Македонска Лига-2007/2008

Статус
Затворена за нови мислења.

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Слушај малолетничке, навивачката култура во светот, ај не во светот во Европа, не е само аплауз давање, скандирање на името на клубот, и скандирање на „Скопски Педери„ Има песни да се испровоцира играч од противничкиот табор, па може да летне некој предмет по противничките играчи, па блиски средби со противничките навивачки групи.

Тоа е се случај во земји со многу повисоко ниво на културен развој од МКД, Италија, Франција, Шпанија, Англија, Холандија (да не ги спомнувам тука балканските) така да ако сакаш да гледаш нешто што твоите очиња можат да го поднеста, ти препорачувам да посетуваш балет, опера, театар, а ако сакаш спортски настани, гледај Американски спорт и скандинавски женски ракомет, бар таму нема невоспитани ѓубриња како нас

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Аха фала за препораките ќе си знам друг пат што да гледам. Ако си ти тој што треба да ми каже.
И зашто ни ги бришат мислењата без образложение немам намера да се расправам понатака.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ova e samo Greska na RADARITE kako mozat na takvo derbi da gi pustat Family Aerodrom so zapalki,kamejna,sisinja navistina toa ne mi e jasno kako moze na Derbi Natprevar a se znae kakvi se Family Aerodrom da se pustaat so ZAPALKI so
KAMENJA ...

П

Паспарту

Гостин
Ova e samo Greska na RADARITE kako mozat na takvo derbi da gi pustat Family Aerodrom so zapalki,kamejna,sisinja navistina toa ne mi e jasno kako moze na Derbi Natprevar a se znae kakvi se Family Aerodrom da se pustaat so ZAPALKI so
KAMENJA ...
какви редари бе брат, искрено за саливе незнам али на градски на западна трибина можеш топови и ракети земја-воздух да внесеш, а не па запалки и камења :) сигурно иста е ситуацијата и со салите

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Аха фала за препораките ќе си знам друг пат што да гледам. Ако си ти тој што треба да ми каже.
И зашто ни ги бришат мислењата без образложение немам намера да се расправам понатака.
Јас ги избришав...имам јас свој причини зошто ги бришам...

Радикал брат воздржи се малце те молам...и јас сум нервозен ама се возджувам...те молам..:helou:

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
ТОа беше само пријателски совет, ако не сакаш да ја согледаш реалната ситуација со навивањето.

И да, џандарите на врата не ни претресуваа, си влегов, како да одам на доделување на Оскар, да има базука (што би рекол Доолрокс) комотно ке си ја внесев

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Јас ги избришав...имам јас свој причини зошто ги бришам...

Радикал брат воздржи се малце те молам...и јас сум нервозен ама се возджувам...те молам..:helou:
Сум имал многу многу полоши коментари од овие што ги избриша, коментари во кои никого не навредив, само дадов објаснување на личност што го бараше, стварно незнам зашто ги избриша.

И немој да ја мериш твојата нервоза со мојата. Идам 15 години на утакмици, лоша организација имавме, Мзт изгуби 30 разлика, имаме мизерен тим, чекав пола година за утакмицава за на крај да има прекин и да не казнат 5-10 утакмици без публика и како врв на се, ми ја удрија Аеродромка со педнрек

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Ова што го направивте не ви беше во добро светло сега мислите дека сте некој и нешто а уствари сте никој и ништ .оД вас човек неможе кошарка да гледе , вие сами си правите да ви се празни салите по тоа што го видовме кој ке ти оде на утакмица може да си го добие .

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Сум имал многу многу полоши коментари од овие што ги избриша, коментари во кои никого не навредив, само дадов објаснување на личност што го бараше, стварно незнам зашто ги избриша.

И немој да ја мериш твојата нервоза со мојата. Идам 15 години на утакмици, лоша организација имавме, Мзт изгуби 30 разлика, имаме мизерен тим, чекав пола година за утакмицава за на крај да има прекин и да не казнат 5-10 утакмици без публика и како врв на се, ми ја удрија Аеродромка со педнрек
Признавам...

Назад на темата ве молам...

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Ова што го направивте не ви беше во добро светло сега мислите дека сте некој и нешто а уствари сте никој и ништ .оД вас човек неможе кошарка да гледе , вие сами си правите да ви се празни салите по тоа што го видовме кој ке ти оде на утакмица може да си го добие .
Eпа ние не сме нежни момчиња како вас. Нас вакви работи ни ја зголемуваат бројноста и никогаш немаме празна сала. Додека сме тука, заради овие работи нас не ни е дозволено да идеме надвор од Скопје, така да си знаете, зашто кај иде Фемили, инцидентите се загарантирани. Зашто само Аеродромецот е вистинска хиена

П

Паспарту

Гостин
па не гледај бе ако не сакаш никој не ти брани така? има работи кои се мноооогу посилни од она што човекот односно членот на навивачката група го има внатре во себе. не бев на натпреварот но верувај дека знам како е, сум бил во милион случаи слични на овој кога ти доаѓа да фрлиш бомба на противничките навивачи, да влезеш во терен и да го задавиш судијата, да му е*еш се по список на играч од противничкиот тим кој покажал среден прст на твојата навивачка група итн. тоа е нешто што поголем дел од ‘‘навивачите‘‘ на форумов никогаш нема да го сфатат никогаш, а зашто? си знаете сами...

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
па не гледај бе ако не сакаш никој не ти брани така? има работи кои се мноооогу посилни од она што човекот односно членот на навивачката група го има внатре во себе. не бев на натпреварот но верувај дека знам како е, сум бил во милион случаи слични на овој кога ти доаѓа да фрлиш бомба на противничките навивачи, да влезеш во терен и да го задавиш судијата, да му е*еш се по список на играч од противничкиот тим кој покажал среден прст на твојата навивачка група итн. тоа е нешто што поголем дел од ‘‘навивачите‘‘ на форумов никогаш нема да го сфатат никогаш, а зашто? си знаете сами...
Зашто? Зашто никогаш не биле вистински навивачи, никогаш не навивале со страст и никогаш немале некој клуб кој го сметале за светост

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.028
Поени од реакции
623
Се најдов себеси во постов :pipi:

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30

Затоа што си флезен во некој филм и си мислиш дека ако одеш на судијата го задавиш си фраер а уствар ја покажуваш твојата култура.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom