Македонска Лига-2007/2008

Статус
Затворена за нови мислења.

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
eeeeeeeeeee toa da vidis ovie od strumica a vidat slabost mora da povredat igrac taka nas lani u finaleto ni go povredija ognen stojanovski

Член од
5 декември 2007
Мислења
428
Поени од реакции
5
еее да го осетивме ние тоа минатата година кога го повредија огнен и го повреди зглобот кои штотуку му заздрави

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Mislam deka ova e kraj za Dimitrovski. Gospod neka mu e na pomos ako saka pak da igra kosarka

Сапун

. . .
Член од
10 јули 2007
Мислења
1.642
Поени од реакции
4
eeeeeeeeeee toa da vidis ovie od strumica a vidat slabost mora da povredat igrac taka nas lani u finaleto ni go povredija ognen stojanovski
И3вини aмa Димитровски во обид дa јa спaси топкaтa од aут со коленото удри во еднa од реклaмите тaму и неможеше дa стaне.Никој од игрaчите нa Струмицa не сaкaa дa го повредaт

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Караколев во Работнички...и уште една душа продадена во низот... нема така лесно да помине како што мисли

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Караколев во Работнички...и уште една душа продадена во низот... нема така лесно да помине како што мисли
Сигурно отиде или ?? ако е ојдел незнам како ке си помине ако го видат сам ама како што гледам оде сам минатиот пат кога игравме во ск го видов во жанмари сендвичарата :) :helou:

И3вини aмa Димитровски во обид дa јa спaси топкaтa од aут со коленото удри во еднa од реклaмите тaму и неможеше дa стaне.Никој од игрaчите нa Струмицa не сaкaa дa го повредaт
Нема врска не удри во рекламите и не проба да ја спаси топката , а тоа дека сам си ја свитка ногата е факт.

Член од
18 ноември 2007
Мислења
165
Поени од реакции
0
pa sekoj normalen igrac nema da ostane vo klub kade sto nema dobieno plata veke 2 meseca i celo vreme go lazat deka ke mu ja dadat,normalno deka ke si zamine vo pokvaliteten klub

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
pa sekoj normalen igrac nema da ostane vo klub kade sto nema dobieno plata veke 2 meseca i celo vreme go lazat deka ke mu ja dadat,normalno deka ke si zamine vo pokvaliteten klub
Договорен бил уште пред некое време он, уште пред Работнички - Мзт. А му каснат 1 ипол плата, а за таа пола е казнет после струмица, а со каснење од една плата неможе да бара раскин на догворот. Ке јаде супсензија до крај на сезона. Тоа е кога нуек сељак мисли дека станал некој фактор. Кога е глуп, нека си трпи, а пошто има договор на три години, може да биде суспендиран и до тогаш, па да го видам тогаш каква кариера ке гради. И да не заборавам, Марин Докузовски рекол, ако треба да се скарам со Мзт за Караколев, воопшто не ми ни треба

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
Договорен бил уште пред некое време он, уште пред Работнички - Мзт. А му каснат 1 ипол плата, а за таа пола е казнет после струмица, а со каснење од една плата неможе да бара раскин на догворот. Ке јаде супсензија до крај на сезона. Тоа е кога нуек сељак мисли дека станал некој фактор. Кога е глуп, нека си трпи, а пошто има договор на три години, може да биде суспендиран и до тогаш, па да го видам тогаш каква кариера ке гради. И да не заборавам, Марин Докузовски рекол, ако треба да се скарам со Мзт за Караколев, воопшто не ми ни треба
posto vcera koga mu se javivme bese u diskoteka , mozam samo da mu preporacam da ostane i tamu da igra posto ni vo mzt ni vo rabotnicki nema da zaigra

Член од
8 декември 2007
Мислења
469
Поени од реакции
0
.

караколев мисли му ја ...
хихиихихихихихихихихихи
опаснооооооооооо:tapp:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
posto vcera koga mu se javivme bese u diskoteka , mozam samo da mu preporacam da ostane i tamu da igra posto ni vo mzt ni vo rabotnicki nema da zaigra
Dobar Post ... Abe ostavete go mislam deka ne e Fer 20 godisen e ..Ve razbiram ste go zele od Ovce Pole .. Ama ostavete go veli vo sport deka zivee od kosarkata a koga ne dobiva plata ?

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Dimitrovski nesakase nikoj da go povredi sam se povredi..isto i ognen stojanovski lani u finale nemase nikoj namera da go povredi toj imase povreda i pred toa i samo ja obnovi...inaku za informacija na dimitrovski mu e skinata AXILOVATA TETIVA...taka da do kaj mart april nema kosarka za nego

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom