биде интересна капираш што сакам да ти кажам.:salut:
Абе како за никого?Ке навивам за Фени,во БИБЛ кога ке доагам во Кавадарци.:vozbud:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Абе како за никого?Ке навивам за Фени,во БИБЛ кога ке доагам во Кавадарци.:vozbud:
Шо преметкач си и ти мореее:pos2::pos2:ѓоа риба на суво де вака де така:pos2::pos2::pos2::baeh:

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Е па лани за Струмица, пред тоа за МЗТ и сега на ред е ФЕНИ. Ти бе па и ти не сваќаш некој работи:)

Kajgana Shop

На врв Bottom