uste eden off topic. vetuvam posleden.
Vidi Maro Poparo, Intel e Intel po forumive so godini. Nikogas dupli nik. Pisuvam sto mi kefne, dali sum seriozen ili se zaebavam so patiski poltroni e moja rabota. Najdobro znaat tie sto licno me poznavaat.Ti si toj sto kako Mara Popara si baniran do veka na mnogu forumi. Imas potreba od nov nik-taka. Mene nikoj ne me baniral, nikade osven kude drugar ti Boki kade vekje se raboti za soodvetno lecenje kompleksi na edno admince. Bez pricina.
Samata tvoja izrazena zelba od omraza pertpostavuvam deka sakas Intel da go vidis eBAN do veka sosema dovolno kazuva za tvojot mentalen sklop. Ne se sekiraj ve ima 10-tina takvi po forumive.
ps. imas pozdrav od F. Petrovski.:wink:
Teamava bese za Ljubisa Georgievski, a ne za nekoja Srboslavija. Imas nesto da kazes ?
Jas Intelcho,postirav novinarski napis svrzan so dve soobrakjajki od vremeto koga "makedonskite crveni kmeri" nemaa mnogu pari i koristea sini LADI so Gilanski regisracii (novinarot e sigurno pomlad pa pravi greshka vo tekstot) da gi disciplinaraat -Andov-ili eliminiraat -Mijalkov-svoite protivnici.
Od 93god dojdoa do pari od: shercot na cigari ,droga,oruzje i td...stanaa bogati i besni, pa pochnaa da koristat uslugi od poskap mashtrap-eksplozivi-plateni izvrshiteli-avioni.
No poslednava godina i kusur seknuva shvercot a ostanaa mnogu troshoci (eden kup platenici:novinari,urednici,administratori,moderatori,transparentnosti -netransparentnosti pod kontrola na Vladeta Milchin).
Vo momentov od opkuzuvanjeto na Gruevski ,Ljubisha e najgolemata prechka za sproveduvanje na planovite na SDSM i DUI.Pokraj site opstrukcii parlamentot raboti i nosi zakoni.
Ti koga si go vudel zborot SRBOSLAVIJA,ne si mozel da go chitash tekstot .Jas te razbiram zborot Srboslavija ti e vgraden kako chip i koga ke go vidish sekogash skokash kako da te drma visok napon.
ps.ne mi odgovori na prashanjevo ;shto e prichinata duetot koj nastapuva kako trio truba da gostuva tuka,dali prekomanda zaradi pojachanje polozaja koi su uzdrmani ili da se "zaebavash".
pss.pravilo koe ti i ortak ti go povtoruvate kako papagali koga ke pochne nekoj da ja simnuva vashata "neutralnost" i "zaebavanje" po forumive e "ne se zanimavaj so mene" .
psss.so Filipcho i De Mikelis planiram sredba idnata godina,nema da bidam iznenaden ako i ti bidesh tamu.
pssss.ima edna kniga Intelcho napishana od Ljubisha Georgievski kon krajot na 1991god. kade shto tochno gi opishuva nastanite koi ke sledat-koalicijata na komunisti i balisti i shto ke i donese na Makedonija-prochitaj ja za dobro na tvoite deca.