Навали народе на ваучерите на владата

cYb3rc0re

~ место за реклама
Член од
3 мај 2005
Мислења
914
Поени од реакции
170
Најверојатно од 1ви ќе има доделување на ваучери.

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
И шо сеа?...Воа важи само за апсолвенти ли?...А оти не направат да има за сите студенти?..Шо,бруцошите не заслужуваат ли компјутер?

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
И шо сеа?...Воа важи само за апсолвенти ли?...А оти не направат да има за сите студенти?..Шо,бруцошите не заслужуваат ли компјутер?
Не заслужуваат.Јас сум стигнал до 4-та година и сум се докажал на факултетот,а некој бруцош ако земе ваучер може уште наредниот семестар да се отпише.Во мојава генерација бевме 400 студенти на почеток,сега сме едвај 100.:nenene:

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Слушнав дека треба да се иде во Министерството за финансии и таму да се подигнат ваучерите, а од друга страна на факултетот ми кажаа дека ги чекаат да пристигнат и да ни ги поделат. Е сега каде? А веќе има некои студенти што земале.

Sebastian

Too weird to live, too rare to die
Член од
26 јануари 2007
Мислења
606
Поени од реакции
9
Слушнав дека треба да се иде во Министерството за финансии и таму да се подигнат ваучерите, а од друга страна на факултетот ми кажаа дека ги чекаат да пристигнат и да ни ги поделат. Е сега каде? А веќе има некои студенти што земале.
Мене денес ми рекоа од понеделник дека ќе почнат со делењето.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Me interesira koga ke pocnete da gi davate vaucerite, potocno na evropskiot univerzitet. Odnapred vi blagodaram

Pocituvani,

Na site fakulteti, dodeluvanjeto na vaucherite ke zapocne od 1 noemvri.
Vi blagodarime na interesot.
Za podetalni informacii posetete ja nashata veb strana www.vlada.mk/vaucheri.htm

So pocit,

Kabinet na Minister bez resor za Informaticko opshtestvo
Ilindenska 63a, 1000 Skopje
tel: 02 3200 886
e-mail: vaucheri@gs.gov.mk

Toto_

P.H.D
Член од
27 април 2007
Мислења
65
Поени од реакции
1
Де бре луѓе ако толку ви е за некој компоненти а не цел компјутер напрајте далавера со некоја фирма што ги знаете вработените да ви пишат дека земате каков било пц а уствари да ви дадат тоа што сакате. Или па можете и стварно да купите таков компјутер ка што викаат и одма да ти го откупи фирмата некое евро помалце и си земаш пак со тие пари што сакаш. А дали некој знае дали постои список на фирми пријавени до сега за ваучериве?

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Е ај да видиме шо ке биде.Ама не пишуе кај да се пријавиме на факултетот.Кај деканот ли треба или на некое друго место?..Ај кажете,сакам и ја да добијам ваучер.
Уствари,кој не сака...

Toto_

P.H.D
Член од
27 април 2007
Мислења
65
Поени од реакции
1
Ама не пишуе кај да се пријавиме на факултетот.Кај деканот ли треба или на некое друго место?
Па најверојатно на студентска служба т.е студентски прашања. Само уште е рано, според неофицијални муабети од понеделник ќе почнеле на Кирил и Методиј универзитетот.

Kajk

- нема лабаво -
Член од
10 март 2006
Мислења
512
Поени од реакции
1
ја па разбрав дека у петок ќе почне да се делат.....којзнае што ќе биде. кога ќе биде калакурница, гужви невидени значи дека се делат:smir::toe:

Член од
26 јануари 2007
Мислења
807
Поени од реакции
7
И ја денес прашав рекоа дека од понеделник ќе почнат да ги делат ваучерите

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.553
Поени од реакции
2.744
Јас сум на правен во Скопје сега последна година и запишувајќи се денес од таа жената што работи во студентски прашања ми рече дека ке немало ваучери за сите вика дали ке имало само за 100 студенти на мојот факултет се надевам дека греши на големо дека голема мешаница и нервоза ке се створи ако нема ваучери за сите.Се надевам дека и она грешела.

Kajgana Shop

На врв Bottom