Прв бакнеж

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.058
Поени од реакции
11.233
Ваши искуства?

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Lele samo kolku slatko :))
Nie befme pomali , drugari najbliski , sedfme eden den doma kaj mene podskali mozi 4-to da befme i zborafme za maski / zenski , ne ni bese jasno kako se bacvaja sestrite nasi tolku so deckovcite ... I posle malce analiza rekofme aj i nie ke probame . Den denes nie golema sega to so Dean a onie custva so "peperutki " gi setif podocno ama to druga tema :)

Ninja

Кајгана на око
Член од
15 мај 2005
Мислења
623
Поени од реакции
9
Моето искуство не беше толку слатко ... не сакав ни да го видам после тоа :lol: :lol: :lol: Бевме на романтично место (покрај вода, нормално :) ) ... молчеше цело време ... уста отвараше само кога ќе добиеше желба да ме разлигави ... и ми ја лигавеше цела фаца :lol: После првиот бакнеж размислував само како да му киднам и не ми беше јасно зошто воопшто луѓето се љубат кога е толку гадно (подоцна ми се разјасни се) :lol: Колку многу сладолед сум јадела после тоа ... :lol:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Nisto posebno, pred zgrada kaj mene, bese so eden decko sto premnogu mi se svigase, i mi bese premnogu sram deka znaese deka mi e prv pat, i onaka mi zborese sto da pravam! Pogolem sram zdravje ... ispadnav glupava mozebi, iako nema zasto ... ama steta sto ne e vo zemjava poveke odamna, da mu pokazam jas sega kako se pravi toa mnogu poubavo :lol: :lol: 8)

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Прв пат се бакнав со едно детенце со кое многу се дружев додека живеев во Србија... Видовме двајца како се бакнуваат и им се смеевме... После тоа се договоривме да пробаме и ние, а се договоривме и да мижиме... Ме бакна во уста и избегав, а после тоа не сакав да се видам со него од срам и му се скарав :D
А онака својски се бацував покрај езеро на клупа со дечко ми и кога ми го "збута" крвнички јазикот ми се "наткрена", но ај си реков да пробам пак, можеби ќе ми се допадне :D И ми се допадна откако му кажав малце да ги смири страстите, а ми беше срам затоа што знаеше дека ми е прв пат :D Потоа цел пат до дома сум ќутела :D

P

Princ

Гостин
na edno epten ne-romanticno mesto. imavme 12 godini. se znaevme podolgo vreme. i ednostavno otidov i ja baknav. sega mi tekna koga bilo toa prvpat..

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
Прв пат се бацив со девојка (во уста, али обичен бакнеж) 5то одд, а вистинското прво пољубување ми беше во 7мо одд. Отприлика знаев какво ќе биде чувството и знаев што да правам. И така ... 8)

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
Имав 20 и пол години, и бакнежот беше на водно кај панорамата... (до 20 години бев едно муле невидено што не може женска да си фати)

Имав 25 години, во карпош3 беше бакнежот, и се осетив како никогаш да не сум бакнувал во животот...

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Бев не знам колку годишен, и комшивка ми ме бакнежосилуваше.

А уште не сум ја тужел! 8)

Офчар

The Bite of The Mamba [81]
Член од
24 април 2005
Мислења
3.717
Поени од реакции
57
Бев четврто одделение и ми се дигна.

Член од
9 јуни 2005
Мислења
489
Поени од реакции
0
Првиот бакнеж баш и не ми остави добар впечаток, ама бакнежот пред две години и малку повеќе ќе го памтам цел живот

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Прв бакнеж, хех! :)
Малку подзадоцнив, а можеби и не - на 15 години. И тоа со девојката по која се "палеше" цела дискотека тоа лето. Редовно и секоја вечер си ја заприметував и јас, хормончињата си проработеа. Имав среќа, како кец на десетка ми дојде кога една нејзина другарка ми пријде и ми кажа дека сум и се допаѓал. Не ми се веруваше, хехехе! :)

После фајрон, накај дома - први клупи и беше моја! Наместена работа! :))
Остај бакнеж, се осмелив да пипнам и за г'зе, па дури и за цице! :)
Вечерта неможев да заспијам од среќа. Наредниот ден во истата дискотека, ја (горд што сум со неа) и она си се "шљапкаме" пред сите, ама она нели популарна, па ми дојде еден љубоморен дебел и висок батка и ми подели сочен шамар! :(

Моравме да смениме место на излегување тоа лето, па наредна дестинација ни беа клупите во жена парк! :)

Член од
9 јуни 2005
Мислења
5.982
Поени од реакции
18
Prviot baknez na 13 godini pozadi gradinka vo maalo,taa vecer zakasniv doma 30 minuti od dozvolenoto vreme za izlez i koga dojdov doma odma vlegov vo WC na ogledalo da se vidam da ne slucajno mi se primetuva deka sum se "lapala" :lol:

Член од
26 април 2005
Мислења
1.691
Поени од реакции
45
hm, Prv baknez, imav 14 god, leten period,izmegu osnovno i gimnazija...Deckoto beshe veke eden od onie malski fraeri koj site devojki go sakaa.Sedevme na klupa i mi se sluci prviot baknez, mislam deka neznaev bash sto treba da praam, ama takvi raboti brzo se ucat...taa vecer nemozev da spijam bash kako sto treba:)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
Во 7-мо одделение на лизгалиште со девојката што имаше најголеми цицки во одделение. :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom