Обид за атентат врз Љубиша Георгиевски?

Дали мислите дека ова е обид за атентат врз Георгиевски?

• Да

Гласови: 12 20,3%
  • Не

Гласови: 38 64,4%
  • Не знам

Гласови: 9 15,3%

• Вкупно гласачи
    59
Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
Spored mene ti treba da se lecis! Gledam si me pikiral pa sega i koga treba i koga ne treba davas glupi komentari!
Procedurite se jasni..a ti izgleda si malce priglup bidejki ako ne pobarale naseto mvr pridruzba togas koj bil toj sto ja stopiral lentata sto odela vo ist pravec so nas na Bugarska teritorija?

Ama bitno e da ripnes kontra protiv mene makar bilo i neosnovano!
Govedo , ne si na selska slava. Obicno glupacite koi se lecenje ja baraat nivnata bolest kaj drugi, najverojatno toa im go olesnuva psihofizickiot kurslus vo tikavata.
Citaj se kolku si kontradiktoren.
Prvo napisa:
-I neli treba da ima pridruzba od Bugarskata policija kade sto policiska kola treba da signalizira i da ja vodi kolonata?
Potoa :
-ako ne pobarale naseto mvr pridruzba togas koj bil toj sto ja stopiral lentata sto odela vo ist pravec so nas na Bugarska teritorija?
Samo glup covek se dematira samiot sebesi.
:toe:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Govedo , ne si na selska slava. Obicno glupacite koi se lecenje ja baraat nivnata bolest kaj drugi, najverojatno toa im go olesnuva psihofizickiot kurslus vo tikavata.
Citaj se kolku si kontradiktoren.
Prvo napisa:
-I neli treba da ima pridruzba od Bugarskata policija kade sto policiska kola treba da signalizira i da ja vodi kolonata?
Potoa :
-ako ne pobarale naseto mvr pridruzba togas koj bil toj sto ja stopiral lentata sto odela vo ist pravec so nas na Bugarska teritorija?
Samo glup covek se dematira samiot sebesi.
:toe:

hahhahha ova bese check this out moment !Od sekogas sum znael da se dematiram !:pusk:

Inace da ti pojasnam bidejki tvojot bolen um nema dovolno kapacitet, jas ubavo i uctivo si prasav kaj bila bugarskata pridruzba-vo smisla policiska kola sto ke gi vodi,a vo vtoriot ''citat'' (posle tvojot nesmasen kom.)se odnesuvase na toa deka nekoj moral da im javi na Bugarite za da ulicata vo nasoka na dvizenje na Georgievski da bide blokirana,kako sto i bila..(ti tvrdese ne im javile) megjutoa bugarite NE si ja izvrsile rabotata kako sto trebalo do kraj,toa ne doveduva do zaklucok deka nemalo kola so signalizacija! capisce?

Se gleda kako ti igrat nervite... ako imas malce visok slobodno vreme daj da se vidime eve uste denes za pola sat izlagam od selska slava pa ajde... da vidis sto govedo ti se smeshka od ovaa strana :helou:

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
mi gi strese ganam:vozbud:
preku kur mi se vekje so godini dva trojca po forumive kako tebe sto nemozejki so mozok se zakanuvaat so viduvanja.
A, Sto ti kao nekoj tepac si ?

Член од
29 јуни 2005
Мислења
1.284
Поени од реакции
14
Mnogumina ? pa se znae koj najmnogu, zitelite na Kumanija od kude tumbe i tri bandere. Takoj li e Mikelis ?
Se izvinuvam na moderatorot shto odgovorot ke bide nadvor od temata.

Ostavi shto vikaat u Kumanija,tuku kazi mi Intele,shto e pricinata duetot armoniki TINE i RADOdaJKA -koe po forumive nastapuva kako TRIO TRUBA-da gostuva tuka.?????Prekomanda ili da ostavite malku vlast-administriranje i baniranje- pa da vidite kako ziveat obichni smrtnici -forumdzii.Ili mozebi merak ti e da chuesh: Intel eBAN eden den,Intel eBAN edna nedela i....Intel eBAN do veka.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
201
Поени од реакции
1
Spored mene ne se pocituvala osnovnata procedura za propustanje na diplomatski visoki pretstavnici!
Kade sto lentata od sprotiva mora da stoi,miruva a ne da se dvizi! Toa e edna somnitelna rabota!
Druga e kako bas Makedonecot se nasol tamu i kako bas vo voziloto na Georgievski udril koga bile 3 nasi vozila!?

I neli treba da ima pridruzba od Bugarskata policija kade sto policiska kola treba da signalizira i da ja vodi kolonata?

Ama sepak.. ima slucajni greski i namerni greski.. ne bi mozel da presudam vo slucajov.
Баш в пилотната кола се е ударило македончето след това в колата на Георгиевски. В полицејската кола двамата полицаи са ранени.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Баш в пилотната кола се е ударило македончето след това в колата на Георгиевски. В полицејската кола двамата полицаи са ранени.
Mnogu interesen podatok...istiot SINDROM vladee od maribor do gevgelija, a sega gledam i do burgas i varna, vo albanija nemat moznost za takvi egzibicii ,ednostavno nemaat patista za toa.......ama sigurno ke pocnat. Interesna tema za nekoj doktorat..............

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
Se izvinuvam na moderatorot shto odgovorot ke bide nadvor od temata.

