Прв бакнеж

Zivko_MVP

Играј Со Најдобрите!!
Член од
6 април 2008
Мислења
72
Поени од реакции
0
Отидов во Кожув да се скиев со тато и другарите и една момицка плацасе несто незнам зошто и така некак се потсопна и ја фативме со другарите а од дека да знам дека та живеела во мојата мала и сега одам во продавница и се прави на три ипол само ме погледнува и со прст ми вика ела отидов ме однесе во една дупка и таму ми вели бакниме и јас велам а за бакнуванје сум прво место и ја бакнав и ден денес излеваме со неа ме има само 1 изнервирано што кога таа ме бакна ми остави уста на образот и устата и дома кога си отидов ми се смееа ама јебига убаво си поминав:baeh:!!!!!!

R

Razorblade Kiss

Гостин
на 5 години :icon_lol:
Со моите кога бевме на Бабуна,уште имаше вода тогаш,и се зафатив да копам правев базен. Мхм.:)На тие години сеуште не ти се изразени горните екстремитети:pos:па само на долен дел купаќи бев и така задлабочена во копањето ми иде еден типац,он сигурно беше прво одделение, и ми вика може ли да си копам со тебе? Го погледнав како скисната расолница и ајде,му дадов да си копка со мене. Е сега не знам дали го привлече тоа што не носев горен дел од купаќите или нешто друго,ми се заврте и ме баци на уста. Јас таква цела збунета си зимам кофичката и гриблето,трчанката кај мама и тато и среќа што тогаш се спремаа да си одиме инаку ќе летнеше уште некој бакнеж.
Во колата плачев :icon_lol:Кога им кажав зошто плачам ми се смееја два дена.

А сериозниот бакнеж беше негде во 7 одд. Неспретен,влажен,никаков,ама во тоа време дрмал пеперутки.Подраг ми е овој на 5 год. :)

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
на 5 години :icon_lol:
Со моите кога бевме на Бабуна,уште имаше вода тогаш,и се зафатив да копам правев базен. Мхм.:)На тие години сеуште не ти се изразени горните екстремитети:pos:па само на долен дел купаќи бев и така задлабочена во копањето ми иде еден типац,он сигурно беше прво одделение, и ми вика може ли да си копам со тебе? Го погледнав како скисната расолница и ајде,му дадов да си копка со мене. Е сега не знам дали го привлече тоа што не носев горен дел од купаќите или нешто друго,ми се заврте и ме баци на уста. Јас таква цела збунета си зимам кофичката и гриблето,трчанката кај мама и тато и среќа што тогаш се спремаа да си одиме инаку ќе летнеше уште некој бакнеж.
Во колата плачев :icon_lol:Кога им кажав зошто плачам ми се смееја два дена.

А сериозниот бакнеж беше негде во 7 одд. Неспретен,влажен,никаков,ама во тоа време дрмал пеперутки.Подраг ми е овој на 5 год. :)
И кај мене беше нешто слично, само малце беше поразлична ситуацијата кога се случи првиот бакнеж.:)
Во градинка имаше еден тип што се викаше Емил ( ах, и име му памтам дури :wub: ) и нон стоп ме манијачеше, еднаш дури и во WC ми се убаци:nesum:. На неговиот роденден, ме крена во раце пред неговите и ги тераше да не сликаат така :kesa:, сирота јас. На Златно Славејче кај го видов, кај се запустив, почна пред татко ми да ме гушка и да ме бацува ( во образ сеуште, нали ) и малце фалеше да биде затепан :pos:.
И, Д БИГ КИС се случи во градинка и беше нешто слично на ова:
:pos2:. Конечно собра типот храброст и ми остави таква сочна лига на фацата... не на устата, на цела фаца! :nesvest:

А за вториот “сериозниот“ бакнеж, исто како кај Годес, беше во 7мо одд. и беше лигав и грд, ама Господ знае колку имав трема тогаш да не се изрезилам пред типот.:kesa:
И за разлика од Годес, не ми е подраг првиот бакнеж, ниту вториов, туку некој што следуваше подоцна. :pipi:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Прв бакнееж... ау кој хаос беше тоа, јас бев некаде... 3то или 4то онакво мало, загубено а таа беше 7мо или 8мо и летото на одмор кај нас во комшии, заедно си идевме на езеро и си игравме таму (романтики нели) и така цело време... вечерта пред да си оди за Скопје :) ми залепи еден убав сочен бакнеж на уста... ме извади од влечките... а добро беше што имаше ограда зад мене па се задржав :pos:

TheBossesSis

~ една жеМска со чаша ~
Член од
1 октомври 2007
Мислења
656
Поени од реакции
16
коа бев прво одделение ,се тепавме со еден комшија кај мене дома и некако ми се приближи и ме баци у устето. и јас го пљукнав у фаца! :) ...
а оној вистинскиот на плажата кај еуротел , пред зајдисонце ... ја мислев ке си кажуваме вицови а он ме баци :) . 6то или 7 бев незнам точно. Незнаев шо да праам , со отворени очи бев цело време , и едно време он ми рече да пуштам јазик . и пуштив ... се лигавевме малце и така... го видов наредната година уште еднаш ама само се поздравивме од шо моравме (семејни пријатели) ,и од тогаш не сум го видела ... :)

Член од
24 август 2008
Мислења
132
Поени од реакции
2
Многу ми беше убав првиот бакне`, еден од најубавите досега, беше многу убава атмосфера, со дечкото што многу ми се свиѓаше...

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.138
Поени од реакции
163
Mojot prvbaknez se sluci pred nekolku godini. De4koto epten mi se svigjase a i blizok prijatel mi bese. Sedevme edna vecer na edno mesto od kaj so se gleda cel grad, zborevme nesto bezveza i edno vreme go osetiv negoviot jazik vo mojata usta ...Bljak... si rekov sto pravi ovoj, mnogu e gadno ova ... ali posleto mi stana ubavo i taka cela vecer nasite jazici bea vo tugja usta, sekogas se seam koga ke mi tekne na mojot prv baknez.

ljupce_piroman

А ти си или... Брат ти ?
Член од
7 март 2007
Мислења
77
Поени од реакции
2
Прв пат сеа на 14ти Февруари...мн З А К О Н :) :helou:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Првиот бакнеш, онака уста на уста само ми беше во прво одделение...Си се сакаваме со другарка ми...:pipi::pipi::pipi:
А сериозниот прв бакнеж ми беше некаде крај на 6то, кога си се допаѓавме со едно девојче. И си седиме така и прајме муабет... И бидна бакнежот. На почетокот ми беше многу лигаво, ама после беше интересно. Инаку ми имаше вкус на оние орбит детските што се, пошо таква мастика џвакаше она...:kesa::kesa::kesa:

S

smart ass

Гостин
Првиот бакнеж ми се случи во 6то одделение:kesa:а девојчето беше 3 години постаро одмене игравме игра таму некоа.
Јас така мал се секавам дека тие девојчињата во маало беа 8мо играв и јас и така некако беше тоа ГЛУПО:kesa::kesa::kesa:

Член од
27 јануари 2009
Мислења
1.044
Поени од реакции
40
mislam deka prviot baknez na poveketo im e gaden i los i po toa go pametat, ne znam dali se slozuva nekoj so mene

Kajgana Shop

На врв Bottom