Setsuko
Модератор
- Член од
- 29 јануари 2006
- Мислења
- 6.403
- Поени од реакции
- 5.957
Кажаа дека ако не успеат да ја испразнат салата за 20тина минути, натпреварот ќе се откаже или одложи...абе до колку саатот ке се игра ...
Кажаа дека ако не успеат да ја испразнат салата за 20тина минути, натпреварот ќе се откаже или одложи...абе до колку саатот ке се игра ...
какви редари бе брат, искрено за саливе незнам али на градски на западна трибина можеш топови и ракети земја-воздух да внесеш, а не па запалки и камења сигурно иста е ситуацијата и со салитеOva e samo Greska na RADARITE kako mozat na takvo derbi da gi pustat Family Aerodrom so zapalki,kamejna,sisinja navistina toa ne mi e jasno kako moze na Derbi Natprevar a se znae kakvi se Family Aerodrom da se pustaat so ZAPALKI so
KAMENJA ...
Јас ги избришав...имам јас свој причини зошто ги бришам...Аха фала за препораките ќе си знам друг пат што да гледам. Ако си ти тој што треба да ми каже.
И зашто ни ги бришат мислењата без образложение немам намера да се расправам понатака.
ТОа беше само пријателски совет, ако не сакаш да ја согледаш реалната ситуација со навивањето.Аха фала за препораките ќе си знам друг пат што да гледам. Ако си ти тој што треба да ми каже.
И зашто ни ги бришат мислењата без образложение немам намера да се расправам понатака.
Сум имал многу многу полоши коментари од овие што ги избриша, коментари во кои никого не навредив, само дадов објаснување на личност што го бараше, стварно незнам зашто ги избриша.Јас ги избришав...имам јас свој причини зошто ги бришам...
Радикал брат воздржи се малце те молам...и јас сум нервозен ама се возджувам...те молам..:helou:
Признавам...Сум имал многу многу полоши коментари од овие што ги избриша, коментари во кои никого не навредив, само дадов објаснување на личност што го бараше, стварно незнам зашто ги избриша.
И немој да ја мериш твојата нервоза со мојата. Идам 15 години на утакмици, лоша организација имавме, Мзт изгуби 30 разлика, имаме мизерен тим, чекав пола година за утакмицава за на крај да има прекин и да не казнат 5-10 утакмици без публика и како врв на се, ми ја удрија Аеродромка со педнрек
Eпа ние не сме нежни момчиња како вас. Нас вакви работи ни ја зголемуваат бројноста и никогаш немаме празна сала. Додека сме тука, заради овие работи нас не ни е дозволено да идеме надвор од Скопје, така да си знаете, зашто кај иде Фемили, инцидентите се загарантирани. Зашто само Аеродромецот е вистинска хиенаОва што го направивте не ви беше во добро светло сега мислите дека сте некој и нешто а уствари сте никој и ништ .оД вас човек неможе кошарка да гледе , вие сами си правите да ви се празни салите по тоа што го видовме кој ке ти оде на утакмица може да си го добие .
па не гледај бе ако не сакаш никој не ти брани така? има работи кои се мноооогу посилни од она што човекот односно членот на навивачката група го има внатре во себе. не бев на натпреварот но верувај дека знам како е, сум бил во милион случаи слични на овој кога ти доаѓа да фрлиш бомба на противничките навивачи, да влезеш во терен и да го задавиш судијата, да му е*еш се по список на играч од противничкиот тим кој покажал среден прст на твојата навивачка група итн. тоа е нешто што поголем дел од ‘‘навивачите‘‘ на форумов никогаш нема да го сфатат никогаш, а зашто? си знаете сами...Ова што го направивте не ви беше во добро светло сега мислите дека сте некој и нешто а уствари сте никој и ништ .оД вас човек неможе кошарка да гледе , вие сами си правите да ви се празни салите по тоа што го видовме кој ке ти оде на утакмица може да си го добие .
Зашто? Зашто никогаш не биле вистински навивачи, никогаш не навивале со страст и никогаш немале некој клуб кој го сметале за светостпа не гледај бе ако не сакаш никој не ти брани така? има работи кои се мноооогу посилни од она што човекот односно членот на навивачката група го има внатре во себе. не бев на натпреварот но верувај дека знам како е, сум бил во милион случаи слични на овој кога ти доаѓа да фрлиш бомба на противничките навивачи, да влезеш во терен и да го задавиш судијата, да му е*еш се по список на играч од противничкиот тим кој покажал среден прст на твојата навивачка група итн. тоа е нешто што поголем дел од ‘‘навивачите‘‘ на форумов никогаш нема да го сфатат никогаш, а зашто? си знаете сами...
Се најдов себеси во постовпа не гледај бе ако не сакаш никој не ти брани така? има работи кои се мноооогу посилни од она што човекот односно членот на навивачката група го има внатре во себе. не бев на натпреварот но верувај дека знам како е, сум бил во милион случаи слични на овој кога ти доаѓа да фрлиш бомба на противничките навивачи, да влезеш во терен и да го задавиш судијата, да му е*еш се по список на играч од противничкиот тим кој покажал среден прст на твојата навивачка група итн. тоа е нешто што поголем дел од ‘‘навивачите‘‘ на форумов никогаш нема да го сфатат никогаш, а зашто? си знаете сами...
па не гледај бе ако не сакаш никој не ти брани така? има работи кои се мноооогу посилни од она што човекот односно членот на навивачката група го има внатре во себе. не бев на натпреварот но верувај дека знам како е, сум бил во милион случаи слични на овој кога ти доаѓа да фрлиш бомба на противничките навивачи, да влезеш во терен и да го задавиш судијата, да му е*еш се по список на играч од противничкиот тим кој покажал среден прст на твојата навивачка група итн. тоа е нешто што поголем дел од ‘‘навивачите‘‘ на форумов никогаш нема да го сфатат никогаш, а зашто? си знаете сами...