Abe supak...da izlezese narodot poveke ke imavte okolu 10 pratenici...bidi sreken sto e taka
Seljak Dpmnovski, tie okolu 300.000 sto ne izlegoa nikogas ne glasale za DPMNE. Sakas analizi da pravime na site izbori. Ako imas muda neli ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Abe supak...da izlezese narodot poveke ke imavte okolu 10 pratenici...bidi sreken sto e taka
Председателјат на македонскија парламент бе отличен с орден "Стара планина"Според денешните информации, Претседателот на Собранието на Р. Македонија доживеал сообраќајна несреќа на пат кон Софија. Информациите говорат дека Претседателот не е повреден, но се' уште е под лекарска контрола. Несреќата се случила кога пред возилото во коешто бил Георгиевски, ненадејно се попречило друго возило.
Се прашувам, дали можеби ова е масло на СДСМ ДУИ и нивните "планови" (А, B, C...) коишто уште од 1998 година ги најавуваа, а во 2001 предизвикаа и војна. Последните случувања во македонскиот Парламент ме тераат да помислам на тоа дека несреќата била обид за атентат.
Љубиша Георгиевски заминал за Бугарија за да му биде врачена награда од страна на претседателот на Бугарија Гошо Прванов, орден кој досега го има добиено само Бил Клинтон, ако ме држи добро помнењето.Па што мајка барал во Бугарија,по инструкции ли?
atentat na Gorgievski mozno e da e vistina na denesen den pred dvanaeset godini bese izvrsen atentat na Kiro Gligorov pa mozno toa da e uste eden takov obid.![]()
Cамо Македонски или и Бугарски граѓанин?Vinoven e bil makedonski graganin,koj ne e bil del ot korteza!
Aloo, toa DPMNE mu mesti za da ne mora da se zaebava so interpelacii.

Љубиша Георгиевски заминал за Бугарија за да му биде врачена награда од страна на претседателот на Бугарија Гошо Прванов, орден кој досега го има добиено само Бил Клинтон, ако ме држи добро помнењето.
Еве што вика А1 за случката:
Македонски граѓанин ја предизвикал сообраќајната несреќа со македонската делегација во Бугарија. 38-годишниот Горан Стојковски, кој живее во Бугарија, удрил во возило од колоната во која бил Љубиша Георгиевски.
Нема повредени членови на македонската делегација. Целосно е уништен блиндираниот „Мерцедес“ во кој се возел спикерот. Повреден е Горан Стојковски и еден бугарски државјанин.
„На една кола и попуштиле кочниците и механизмите за управување, таа се заврте, се претрча на сред пат пред нас. Првите две коли успеаа да избегнат, ние не успеавме да избегнеме, беше судир и после настана верижен судир, во кој тешко се контролираше ситуацијата, не знам точно како беше, ние бевме во близина на возила“, изјави Љубиша Георгиевски.
Верижниот судир се случил околу 15 часот во близина на бугарскиот град Перник. Стојковски со возило „Опел вектра“ се обидел да претекне друг автомобил, токму во време кога од спротивната насока се движела колоната на македонската делегација.
„При неправилно претекнување Стојковски, кој управувал со „Опел вектра“, преминал на спротивната лента и удрил во еден од автомобилите на македонската делегација, потоа Опелот се завртел и притоа удрил во возило со ќустендилска регистрација“, велат од прес служба на МВР на Бугарија.
Бугарската полиција ги испитува причините за несреќата. Претседателот на Собранието Георгиевски патот кон Софија го продолжил со друг автомобил. Успеа да стигне на приемот кај бугарскиот претседател Георги Прванов, кој му додели орден.
Opel vektra VS blindiran Mercedes pri sto:
Целосно е уништен блиндираниот „Мерцедес“ во кој се возел спикерот.
Ne mi e jasno.

Не мислам дека е толкава фаца Љубиша па на него атентат да се прави али кој го знае![]()

киро го рокнаа на 2 октомври бе

хехехе,каков атентат незнаат да возат зашто бугарин не се чукна туку македонецне не бери никаде и во друга држава ќе се отепаме

Според денешните информации, Претседателот на Собранието на Р. Македонија доживеал сообраќајна несреќа на пат кон Софија. Информациите говорат дека Претседателот не е повреден, но се' уште е под лекарска контрола. Несреќата се случила кога пред возилото во коешто бил Георгиевски, ненадејно се попречило друго возило.
Се прашувам, дали можеби ова е масло на СДСМ ДУИ и нивните "планови" (А, B, C...) коишто уште од 1998 година ги најавуваа, а во 2001 предизвикаа и војна. Последните случувања во македонскиот Парламент ме тераат да помислам на тоа дека несреќата била обид за атентат.