Мартин$
Модератор
- Член од
- 2 март 2007
- Мислења
- 5.234
- Поени од реакции
- 148
Епа од две лесковачки во градов, едната, та в центар е од прилепчани..и знајш шо? српски прает маубет со сите, а ко ЧЕ слушниш внатре прилепски ко на сред село зборат.*само лажат по тие штандовите со скара ЛЕСКОВАЧКА СКАРА не знам мити каква.....Ох не ни сака да се промовира како туристички град....абе викни прилепчани скараџии,в година дупло туристи ќе привлечиш,досега најдобра скара имам јадено во Пп и не за џабе ги фалам
Иначе за плажи, Трпејца, Лагадин и Акапулко (најтопла ви е водата водата)
--- надополнето ---
Понапредни од нас?Туристити не идат само за да се искапат,да седат во луксузен стан,на крај краева тие имет палати,идат со цел да видат нешто во Охрид.Денојве бев на екскурзија низ Чешка,Унгарија,Австрија и неможам да се изначудам колку се понапредни од нас,неможевме да се разминиме од туристи,едноставно е прекрасно,гледам архитектурата не им е нешто за фалење,ама имаше шо да видиме
Кој стигнал не еб*л низ историјава..не само нас, цел Балкан, и очеквиш да сме ко Чешка,Унгарија,Австрија?
Многу сме и сега
И јас бев на екскурзија и имаше згради, ама малку ти се видоја, големи беа градојте.