Обид за атентат врз Љубиша Георгиевски?

Дали мислите дека ова е обид за атентат врз Георгиевски?

• Да

Гласови: 12 20,3%
  • Не

Гласови: 38 64,4%
  • Не знам

Гласови: 9 15,3%

• Вкупно гласачи
    59
Член од
26 јули 2007
Мислења
230
Поени од реакции
0
Според денешните информации, Претседателот на Собранието на Р. Македонија доживеал сообраќајна несреќа на пат кон Софија. Информациите говорат дека Претседателот не е повреден, но се' уште е под лекарска контрола. Несреќата се случила кога пред возилото во коешто бил Георгиевски, ненадејно се попречило друго возило.

Се прашувам, дали можеби ова е масло на СДСМ ДУИ и нивните "планови" (А, B, C...) коишто уште од 1998 година ги најавуваа, а во 2001 предизвикаа и војна. Последните случувања во македонскиот Парламент ме тераат да помислам на тоа дека несреќата била обид за атентат.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Њет... :) иако сите знаеме дека позади атентатот на Трајковски и на Глигоров стојат СДСМ, сепак не верувам дека се спуштиле на ниво да убиваат

претседатели на влада... нели?
se izvinuvam na zbunkata!

Член од
26 јули 2007
Мислења
230
Поени од реакции
0
не верувам дека се спуштиле на ниво да убиваат претседатели на влада... нели?
На Влади?
Станува збор за Љубиша Георгиевски, претседателот на Собранието :)

п.с. Мене веќе ништо не ме чуди. Премногу нечесни игри се случија во Македонија и не гледам толку наивно и на најмала провокација или инцидент :toe:

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Мислам дека ова не е обид за атентат, пошто човеков ништо не згрешил па да го убијат. Ни пак е значајна фигура во моменталната влада...

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Според денешните информации, Претседателот на Собранието на Р. Македонија доживеал сообраќајна несреќа на пат кон Софија. Информациите говорат дека Претседателот не е повреден, но се' уште е под лекарска контрола. Несреќата се случила кога пред возилото во коешто бил Георгиевски, ненадејно се попречило друго возило.

Се прашувам, дали можеби ова е масло на СДСМ ДУИ и нивните "планови" (А, B, C...) коишто уште од 1998 година ги најавуваа, а во 2001 предизвикаа и војна. Последните случувања во македонскиот Парламент ме тераат да помислам на тоа дека несреќата била обид за атентат.
Me претекна за малку.:)

Њет... :) иако сите знаеме дека позади атентатот на Трајковски и на Глигоров стојат СДСМ, сепак не верувам дека се спуштиле на ниво да убиваат претседатели на влада... нели?
На собранија.

На Влади?
Станува збор за Љубиша Георгиевски, претседателот на Собранието :)

п.с. Мене веќе ништо не ме чуди. Премногу нечесни игри се случија во Македонија и не гледам толку наивно и на најмала провокација или инцидент :toe:
Па што мајка барал во Бугарија,по инструкции ли?

Стрелец

El Mariachi
Член од
23 јануари 2005
Мислења
910
Поени од реакции
10
Бреј, кој наслов и кои коментари!?!?!?
Па после СДСМ биле фабрика!!!!!!!

Insomniac

Evil Macedonian
Член од
27 мај 2007
Мислења
1.799
Поени од реакции
28
Стар е човекот, Нема толкав углед (не е опасен) за комуњариве да му направат атентат.

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
не бе атентат на ваков златен човек што си скока пред камери кај можело тоа:pos2:

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Па тој па што јак штих е него ке го убиваат ...е свашта...мада СДС го утепаа и Кенеди можно е

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
Њет... :) иако сите знаеме дека позади атентатот на Трајковски и на Глигоров стојат СДСМ,

Koi ste vie SITE ? Sto toa znaete ? Moze li i na nas da ni kazete da ne setame bosi po forumive.
Zosto gi kries informaciite koi gi znes. Daj odama napisi pa slozno da pokreneme obvinenie protiv atentatorite.

Gebels moze voda da vi nosi za propaganda. No vremeto tece, a narodot se povekje e pisman sto ne izleze vo dovolen broj na izbori i mu dozvoli na skapanoto DPMNE da pobedi.

Член од
8 јуни 2005
Мислења
74
Поени од реакции
11
Koi ste vie SITE ? Sto toa znaete ? Moze li i na nas da ni kazete da ne setame bosi po forumive.
Zosto gi kries informaciite koi gi znes. Daj odama napisi pa slozno da pokreneme obvinenie protiv atentatorite.

Gebels moze voda da vi nosi za propaganda. No vremeto tece, a narodot se povekje e pisman sto ne izleze vo dovolen broj na izbori i mu dozvoli na skapanoto DPMNE da pobedi.
aaaa sds zdrava partija demek

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Nekoja nagrada ke mu vracuvaat
Сигурно за животно дело "Mister Bin" по театралното скокање во парламентот.

ABC на собрание а не на собранија, бидејќи имаме само едно собрание.
Јас па си помислив имаме две,едно во салата а друго во ходниците како што изјави самиот председател.

не бе атентат на ваков златен човек што си скока пред камери кај можело тоа:pos2:
Па и горилата се заштитен вид (многу ги тепаат).:)

Па тој па што јак штих е него ке го убиваат ...е свашта...мада СДС го утепаа и Кенеди можно е
E не сум знаел за тоа бе.:)

Предходно народот беше пишман што излезе во толкав број да ги избере мороните на СДСМ.:) Тоа не мора да значи дека сме "пишман народ".:)

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
A be ajde ne zaebavajte...koj ke trosi vreme na takov nikakov dvorski sut...si prai covekot DRAMA...mora da prezeme nesto inaku otide ko izliten komedijant vo zaborav......A BE TOJ BI PLATIL ZA ATENTAT...inaku nema ni zapirka za nego da ima vo ucebnicite po "Istorija" :):):)!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom