Bunny Hop и Matrix Jump на Counter Strike 1.6

Вено

Кишобран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
144
Поени од реакции
1
Еве дечки се потрудив нешто да најдам како да научите да го правите бхопот.... еве тука само читајте внимателно и нормално вежбајте го на сервер ... значи ќе се потрудам на кратко да ви објаснам како се прави ... Значи наместувате да ви биде скоканје нагоре или надоле на скролот. па потоа . треба да начите како се скока strafe. односно да направете еден полу круг на десно, па по иста постапка на лево. а тоа се прави вака:нема некоја дискусија се прави на стрелки лево и десно и маусот го мрдате лево и десно исто како и на тастатура у исто време и со скролот идете нагоре надоле ... значи на тастатура се користат само лево и десно . а ПРАВО се задржува 1сек кога тргнувате а потоа шибате.. незнам дали некој ме капираше добро али не се објаснува баш најдобро вака .. туку боље е некој у живо да ви каже--> еве еден линк кој што ке ви помогне многу според мене ...[media]http://www.youtube.com/watch?v=2wt-h1fa-a4[/media] POZDRAV

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Лол, ова гарант не е реален бх. има типови кој што се прават дека го знаат професионално а не. тоа е скрипта. која што скока на јумп самото ... а ти само го мрдас маусот итд... не се палете на вакви работи ти се снимај самиот и пушти да гледаме бајј:helou: :helou:
Еве дечки се потрудив нешто да најдам како да научите да го правите бхопот.... еве тука само читајте внимателно и нормално вежбајте го на сервер ... значи ќе се потрудам на кратко да ви објаснам како се прави ... Значи наместувате да ви биде скоканје нагоре или надоле на скролот. па потоа . треба да начите како се скока strafe. односно да направете еден полу круг на десно, па по иста постапка на лево. а тоа се прави вака:нема некоја дискусија се прави на стрелки лево и десно и маусот го мрдате лево и десно исто како и на тастатура у исто време и со скролот идете нагоре надоле ... значи на тастатура се користат само лево и десно . а ПРАВО се задржува 1сек кога тргнувате а потоа шибате.. незнам дали некој ме капираше добро али не се објаснува баш најдобро вака .. туку боље е некој у живо да ви каже--> еве еден линк кој што ке ви помогне многу според мене ... POZDRAV
за првото : :pos::pos::pos::pos:

за второто : Добро ќе беше да видеше малце на минатите страници. Дури го има истово клипче на првото мислење од темата. :aman:

Вено

Кишобран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
144
Поени од реакции
1
за првото : :pos::pos::pos::pos:

за второто : Добро ќе беше да видеше малце на минатите страници. Дури го има истово клипче на првото мислење од темата. :aman:

Знам дека го имаше и што ? го нема објаснато како што треба ... :tapp:

а за тоа првото што се смееш .. питај некој добар играч на пример некој од аф, гц симплех итд.. дај му го линкот питај дали е реален или е преку скрипта.. и јас иам правено вакви заебанции ...

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
Лол, ова гарант не е реален бх. има типови кој што се прават дека го знаат професионално а не. тоа е скрипта. која што скока на јумп самото ... а ти само го мрдас маусот итд... не се палете на вакви работи ти се снимај самиот и пушти да гледаме бајј:helou: :helou:
TO E VISTINSKI BHOP. skripti postojat za da drzis space i samo da ripas, ama to nogu ne pomaga ako si skorz tapa. jas znam kako se praj bhop, ne e kuznaj so. i pojke ne pustajte klipoj od dust2 i dust, tie na udolnica zemat brzina, ako e za taka iam stignato brizina 1200 na tie udolnicite na dust

Вено напиша:
а за тоа првото што се смееш .. питај некој добар играч на пример некој од аф, гц симплех итд.. дај му го линкот питај дали е реален или е преку скрипта.. и јас иам правено вакви заебанции ...
dobro... :pos2: :pos2::pos2:. posleden pat kazvam ne e skripta i tocka.

'ke dom tamu i ke te puknam vo mavanje...........preku kanter strajk' - pozakon zakana nema

on topic

1. ako sakas pro. da bhopiras treba servero da ima bhop mod, nogu luge velat bhopiranje e ako ripnis 4 pati so red bez da zastanis
2. ne mora celo vreme da menvas srani. mojs samo levo da drzis i levo gluseco da go mrdas i pak golema brzina da razvies. inace koj ke pocnuvas prvite nekolku cekori preporaclivo e da ripnis nekolku pati levo desno
3. daj skrinshot pustete da vime koj kolku brzina ima razvieno so bhop. napisi /speed dur igras i ke ti izlezi statistika. kazva i so kolku ojs vo momento

HoRRoRMaN

Beyond Perfect ~Divinity!
Член од
7 декември 2005
Мислења
526
Поени од реакции
2
koj saka da mu pokazam bunnyhop...sloboden sum @ msn horrorman.cs@gmail.com

i longjump i bunnyhop i strafejump i sve mozam :) i sum spremen da pokazuvam :) slobodno addnete me

Член од
28 јануари 2007
Мислења
34
Поени од реакции
0
nishto polesno od bhop kako i da go vikate na kraj kraeva samo malce treba da se povezba a ima mesto na nuke :D moze da se iskoristi :) strafe jumping :) pozz

Член од
27 март 2007
Мислења
584
Поени од реакции
37

Вено

Кишобран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
144
Поени од реакции
1
horror e car u bh i u site jumpinzi :) ali onaka u igra... teshko :)

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
a osven bunny hop i matrix jump da pratite LINK(Klip) da vidam nekoj drugi finti kako se pra da gi naucam ako mozam :smir:

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.605
Поени од реакции
13.303
Шо се замарате со бани хоп, матрикс џамп и слични такви пеерски финти
Само едно Че кажам
Најдобрите играчи играат едноставно
Ова не важи само за Counter-Strikе...

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
Шо се замарате со бани хоп, матрикс џамп и слични такви пеерски финти
Само едно Че кажам
Најдобрите играчи играат едноставно
Ова не важи само за Counter-Strikе...
:eek:ftopic: абе како се вика песната да не знај некој од онај клипон :pos2: :pos2: :pos2:
Он Топик:хаха како играат едноставно бе да ги гледаш умо че ти се сврти

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
dobro e da go umees bhopot ako igras so botovi....:Dke si go ladis .....1k-47:pos2:

Rambo II

.::MoneySpiner::.
Член од
3 февруари 2007
Мислења
244
Поени од реакции
1
"Nemojte da mi go vregjate drugarceto(HoRRoR)" on u bh casovi moze da vi drzi na site...kako sto mi drzese mene za bh,strejf jump,long jump...od koi imase goоlem rezultat.Sega i jas znam sve od nego,no ne vo negov stil taka da HoRRoR bh lessons is open,аднете го и научете како се прават скокови кои помагаат во игра и исто така маневри кои што многу би ви помогнале во игра...Мај френд рулз!

Kajgana Shop

На врв Bottom