Да се изневери или не?

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Дали некој што изневерил застанал и ја погледнал девојката и го кажал тоа во очи одма од кога се десило? :)

Според мене не си шизик кога вараш девојка. (Легнуваш со 100000 девојки на ден и прајш „парче“ по град)
Шизик си ако успееш да задржиш девојка :) Солидна девојка :)

Не изневерувам :)

Blue_Boy

THE WAY I AM
Член од
29 октомври 2009
Мислења
345
Поени од реакции
33
Не би изневерувал девојка никогаш.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
која е целта на неверството? многу сум против вакви работи, ако веке не ти иде врската прекини и прави што сакаш а не вакви подли и глупави работи. никој не станува поголем маж или подобра жена ако изневерува:toe:
Целта е да добиеш повеќе поени во тефтерчето. Обично шмекање - 2 поени. Бакнеж во уста - 8 поени. Бакнеж во уста со јазик - 12 поени. Петинг - 21 поен. Секс - 45 поени. Кога ќе собереш 100 имаш поголема шанса да те одберат на Милионер, не си слушнала? А да, исто и секој пријател на фејсбук ти е 0,2 поени. :wink:

Или тоа, или целта е да поминеш убаво време, имаш девојка, со нејзе си од Бог знае кои причини (најверојатно ни сам не знаеш чим си со неа а изневеруваш) ама имаш прилика да го правиш тоа и со некоја друга, и го правиш. Као, ти се јаде еурокрем - јадеш. Ама ти се пие и млекце со тоа, и тоа го праиш.

Е сеа има некои луѓе кои се патолошки изневерувачи, тоа им создава хемија во глава на моќ, на доминација, знаеш оние детски болести. Некои ги поминуваат на 18 години, некои на 28, некои никогаш. Болест, као луѓе шо ги знам, шо јадат карфиол. Болест чоече.

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Кој се изнаебал и докажал што треба да биде докажано (дека жените се мифки), си се реализирал и треба да е задоволен од постинатото.
Секој оној кој си мисли дека женските се и повеќе од тоа, ќе ја бара и следната.
Онаа која ќе го обземе ќе ја жени. Колку и да била мивка за некој друг.

А сосема е јасно е дека ако ја прифатиш за своја, на нејзе и се чисти гревот од минатото и за тој грев понатаму машкото одговара.

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Апсолутно Не. Вистинската љубов не доведува до неверство.

P

PewDiePie

Гостин
Целта е да добиеш повеќе поени во тефтерчето. Обично шмекање - 2 поени. Бакнеж во уста - 8 поени. Бакнеж во уста со јазик - 12 поени. Петинг - 21 поен. Секс - 45 поени. Кога ќе собереш 100 имаш поголема шанса да те одберат на Милионер, не си слушнала? А да, исто и секој пријател на фејсбук ти е 0,2 поени. :wink:

Или тоа, или целта е да поминеш убаво време, имаш девојка, со нејзе си од Бог знае кои причини (најверојатно ни сам не знаеш чим си со неа а изневеруваш) ама имаш прилика да го правиш тоа и со некоја друга, и го правиш. Као, ти се јаде еурокрем - јадеш. Ама ти се пие и млекце со тоа, и тоа го праиш.

Е сеа има некои луѓе кои се патолошки изневерувачи, тоа им создава хемија во глава на моќ, на доминација, знаеш оние детски болести. Некои ги поминуваат на 18 години, некои на 28, некои никогаш. Болест, као луѓе шо ги знам, шо јадат карфиол. Болест чоече.
Многу дегенолошки приказ :tapp: НЕ не изневерувам ако сум со една со една сум и крај. Ако сакаш да си со друга прекини ја врската па прави што сакаш со кого сакаш. Никој не заслужува да биде шитнат на толку поган начин.

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Кој си нема друга работа, нека изневерува.
Јас едвај чекам дома да се приберам, го немам тој луксуз да мислам како би се замарал да ќарувам некоја друга и да ја изневерувам мојата.

Ada?

