Here we go...:nesvest:Ednooki na kanal5.
Dali ednooki ne mozea da gi podnesat pritisocite od vlasta preku Velija ?
По мене, притисоците не беа од политичките партии, туку од олигарсите. А и власта, и опозицијата беа застапени во Еднооки, врска нема дека во последно време не се драпаа со власта.Ednooki na kanal5.
Trn ja obozava ama samo koga ja drapa opozicijata. Poslenive meseci vlasta voopsto ne se ni sponuvase. Dali ednooki ne mozea da gi podnesat pritisocite od vlasta preku Velija ?
А Љубчо и ВМРО ја докрчмија нели. Он е пример за Македонија. Кој партија од која се. Исти к... во два примерока.Па Еднооките се само објективни....нормално дека ќе биде застапена опозицијата и Б.Ц. во нивните епизоди кога тие ја раскрчмија Македонија и сеуште без перде и срам се кочоперат низ македонката политичка сцена.
Може не ви одговара ама Интел има право. Можеби процентот не точен како што он вика 98 спрема 2 ама сигурно опозицијата се споменува повеќе од 70 % а власта помалку од 30. А би требало да е обратно. Критика треба да има за власта, СДС кога ќе си дојде на власт. А да за лицето БЦ имаат право. Он сеуште е на власт, за жал.