Ostavi shto vikaat u Kumanija,tuku kazi mi Intele,shto e pricinata duetot armoniki TINE i RADOdaJKA -koe po forumive nastapuva kako TRIO TRUBA-da gostuva tuka.?????Prekomanda ili da ostavite malku vlast-administriranje i baniranje- pa da vidite kako ziveat obichni smrtnici -forumdzii.Ili mozebi merak ti e da chuesh: Intel eBAN eden den,Intel eBAN edna nedela i....Intel eBAN do veka.
uste eden off topic. vetuvam posleden.
Vidi Maro Poparo, Intel e Intel po forumive so godini. Nikogas dupli nik. Pisuvam sto mi kefne, dali sum seriozen ili se zaebavam so patiski poltroni e moja rabota. Najdobro znaat tie sto licno me poznavaat.Ti si toj sto kako Mara Popara si baniran do veka na mnogu forumi. Imas potreba od nov nik-taka. Mene nikoj ne me baniral, nikade osven kude drugar ti Boki kade vekje se raboti za soodvetno lecenje kompleksi na edno admince. Bez pricina.
Samata tvoja izrazena zelba od omraza pertpostavuvam deka sakas Intel da go vidis eBAN do veka sosema dovolno kazuva za tvojot mentalen sklop. Ne se sekiraj ve ima 10-tina takvi po forumive.
ps. imas pozdrav od F. Petrovski.:wink:

Teamava bese za Ljubisa Georgievski, a ne za nekoja Srboslavija. Imas nesto da kazes ?

Член од
6 февруари 2007
Мислења
1.794
Поени од реакции
32
Kakov atentat be!?!?
Chistachite na Ljubisha go udrija avtoto...Chovekot shto nastrada e na drugar mi tatko mu

Член од
29 јуни 2005
Мислења
1.284
Поени од реакции
14
uste eden off topic. vetuvam posleden.
Vidi Maro Poparo, Intel e Intel po forumive so godini. Nikogas dupli nik. Pisuvam sto mi kefne, dali sum seriozen ili se zaebavam so patiski poltroni e moja rabota. Najdobro znaat tie sto licno me poznavaat.Ti si toj sto kako Mara Popara si baniran do veka na mnogu forumi. Imas potreba od nov nik-taka. Mene nikoj ne me baniral, nikade osven kude drugar ti Boki kade vekje se raboti za soodvetno lecenje kompleksi na edno admince. Bez pricina.
Samata tvoja izrazena zelba od omraza pertpostavuvam deka sakas Intel da go vidis eBAN do veka sosema dovolno kazuva za tvojot mentalen sklop. Ne se sekiraj ve ima 10-tina takvi po forumive.
ps. imas pozdrav od F. Petrovski.:wink:

Teamava bese za Ljubisa Georgievski, a ne za nekoja Srboslavija. Imas nesto da kazes ?

Jas Intelcho,postirav novinarski napis svrzan so dve soobrakjajki od vremeto koga "makedonskite crveni kmeri" nemaa mnogu pari i koristea sini LADI so Gilanski regisracii (novinarot e sigurno pomlad pa pravi greshka vo tekstot) da gi disciplinaraat -Andov-ili eliminiraat -Mijalkov-svoite protivnici.
Od 93god dojdoa do pari od: shercot na cigari ,droga,oruzje i td...stanaa bogati i besni, pa pochnaa da koristat uslugi od poskap mashtrap-eksplozivi-plateni izvrshiteli-avioni.
No poslednava godina i kusur seknuva shvercot a ostanaa mnogu troshoci (eden kup platenici:novinari,urednici,administratori,moderatori,transparentnosti -netransparentnosti pod kontrola na Vladeta Milchin).
Vo momentov od opkuzuvanjeto na Gruevski ,Ljubisha e najgolemata prechka za sproveduvanje na planovite na SDSM i DUI.Pokraj site opstrukcii parlamentot raboti i nosi zakoni.
Ti koga si go vudel zborot SRBOSLAVIJA,ne si mozel da go chitash tekstot .Jas te razbiram zborot Srboslavija ti e vgraden kako chip i koga ke go vidish sekogash skokash kako da te drma visok napon.

ps.ne mi odgovori na prashanjevo ;shto e prichinata duetot koj nastapuva kako trio truba da gostuva tuka,dali prekomanda zaradi pojachanje polozaja koi su uzdrmani ili da se "zaebavash".

pss.pravilo koe ti i ortak ti go povtoruvate kako papagali koga ke pochne nekoj da ja simnuva vashata "neutralnost" i "zaebavanje" po forumive e "ne se zanimavaj so mene" .

psss.so Filipcho i De Mikelis planiram sredba idnata godina,nema da bidam iznenaden ako i ti bidesh tamu.

pssss.ima edna kniga Intelcho napishana od Ljubisha Georgievski kon krajot na 1991god. kade shto tochno gi opishuva nastanite koi ke sledat-koalicijata na komunisti i balisti i shto ke i donese na Makedonija-prochitaj ja za dobro na tvoite deca.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
A чистачите биле од ОВА или од ОНА?

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
psss. so Filipcho i De Mikelis planiram sredba idnata godina,nema da bidam iznenaden ako i ti bidesh tamu.
Ti si De Mekiles druze , kolega, ili kako sakas:vozbud: Imas pozdrav od Maldica, ako treba jos kazuj :)
Тга за запад

Гарантно писмо у џеп да си репну,
Да се качу на Конкорд, у небо да летну.
На печалку далеко ја да си иду,
Да виду Торонто,Манитобу да виду.
Да виду куп паре у џеп,
И за друго да с’њам, а не само за леп.
Да виду како се биднуе газда,
И како сас обичну плату се купуе Мазда.
Да виду нашинци среќни и стројни,
Сас пуни образи и стомаци лојни.
Како си живев на високу ногу,