мјаууууу
Член од
4 април 2009
Мислења
490
Поени од реакции
54
За ова нема пишано правило. Едноставно порано или подоцна ќе дојде до тоа без разлика дали е долга или не врската ..понекогаш се дешава у брак. Луѓе сме потклекнуваме на искушенија па ако имаме добра прилика зошто да не ја искористиме. Физичкото неверство и не е така страшно (понекогаш може да те изневери и да увиди дека за него/неа нема никакво значење дека ти си вистинскиот/ата, ведрата страна на изневерувањето), полошо е да е со тебе а во себе да сака друга личност со кој не може да биде од х причини така да се е релативно у животот зависи од ситуација шо како ..и то.

VoniVaraS

Искусен :)
Член од
20 април 2009
Мислења
543
Поени од реакции
328
За ова нема пишано правило. Едноставно порано или подоцна ќе дојде до тоа без разлика дали е долга или не врската ..понекогаш се дешава у брак. Луѓе сме потклекнуваме на искушенија па ако имаме добра прилика зошто да не ја искористиме. Физичкото неверство и не е така страшно (понекогаш може да те изневери и да увиди дека за него/неа нема никакво значење дека ти си вистинскиот/ата, ведрата страна на изневерувањето), полошо е да е со тебе а во себе да сака друга личност со кој не може да биде од х причини така да се е релативно у животот зависи од ситуација шо како ..и то.
Луѓе сме и баш затоа не треба да дозволиме да потклекнеме на искушенијата. :toe:
Таман работа да правиме се што во одреден момент ни се присака.
Јас не верувам во така наречени СИТУАЦИИ (прилики).
Ако не бараш прилика за изневерување нема ни да најдеш.
Лошо е секој вид на изневерување и психичко и физичко. Ако сакаш повеќе некој друг а не партнерот со кој шти си моментално, тогаш е многу лошо и за тебе и беспотребно се измачуваш само. А при така наречено само физичко изневерување (иако не разбирам зошто е потребно) тогаш пак имаш непочитување кон партнерот значи пак е “психичко“. :toe:
Иневерување ЈОК. :nenene:

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109

Значи според тебе нема речиси никој кој е целосно верен ? :)

Ada?

мјаууууу
Член од
4 април 2009
Мислења
490
Поени од реакции
54
Луѓе сме и баш затоа не треба да дозволиме да потклекнеме на искушенијата. :toe:
Таман работа да правиме се што во одреден момент ни се присака.
Јас не верувам во така наречени СИТУАЦИИ (прилики).
Ако не бараш прилика за изневерување нема ни да најдеш.
Лошо е секој вид на изневерување и психичко и физичко. Ако сакаш повеќе некој друг а не партнерот со кој шти си моментално, тогаш е многу лошо и за тебе и беспотребно се измачуваш само. А при така наречено само физичко изневерување (иако не разбирам зошто е потребно) тогаш пак имаш непочитување кон партнерот значи пак е “психичко“. :toe:
Иневерување ЈОК. :nenene:
Добро ти мислиш така ок и уште неколку како тебе но колку се искрени во тоа или само колку да не бидат негативци но изневерувањето е во човековата природа нема кој не помислил на друг/а додека е во врска или не почувствувал привлечност кон некоја друга особа. Говорам општо не за себе. Во последно време сите околу мене се изневерувани или биле дел од некое неверство дури и тие што успеале да се воздржат подоцна кога нешто тргне лошо во врската си префрлаат "будала сум имав толку прилики" како да им е мака ...инаку јас сум секогаш ако една врска е доведена до ситуација да се изневери најдобро е да се прекине зошто секогаш се завршува на неубав начин или пак не, а јас самата не постапив така:kesa: се заврши на најлош можен начин и си сносев последици ама то ти је друга прича.

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Нееееееееее
Али ако има нешто што не може да се испуште ,зш да не:kesa:

ZigZag

Заменик министер
Член од
19 јули 2006
Мислења
347
Поени од реакции
248
Знаеш како ми е сега. Ја гледам неа и ја гледам другата. Се мислам што да направам.Ај некој нека ми даде совет, вреди ли да ја изневерам десната рака?

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
сите ние викаме не,никако но кога ќе налета некоја тогаш само ова:sekss:
на све забораваме....

Kajgana Shop

На врв Bottom