Да се изневери или не?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Не. Подобро расчисти со стариот па тргни понатака. Не се знае што ќе се случи у иднина, можеби ќе се ни се врати желбата за назад? Но, коа сами би си поставиле таква ‘блокада‘ не останува ништо освен каење.

ako se ukaze nekoja prilika zosto da ne

Можеби затоа што би повредил некоја особа која те сака и можеби затоа што заради една вечер слатко и кратко, ќе расипеш врска која може да се претвори во нешто прекрасно?

Зашто да се изневери ?! Ако сакаш да изневеруваш толку зашто си влегол воопшто во врска? Ако толку веќе не го сакаш партнерот раскини па потоа смувај се и прави што и да е со тој што ти предложил. Во денешно време скоро сите изневеруваат. Но не викам и дека не се наоѓаат паметни што знаат да останат верни. Сепак страда невино срце. :smir:

Јас никогаш не би го изневерила ,нема никакво искушение за мене лол

Знаеш како ми е сега. Ја гледам неа и ја гледам другата. Се мислам што да направам.Ај некој нека ми даде совет, вреди ли да ја изневерам десната рака?
:pos2::pos2: Десанка Шакич а :wink:
сите ние викаме не,никако но кога ќе налета некоја тогаш само ова:sekss:
на све забораваме....
Не генерализирај јебо те ако ти вараш и ако би ја плеснал секоја ороспија што ти се најде на патот тоа си е друго....

Неверсто никогаш затоа што народнана : СЛАТКО Е КОГА ТИ МАМИШ А ГОРКО Е КОГА ТЕБЕ ТЕ МАМАТ поготвово изговор за неверство е постои и не би го направил тоа водејќи се од НЕПРАВИ ГО ОНА ШТО НЕСАКАШ ТЕБЕ ДА ТИ ГО ПРАВАТ

Не генерализирај јебо те ако ти вараш и ако би ја плеснал секоја ороспија што ти се најде на патот тоа си е друго....
што сакаш со тоа да кажеш,дека секоја со тебе што ќе спие е ороспија или?

Од кај знаеш во каква ситуација ке се најдеш и од кај знаеш у каква состојба ке бидеш во моментот. Значи ние сега сите викаме го сакам многу и никогаш не би го изневерила, али дојди и ситуација па ке видиш дали би го изневерила или не. Пример нека ти рече тогаш некој твој бивш шо си го сакала ептена ке видиме дали ке подпаднеш на тоа искушение или ке се држиш цврсто на земја!?

Незнам..таква душа имам..Пред да ја изневерам,стаив два прста,и раскинав па смував друга и не ја изневерив..не сум бил грешка до сега не ми се има случено ваљда нема ни да се случи:smir:

Jas mislam deka koga sakas nekoj i dodeka si vo vrska da zaboravi na varanje:pipi: a sepak mislam deka poloso e zenata da izvara zosto zenata vara so srceto,a mazot so ku*rot:pos2:

Чекај , Убаво викаш ти е во врска се сакате и се тоа.... па кој будала би паднал на искушение кое ке трае еднаш два или три пати.... а му е убаво со девојката / дечкото и ради тоа искушение ке си упропасти се и ке остане со ништо....

глупости. :toe:

и да не ме е убаво врската нема да изневерувам , ке пробам да најдам начин да ми биде убаво , а доколку не најдам начин нема потреба да сум во врска.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom