TpH_Bo_OkO
Трноризец
Њет...иако сите знаеме дека позади атентатот на Трајковски и на Глигоров стојат СДСМ, сепак не верувам дека се спуштиле на ниво да убиваат
Го заборави и Јордан Мијалков.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Њет...иако сите знаеме дека позади атентатот на Трајковски и на Глигоров стојат СДСМ, сепак не верувам дека се спуштиле на ниво да убиваат
Фала м,у на господ што Георгиевски е жив и здрав, во спротивен случај фабриката на ДПМНЕ ќе спакуваше уште една афера на СДСМ дека за се во државата е криво СДСМ.
Е само незнам Латас шо рекол на сител???

чуваш, овојпат морам да се сложам со тебе! Навистина господа која е веројатноста токму Македонец да удри во возилото Љубиша? Колку, 1:100 000? Нешто ми смрди во целава оваа ситуација.Македонец се удари в кортежа на македонскија председател на парламента крај Радомир (ОБЗОР)
04 октомври 2007 | 18:34 | Агенција "Фокус"
Около 15 часа днес кортеж'т на председателја на македонскија парламент Лјубиша Георгиевски прет'рпја п'тен инцидент, п'тувајки за Софија, к'дето Георгиевски трјабваше да получи орден “Стара планина” – п'рва степен. Катастрофата бе причинена от 38-годишнија Горан Стојковски, македонски гражданин, постојанно живеешт в Б'лгарија.
Нјама сериозно пострадали при инцидента. Прод'лжава изјаснјаването на случаја.
![]()
![]()
ба ти случајността
чуваш, овојпат морам да се сложам со тебе! Навистина господа која е веројатноста токму Македонец да удри во возилото Љубиша? Колку, 1:100 000? Нешто ми смрди во целава оваа ситуација.
Mnogumina ? pa se znae koj najmnogu, zitelite na Kumanija od kude tumbe i tri bandere. Takoj li e Mikelis ?многумина ја нарекуваа Србославија."
Абе не се будалете тој камиказа е па сеа директ у него ма дај
и тоа против блиндиран мерцедес со полесна кола еден тон мава го убија на место или планот бил скока низ шофершајбна и го коле со зуби ???
Дај бе малце
Тој што сака да убива убива со камион и крај не со опел крнтија ова смао да одвратат јавност од политички теми или обична случајност

Bratot, Spored mene ti si neupaten vo procedurite.
Ako e oficijalna najavena poseta deckite od MNR-to treba da pobaraat od nivnoto MNR pridruzba od granica do mestoto na patuvanje.
Ako nemalo prodruzba zanaci ne bila ni pobarana od vladata na RM. Ah, ovie SDSMovci be, do koga vaka kje sabotariaat.

Bratot, Spored mene ti si neupaten vo procedurite.
Ako e oficijalna najavena poseta deckite od MNR-to treba da pobaraat od nivnoto MNR pridruzba od granica do mestoto na patuvanje.
Ako nemalo prodruzba zanaci ne bila ni pobarana od vladata na RM. Ah, ovie SDSMovci be, do koga vaka kje sabotariaat.