Bunny Hop и Matrix Jump на Counter Strike 1.6

HoRRoRMaN

Beyond Perfect ~Divinity!
Член од
7 декември 2005
Мислења
526
Поени од реакции
2
"Nemojte da mi go vregjate drugarceto(HoRRoR)" on u bh casovi moze da vi drzi na site...kako sto mi drzese mene za bh,strejf jump,long jump...od koi imase goоlem rezultat.Sega i jas znam sve od nego,no ne vo negov stil taka da HoRRoR bh lessons is open,аднете го и научете како се прават скокови кои помагаат во игра и исто така маневри кои што многу би ви помогнале во игра...Мај френд рулз!

Rambo Rulz too :D

e ti teknue kolku se nervirase na pocetok koga nemozese obicen skok da naprais? i koga vikase sto qr ke ti se skokovive? :)
a sea si zmajoneee :D
treba nekoja vecer pak da si ja posvetime na zaebancii i skokanje ko sto praevme letovo :)

thekillagorilla

Мортус
Член од
20 февруари 2007
Мислења
610
Поени од реакции
12
:eek:ftopic: абе како се вика песната да не знај некој од онај клипон :pos2: :pos2: :pos2:
Он Топик:хаха како играат едноставно бе да ги гледаш умо че ти се сврти

Na klipot jas so go staviv e Linking park - Numb, a za prvio klip neznam

bad_boy

Шчо САќАШ Мори
Член од
25 јануари 2007
Мислења
292
Поени од реакции
6
Читав до негде од полемикава и стварно сакав да разјаснам пошто подолго време имам скокано на cs него играно:d.

Прво и основно bhop е строго забранет на CW а исто така и SLAYJUMP.
Matrix = balerinajump

За вежбање bhop симнете ја cg_cbblebhop мапата.
Иначе најголема цел на bhop от е скоканје на далеку и избегнување awp.

korun

lame
Член од
21 октомври 2007
Мислења
389
Поени од реакции
28
Исто добро е и за да заколиш некој дургар, многу е иритирачни. Бани хоп не е запранет на турнири, само silent running или slayjum (мислам беше) е забрането, односно тотално користење на скролот за клекнување. Ако сакате да пробате :)....
bind mwheelup +duck
bind mwheeldown +duck

ова се пиши во конзола и маваш на скрол горе долу само и ем џек си ем не те слушет ем забрането е :star: !!!

ако има предходно објаснување за ова делит слободно!!!

:salut:

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
A кој скокови се забранети на кајана паблик серверите .. или рипај како и на кој начин знаеш ?

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Не се забранети, ама, не е препорачливо користењето на истите.

korun

lame
Член од
21 октомври 2007
Мислења
389
Поени од реакции
28
A кој скокови се забранети на кајана паблик серверите .. или рипај како и на кој начин знаеш ?
Епа од таму е останата лоша навика на користење на slayjump........А бани хоп ми е интересно да го прам, најчесто ко ке заврши партија, иначе нема никаква полза....

Член од
11 јуни 2007
Мислења
22
Поени од реакции
0
Bunny hop-oт мене ми го научи милиот наш Хорор. =) Доста корисен е, на паблик серверите, иначе... ретко кога се користи за време на CW.
За матриксот, не сум ни го пробал, пошто тешко е да се изведе.... Тоа ретко кој може да го прави. =)
bunny hop e lesno .. a isto lesno e i matrixot ako gi znaesh naravno so bunny so mene nikoj nemoze :D

Th3 Reap3r

Soul On Fire
Член од
24 август 2007
Мислења
378
Поени од реакции
7
Јас сега во игра најчесто ги употребувам Bunny hop,Scarface jump,Long Jump и Slay jump :)

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Јас Bunny-Hop и Scarface.
BTW Th3 Reap3r не знаеш Bunny-Hop... :smir:

DespaiR

Narc0tic
Член од
5 октомври 2007
Мислења
205
Поени од реакции
1
Lele botoj.. ne mojte matrix da naprajte ili po nase kazano strejv =]

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
ај кој има време за губење да ми покаже как се прават б хоп:)

Kajgana Shop

На врв Bottom