Остар демарш до Шведска...

• Креатор на темата Креатор на темата bube
  • Време на започнување Време на започнување
Jas pak po cetvrti pat...stom vidis nekoj swed NAJKULTURNO mavni mu eden kutek, ne mora da objasnuvas...toj si znae zosto,..... za toa sto epten relaksira sekakvi "napnati" sostojbi i sto si e "poucno" da ne zborime.....ne dzabe se kazalo: lastegarkata od Raj izlegla...:):):)!!!
A se nadevam deka i Martin$ i "swedite" ke svatat sto kazuvam...., do
82578235-toto povtoruvanje sigurno :):)!!!

Добро е тоа што Швеѓаниве јавно се извинија. Гестот треба да го цениме. Тоа е одраз на култура :tapp:

Тоа ти се вика дипломатија, а занеш која е дефиницијата за дипломат?

Дипломат: Човек кој ќе те отера во три пичке материне, тоа ќе го каже на таков начин да ти едвај ќе чекаш да почне патувањето.

he,he...dobar si...me potseti na razlikata pomegju diplomat i dama:
dama : NE znaci mozebi, MOZE BI znaci DA, DA...togas veke ne e dama ....
diplomat: DA znaci moze bi , MOZEBI znaci NE , NE togas veke ne e diplomat.....

Добро е тоа што Швеѓаниве јавно се извинија. Гестот треба да го цениме. Тоа е одраз на култура :tapp:

Е па ако идеме по таа логика околу одразот на културата тоа би изгледало вака Ти слафко си тежок полуписмен Бугар не заслужувач ни да те мочам колку си глуп , мал и неспособен , смрдиш , не ми можеш ништо а јас у фаца ке ти се смеам после оти сум голем и можеш да ми се фатиш за курот и да си играш Тарзан - и за да ме цениш еве и јавно ке ти се извинам за овие зборови ...Извини слафко недоразбирање беше !

И што ти пак у нечии очи ке останеш по ваква навреда тежок полуписмен Бугар кој не заслужува ни да го мочам колку е глуп , мал и неспособен , смрди , не ми може ништо а лугето ке знаат дека ти се смеам после оти сум голем и дека навистина можеш да ми се фатиш за курот и да си играш Тарзан...

Има поента ?

Што мислиш ти се смејат сега лугето ?

Ти значи мојата култура изговорена по делото ?

Да бе, во право си. Тоа е исто како сам на себе да си речеш нешто и после сам да си се извиниш:
SWEDEN напиша:
Е па ако идеме по таа логика околу одразот на културата тоа би изгледало вака Ти SWEDEN си тежок полуписмен Српски циган не заслужувач ни да те мочам колку си глуп , мал и неспособен , смрдиш , не ми можеш ништо а јас у фаца ке ти се смеам после оти сум голем и можеш да ми се фатиш за курот и да си играш Тарзан - и за да ме цениш еве и јавно ке ти се извинам за овие зборови ...Извини SWEDEN недоразбирање беше !

И што ти пак у нечии очи ке останеш по ваква навреда тежок полуписмен Српски циганин кој не заслужува ни да го мочам колку е глуп , мал и неспособен , смрди , не ми може ништо а лугето ке знаат дека ти се смеам после оти сум голем и дека навистина можеш да ми се фатиш за курот и да си играш Тарзан... и да викаш АРКАН Е ЖИИИИИВ!!!

Има поента ?

Што мислиш ти се смејат сега лугето ?

Ти значи мојата култура изговорена по делото ?

Ќе ги спречи ли офтопиците на SWEDEN некој или сите треба да пишуваме офтопици? Или постови се бришат само според личен вкус на бришачот?!

Тоа ти се вика дипломатија, а занеш која е дефиницијата за дипломат?

Дипломат: Човек кој ќе те отера во три пичке материне, тоа ќе го каже на таков начин да ти едвај ќе чекаш да почне патувањето.
Па нели и Бранко Црвенковски го направи истото? Му вети на народот вработување на по еден член од секое семејство, а на народот лиги му течеа од устата кога го слушаше. И после некој ќе плука по Бранко... абе ајде!!!

Дефиницијата ти е сосема исправна и тоа е тоа. Такви дипломати и се потребни и на Македонија доколку сакаме успех. Шведска не е од вчера, знае како да се извади од ситуација, а и што можеме ние против неа?

Слафко не си оригинален ке ти барам копирајт ... едноставно не те бива јас не те врегав ти кажав у контекст на муабетот со демаршот на Шведска ако ен разбираш твој проблем

Samo ti sedi i cekaj......sto podolgo cekas ...POGOLEMI SANSI :):)!!!
odi bre razmrdaj se malku ...ene kade e Swedska....:)

SWEDEN .. batka , zebegues u nadrealizam....ovde vladee BUKVALIZAM....:)

jas pa mislev swegjanitse se kulturen narod :)a to ti bile isti kurac ko nas .nema takov covek sto ke zamizi za pari .pusti swegjani i niv gi stigna nasata bolest stanaja korumpirani:) i to od kogo od Albanci.ma neka ida u tri lepe pizde materine i swegjani iswegjanke.:)eve gi vo kontekst na temata javno gi pcujam site swegjani i emigrantite :)) neka mi izvinat nema nikakva zlobna namera .samodami olesni na dusata:))

Ova e dokaz oti sme tamu kaj sto sme.
Slucaj od nisto.

Nekoi Swe g-gjani prosle granica po by-pass.Tolku znae vojska.Pa na a-drom na civilive im baraat pecat.Posle kulturni tie od amb,barale naknadno na blace i se dignalo dzeva za dzabe.

Back
На врв Bottom