Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Зависи со која постава ќе играат Лукоил, ако играат со најдобрите поштено ќе си претрпиме уште еден пораз, ако играат со некој комбиниран состав можно е да ги изненадиме ..ама не е толку битно тоа сеа

ЛОООЛ Антич не убил 32 поена :shok:
Чемата се изгубил за 31 мин 6 коша 0/7 за 3.

Soloden rezultat so ogled na toa so igrale so prva petorka.Antic igral 34 min.Cemata da pogodel barem dve od tie sedum i ke bilo posakaceno ali i vaka ne e loso...radulovic zos ne igrael?

a inace go dobivme fersped za protivnik vo polufinale imame prednost so 1-0 i treba dase sluci cudo dane vlezeme vo finale

Добра партија на фени против лукоил а?

Па добро со оглед на противникот и не изгледа така лошо резултатот, ама вака како ги гледам статистиките шутот за 3 слабо му одел на сите, каа шо реков чемата имал 0/7, Прекович за него скромни 2/6, така да ако погоделе и двајцата барем уште по една ќе се закачело орото ама нема врска, важно се видовме кај сме иако не сум сигурен дека залагањето кај двете екипи било максимално ама во секој случај добри подготовки пред почетокот на разигрувањето со Работнички.

А до колку победи се игра сега во полуфиналето ?

Ние го добивме МЗТ, па ајде да расчистиме со скопјаните и да излеземе на битка.:smir:

Епа тоа е, го добивме противникот, не е воопшто лесен противник иако водиме 1-0 и ги победивме 5 пати оваа сезона, најважна ќе биде првата утакмица дома да ја добиеме, ќе биде тешко оти притисокот е врз нас дека мора да победиме а они ќе играат послободно оти нема шо да изгубат.

А гледам вака статистиката да одел барем шутот за 3 ќе сни имале шанси за победа а и Чемата се изгубил малку ништо за 3 не погодил Владо Поповиќ слабо одиграл исто така за него скромни 5 поени но во последно време ме изненадува Златко Гоцевски се подобар и подобар но не е важно сега не очекува дуелот со Фершпед имаме предност од еден нула првата ја играме на домашен терен и ако победиме ќе направиме голем притисок и доза на нервоза кај противниците што ни оди во полза.:salut:

abe koga ne ode ne ode a da go pustele radulovic ke dadel nekoja trojka
a me cudi sto cemata i popovic ne izigrale dobro

А до колку победи се игра сега во полуфиналето ?

Ние го добивме МЗТ, па ајде да расчистиме со скопјаните и да излеземе на битка.:smir:
До 3 победи се игра во Полуфинале, а ние стартуваме со МЗТ на домашен терен.

Епа тоа е, го добивме противникот, не е воопшто лесен противник иако водиме 1-0 и ги победивме 5 пати оваа сезона, најважна ќе биде првата утакмица дома да ја добиеме, ќе биде тешко оти притисокот е врз нас дека мора да победиме а они ќе играат послободно оти нема шо да изгубат.
Да бе тешко ќе биде 1-0 предност имате дајте и ја на нив предноста ако ви е полесно така :pos:

Добра партија на фени против лукоил а?

neznam kolku se zamarale dvete ekipi.megutoa dvomecot sto go odigravme so lukoil vo Kavadarci i Sofija govori deka so donesuvanje na nekolku kvalitetni igraci odgodina mozeme da konkurirame maksimalno.Rabotnicki go pobedi Lukoil no togas stefanov i antic izigraaaa po 10 min.

Na stranata so bese tuka postirana vidov deka prosecnata posetenost na eden natprevar vo Bugarija e 400 luge.Znaci Makedonija so 15 pati pomalo naselenie ima 3 pati pogolema posetenost.A salite mu se dupka.Lukoil ka sampion ima sala so sobira 600 luge.I osven lukoil ostanatite timovi se na nisko nivo.taka da bugarskata kosarka ne e daleku od nasata so isklucok neli na akademcite

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom