Македонска Лига-2007/2008

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Sve po spisok da mu onakvam na toj od vecer sto ja napravil takva naslovnata.nego sakav da kazam na gostuvanjeto vo bolton eden od novinarite bese gord clen na F.A(odnosno toj od dnevnik) , pa se postavuva prasanjeto da ne e i toj na vecer nesto slicno ?
Inace ostanuvaat uste okolu 14 casa do derbito , aerodromci sobirajte kopiljacite od maalo i napravete ni koneco eden dostoen precek :smir: .
Neka pobedi najdobriot(RABOTNICKI)

V

Viktoranius

Гостин
Sve po spisok da mu onakvam na toj od vecer sto ja napravil takva naslovnata.nego sakav da kazam na gostuvanjeto vo bolton eden od novinarite bese gord clen na F.A(odnosno toj od dnevnik) , pa se postavuva prasanjeto da ne e i toj na vecer nesto slicno ?
Inace ostanuvaat uste okolu 14 casa do derbito , aerodromci sobirajte kopiljacite od maalo i napravete ni koneco eden dostoen precek :smir: .
Другар4е скопјанче утре ке ве срушат..можеби не на играчко ниво ама на навивачко ....не се ни трудете:helou:

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Ниту сум од Вечер, а, богами да ми извиниш, ниту су ти нешто многу паметен. Ајде за вас следбениците на Боки 13ка Family Aerodrom ви посакува Добредојдовте во Пеколот

Член од
8 септември 2007
Мислења
335
Поени од реакции
1
резултатски дербито ќе им припадне на работнички-ајде МИРАКОВСКИ МВП

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
резултатски дербито ќе им припадне на работнички-ајде МИРАКОВСКИ МВП
Локал патриотизам, преку таквото од тоа. Утре има да му закачам еден шлаем на тој кебапот, да го вратам во реалноста, да се потсети како беше тоа да се игра во „Јане Сандански„ а МВП, сигурно нема да биде он. Ако тепа Работнички, ке биде или Мајмунот или Зивчевиќ, тие се поентерите во екипата. Ама, едно големо АМА, зашто она е Јане Сандански, тоа е Аеродром, зашто во сала од 1500 утре ке има 2500.

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
77-72 Струмица-Амак Сп...Амак Сп одиграл добар натпревар...гледано според резултатот..нормално се сеќавате претходната година во купот кога за малку Амак Сп ќе ја поразеше Струмица...но сепак Струмичани се извадија..
Другите резултати:
Фени очекувано го прегази Маврово со 100-68,додека "градското дерби" Вардар-Карпош Соколи заврши со убедлива победа на Вардар
од 36-40 коша,не ме држете за збор не го знам точниот резултат...ке постирам кога ке го дознаам:)

F.A.

Smile Now, Cry Later
Член од
17 април 2007
Мислења
862
Поени од реакции
3
Да колку што знам јас ќе даваат. Инаку Центарец викаш ние да ги собираме копиљаците? Ве гледам вас убаво ви пиша Итар Пејо ајде соберете се Бојс од сВе што е после железничка и пак ќе ни дојдете 150 души. Ајде ве чекаме :P

V

Viktoranius

Гостин
Ајде уште 1 ипол час....можам да замислам сега што се случува во Аеродром:wink:

Г

Грејвдигер

Гостин
Гледаш што се случува... види ги бре... **** пи**** , си мислиш ќе ги изедат на судиите... само главата може да им скапат, ништо страшно... :)

:pfc::pfc:

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Mи се одмили и гледање и се.
Жити натпреварот шо е. Фрлање со камења на теренот, петарди во салата... Конечно покажавте на кое културно ниво припаѓате. Ова што се случува е срамно за македонскиот спорт воопшто.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom