Убо ко не те сумиле, иначе можеа и да ти го исклучет последните дена од месецот и да ти речет имавме проблем.. Инаку јас тој пакет го користев 2 години и тогаш бев сосема задоволен, но некако почна да ми е спор, не можам да чекам 1 минута за да ми се отвори темава на кајгана на пример..Јас сум на инфел на тој пакетот од 512 кб/с па минатитот месец ги "сметив" 107 гига.
Брат Костурон добро, али и ногу УБАЈ места се затворија прошливе 2 години. Баланс и Пауер на пример. Уште Џез да го затворет и да си ојме од градов сите.Добро, шо се дешават, костурон го затвориле?
Наспрема фактот дек беше депресивно место, убо беше за 1-2 партии билјард во месецот.
Од ко ја затворија се изнервирав затоа што единственото место за биљард беше. А пошто во градов немат друга занимална од тој тип требаше да останит. Но ете во секој случај подобро играчница компјутерска да отворет отколку уште еден бутик во градов. Вака можда ќе се вратам од 3 годишна пензија од дотата (сепак мислам не)Сега кај шо беше Костурон да отворат една компјутерница па да метиме Фифа 11, ЦС и Дота.
Провери кај Змијана на тезга.Кај мојт да се најт нешо од South Park во Охрид? Маици, сувенири, не е важно, само да е од South Park.
Она шо е кај Премиер? Немат таму, ак мислиш на то...Провери кај Змијана на тезга.
П.С Од Охрид си?
Сеа јас само Girl ќе сум, Рool-oт ми го затворија.
Епа ништо, јас за то мислев.Иначе низ Охридов имам неколку души видено со маица од South Park.Она шо е кај Премиер? Немат таму, ак мислиш на то...
Да, од Охрид сум.
Зш не си испечатиш ам? Нема ногу скапо да те фатит, башка мојш нешо сам да си смислиш поинтересно.Она шо е кај Премиер? Немат таму, ак мислиш на то...
Да, од Охрид сум.