Да се изневери или не?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Ljupco & Bada Bing напиша:
.."change in all things is sweet"...:)
Aristoteles
"Don't be a dumb motherfucker"
2PAC
"But, I think I'm dumb, I think I'm dumb..."
Nirvana (Dumb lyrics):pipi:

on-topic:Искушение може да ми биде само некој кој го има баш она што ми фали од партнерот. Али тогаш нема ко мало дете да се кријам, него па-па my boyfriend, па така слободна ќе си бидам со оној кој ме привлекол повеќе од дотогашниот партнер.

Ако ми е преку глава од тој што сум со него и ако заслужи да го изневерам тогаш не се мислам два пати...

Ако ми е преку глава од тој што сум со него и ако заслужи да го изневерам тогаш не се мислам два пати...

A кажи ми зошто едноставно не ставиш крај на таквата врска?:uvo:

Затоа што не е така лесно...макар што И би требало да ставам крај,има причина голема, верувај.

Затоа што не е така лесно...макар што И би требало да ставам крај,има причина голема, верувај.

Како не е лесно, кога веќе си се нафатила на неверство?
Зошто толку да се мачиш и си ствараш толкави окови околу себе, од кои кога ќе излезеш ти ќе бидеш губитникот и истрошената?
:toe:

Не би ризкувал да ја изгубам девојката што ја сакам за да се праам јебо една вечер. И Анџелина Џоли ако сака нека ми се пушта.Нечу да чујем бре...

Луѓе стварно некои од вас не ми се јасни!!!!!!!!!!!!!!!
Сите се прекрасно верни на своите партнери и никогаш по никоја цена не би изневериле????????????
Па 90% од врските завршуваат поради неверства или работи поврзани со други луѓе.
Друга работа, претежно сите колку што успеав да видам имате врски кои не се озаконети. Кога ќе бидете во брак и по некоја година сексот ќе ви претставува обврска и домашна работа другачие ќе почнете да размислувате.

Сите се прекрасно верни на своите партнери и никогаш по никоја цена не би изневериле????????????
Па 90% од врските завршуваат поради неверства или работи поврзани со други луѓе.
Друга работа, претежно сите колку што успеав да видам имате врски кои не се озаконети. Кога ќе бидете во брак и по некоја година сексот ќе ви претставува обврска и домашна работа другачие ќе почнете да размислувате.

Како ќе размислуваме? Едвај ќе чекаме да се просексаме со друг?:jaj:

Еј значи поентава на муабетов е дека сите изневеруваат. :uvo:
Да ризикувам добра врска, или да ризикувам брак, поради one-night-stand е глупост. Ако не сакаш да бидеш со некој раскини му и биди со оној со кој сакаш.
Ама во брак... Па ти си одлучил дека ќе бидеш со него/нејзе до крајот на животот, да го почитуваш и сакаш. Е сега ако е почитување кога ќе го изневеруваш партнерот...:raz:

Za ona sto ne znaes ne mozes da se lutis

А што е поентата да имаш врска со лаги и криење на работи?

Стварно не ми се јасни луѓето што изневеруваат.Не за џабе има раскинување на врска.Тоа луфтирање и слично ич не ми е за оправдување,напротив многу ми е глупо.
Има други начини за решавање на проблемите во врската,а изневерувањето,сигурно не е дел од нив.
Ама добро,некои луѓе сакаат да седат на две столици и мило ми е кога ќе ја снема едната,па ќе паднат на земја.

Епа многу правилни одлуки се тешки ама се правилни.

ма немој . Јас имам сериозна врска и заради неа имам жртвувано многу работи затоа што со девојката ми е супер , среќен сум , врската ме исполнува ,сексот е феноменален. Имам нешто што ме прави среќен . Е сега што можам јас да добијам а што можам да изгубам ако изневерам. И што, треба да си ја уништам моменталната среќа само затоа што можеби некогаш ќе ми се здосади или ќе бидам заебан. Тоа е ризик кој дефинитивно постои и ризик кој јас дефинитивно го прифаќам. Животот ти е многу зезната ствар и никогаш не знаеш што те чека затоа уживај дур можеш до максимум.

Poligamijata e idninata i nikoj ne moze da go ospori toa...21 vek ke bide vek na kopilinja...na edno dete poise tatkovci...

aaa...nema uste sea se retki tie sto ne mrdaat na strana, gi smetaat za retardirani i im se podsmevaat zosto nemaat sponzor ili svalerka

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom