Фан Клуб : Фени Индустри

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
ne treskaj gluposti oti macka ode i toa ubavo.vece 1 nedela ode na teretana da gi zajakne nozite pa ce prefrle u salata so celiot tim.a toa dali ke bide stariot macka ke pokaze vremeto a gabe e se nie da si pogoduvame so ce bide.
edno e sigurno ostanuva vo feni i narednata sezona
Читаш Спорт а? :) Оде Оде, жими Тасе што оде убаво. Дали знаеш што му имаат кажано докторите? Дали знаеш како оди рехабилитацијата на повредите. Врска немаш така да немој да ми кажуваш ти на мене да не треска глупости. Мускулите му се атрофирани, затоа оди во теретана, за да може да почне убаво да оди, а не ОДЕ, да ги зајакне колку толку мускулите, па после којзнае колку време ке почне да тренира. А види твојот пријател што кажа, дека тренирал во сала. Какви се не глупости се изначитав на форумов лелелеле. Па и за репрезентација ке играл, тој инвалид е, а вие пишувате и за репрезентација ке игра ауууууууууу. Се што е ваше е д бест, во Манчестер неможат да ја санираат повредева за помалку од пола година, вашиот Мачка сега и тренирал во сала. Секоја ви чест на мајсториите кои ги кажувате, неможам да ви се изначудам како може само да си пишпувате такви работи...или па мислите ние од вчера сме, па сакате нешто да се правите паметни

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Читаш Спорт а? :) Оде Оде, жими Тасе што оде убаво. Дали знаеш што му имаат кажано докторите? Дали знаеш како оди рехабилитацијата на повредите. Врска немаш така да немој да ми кажуваш ти на мене да не треска глупости. Мускулите му се атрофирани, затоа оди во теретана, за да може да почне убаво да оди, а не ОДЕ, да ги зајакне колку толку мускулите, па после којзнае колку време ке почне да тренира. А види твојот пријател што кажа, дека тренирал во сала. Какви се не глупости се изначитав на форумов лелелеле. Па и за репрезентација ке играл, тој инвалид е, а вие пишувате и за репрезентација ке игра ауууууууууу. Се што е ваше е д бест, во Манчестер неможат да ја санираат повредева за помалку од пола година, вашиот Мачка сега и тренирал во сала. Секоја ви чест на мајсториите кои ги кажувате, неможам да ви се изначудам како може само да си пишпувате такви работи...или па мислите ние од вчера сме, па сакате нешто да се правите паметни
И,јас имам слушнато дека повредата на Мачка,е ПРЕМНОГУ незгодна.Ако не грешам тој ја скина ахиловата тетива?И зарем мислите дека Мачка би можел,да тренира за толку брзо време?:nenene: :nenene:

Член од
16 јануари 2008
Мислења
631
Поени од реакции
0
Мачка на секоја утакмица е во салата на трибина и оде слободно како и секој. Може би не може да трча но може нормално да оде веќе 2-3 недели е во Кавадарци. А за тренирање во сала уште е рано, можеби онака пробува да трча но немам информации за тоа....

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Многу сте бре, како се собравте :D

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.931
Поени од реакции
50.720
bikbik hihi hihi hihi
ке се самоутепам од заседа!!!!

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Сакате да ми кажете дека ова се Козари? Има некој постар од 14 години?

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
МНОГУУ СТЕ ЈАКИ ... еве ги јавно сите нека видат кои се КОЗАРИТЕ... ке се загубите утре во скопје хахах

F.A.

Smile Now, Cry Later
Член од
17 април 2007
Мислења
862
Поени од реакции
3
Lozari Chaos !!! Хахаха !

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Ени-мени-сени навивам за ФЕни

Ахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха
хахахахахахахахахахахахахахахахахахах

V

Viktoranius

Гостин

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072

Се,заебаваш или?ЕНИ МЕНИ СЕНИ НАВИВАМ ЗА ФЕНИ :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Г

Грејвдигер

Гостин
Се,заебаваш или?ЕНИ МЕНИ СЕНИ НАВИВАМ ЗА ФЕНИ :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Нема тука заебанции бе:pos2: Оваа им ја “измисли“ Игор Џамбазов на Козарите, овај лозарите

Kajgana Shop

На врв Bottom