sto se desilo so dimitrovski ?Mislam deka ova e kraj za Dimitrovski. Gospod neka mu e na pomos ako saka pak da igra kosarka
Kolku sto vidov si ja povredi nogata najverovatnosto se desilo so dimitrovski ?
И3вини aмa Димитровски во обид дa јa спaси топкaтa од aут со коленото удри во еднa од реклaмите тaму и неможеше дa стaне.Никој од игрaчите нa Струмицa не сaкaa дa го повредaтeeeeeeeeeee toa da vidis ovie od strumica a vidat slabost mora da povredat igrac taka nas lani u finaleto ni go povredija ognen stojanovski
Сигурно отиде или ?? ако е ојдел незнам како ке си помине ако го видат сам ама како што гледам оде сам минатиот пат кога игравме во ск го видов во жанмари сендвичарата :helou:Караколев во Работнички...и уште една душа продадена во низот... нема така лесно да помине како што мисли
Нема врска не удри во рекламите и не проба да ја спаси топката , а тоа дека сам си ја свитка ногата е факт.И3вини aмa Димитровски во обид дa јa спaси топкaтa од aут со коленото удри во еднa од реклaмите тaму и неможеше дa стaне.Никој од игрaчите нa Струмицa не сaкaa дa го повредaт
pa sekoj normalen igrac nema da ostane vo klub kade sto nema dobieno plata veke 2 meseca i celo vreme go lazat deka ke mu ja dadat,normalno deka ke si zamine vo pokvaliteten klubКараколев во Работнички...и уште една душа продадена во низот... нема така лесно да помине како што мисли
Договорен бил уште пред некое време он, уште пред Работнички - Мзт. А му каснат 1 ипол плата, а за таа пола е казнет после струмица, а со каснење од една плата неможе да бара раскин на догворот. Ке јаде супсензија до крај на сезона. Тоа е кога нуек сељак мисли дека станал некој фактор. Кога е глуп, нека си трпи, а пошто има договор на три години, може да биде суспендиран и до тогаш, па да го видам тогаш каква кариера ке гради. И да не заборавам, Марин Докузовски рекол, ако треба да се скарам со Мзт за Караколев, воопшто не ми ни требаpa sekoj normalen igrac nema da ostane vo klub kade sto nema dobieno plata veke 2 meseca i celo vreme go lazat deka ke mu ja dadat,normalno deka ke si zamine vo pokvaliteten klub
posto vcera koga mu se javivme bese u diskoteka , mozam samo da mu preporacam da ostane i tamu da igra posto ni vo mzt ni vo rabotnicki nema da zaigraДоговорен бил уште пред некое време он, уште пред Работнички - Мзт. А му каснат 1 ипол плата, а за таа пола е казнет после струмица, а со каснење од една плата неможе да бара раскин на догворот. Ке јаде супсензија до крај на сезона. Тоа е кога нуек сељак мисли дека станал некој фактор. Кога е глуп, нека си трпи, а пошто има договор на три години, може да биде суспендиран и до тогаш, па да го видам тогаш каква кариера ке гради. И да не заборавам, Марин Докузовски рекол, ако треба да се скарам со Мзт за Караколев, воопшто не ми ни треба
Dobar Post ... Abe ostavete go mislam deka ne e Fer 20 godisen e ..Ve razbiram ste go zele od Ovce Pole .. Ama ostavete go veli vo sport deka zivee od kosarkata a koga ne dobiva plata ?posto vcera koga mu se javivme bese u diskoteka , mozam samo da mu preporacam da ostane i tamu da igra posto ni vo mzt ni vo rabotnicki nema da zaigra