Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
ПО се изгледа станува збор за супер играч..

еј само едно прашања... спомнувавте некој грузиец имало кај вас...каде е ? не се појави цела сезона

Imeto ne mi teknuva a se prozivase Mamatisvili i trenirase polu sezona so feni i go najavuvaa kako golem talent i nades.No sega veke ne e del od Feni.Neodamna pisuvase deka potpisal za drug tim no ne se sekavam koj.A zosto Mamatisvili ne se pojavi vo dresot na Feni na oficijalen natprevar da bidam iskren neznam ni ja samiot

Е така мамашвили нешто знам затоа прашав ниту заигра ништо...

Гласајте за Фени тука View all Europe teams па кликнете на македонија и најдете го фени ;)

Искрени Честитки за новиот играч :smir:

П.С Страшен е :helou: се надевам дека ќе имате успеси со него во БИБЛ.

Аууу страшен играч...поентира,асистира,краде топки...лелееее...овој е стварно ѕвер...Богами ќе бидат страшен тандем со Кол...:vozbud:

И јас се надевам заедно со Кол,да има и некои атрактивни моменти...Ке одам Кавдарци,Скопје,Охрид некогаш...Да гледам кошарка.:smir:

И јас се надевам заедно со Кол,да има и некои атрактивни моменти...Ке одам Кавдарци,Скопје,Охрид некогаш...Да гледам кошарка.:smir:

Бујрум добро дојден ќе бидиш.Инаку за кој ќе навиваш а:pos2::pos2::baeh::salut:

Бујрум добро дојден ќе бидиш.Инаку за кој ќе навиваш а:pos2::pos2::baeh::salut:
Искрено ке сум за Работнички,имам посебно миселње за овој клуб и од секогаш највеке сум го респектирал...А имам и посебна причина:vozbud:..Некој утакмици ке ги гледам на ТВ,некој еве на пример на БИБЛ сакам да доагам,а македонска лига да гледам на ТВ...

Искрено ке сум за Работнички,имам посебно миселње за овој клуб и од секогаш највеке сум го респектирал...А имам и посебна причина:vozbud:..Некој утакмици ке ги гледам на ТВ,некој еве на пример на БИБЛ сакам да доагам,а македонска лига да гледам на ТВ...

Toгаш не иди у Кавадарци чим си за Работнички оди во Скопје што ќе бараш во Кавадарци да гледаш кога не ги симпатизираш Фени.:kesa:

Toгаш не иди у Кавадарци чим си за Работнички оди во Скопје што ќе бараш во Кавадарци да гледаш кога не ги симпатизираш Фени.:kesa:
Библ е друго,МАК Лига е друго...Во Мак Лига сум за Работнички....И колку,толку за Амак заради Тимбата...А ти реков имам и посебна причина за Работнички...:helou:

Библ е друго,МАК Лига е друго...Во Мак Лига сум за Работнички....И колку,толку за Амак заради Тимбата...А ти реков имам и посебна причина за Работнички...:helou:

Не бе Столе те сваќам јас но викаш ќе дојдам во Кавадарци да гледам кошарка што ќе гледаш во Кавадарци незнам јас кога не го симпатизираш клубот тоа исто ти е сега мене да ми платат карта за Црвена Ѕвезда - Милан да гледам фудбал исто како театар кога не навивам за никого што едноставно ќе барам таму и да се случува за решавчка утакмица мене нема воопшто да ми биде интересна капираш што сакам да ти кажам.:salut:

Не бе Столе те сваќам јас но викаш ќе дојдам во Кавадарци да гледам кошарка што ќе гледаш во Кавадарци незнам јас кога не го симпатизираш клубот тоа исто ти е сега мене да ми платат карта за Црвена Ѕвезда - Милан да гледам фудбал исто како театар кога не навивам за никого што едноставно ќе барам таму и да се случува за решавчка утакмица мене нема воопшто да ми биде интересна капираш што сакам да ти кажам.:salut:
Абе како за никого?Ке навивам за Фени,во БИБЛ кога ке доагам во Кавадарци.:vozbud:

Абе како за никого?Ке навивам за Фени,во БИБЛ кога ке доагам во Кавадарци.:vozbud:

Шо преметкач си и ти мореее:pos2::pos2:ѓоа риба на суво де вака де така:pos2::pos2::pos2::baeh:

Е па лани за Струмица, пред тоа за МЗТ и сега на ред е ФЕНИ. Ти бе па и ти не сваќаш некој работи:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom