Помош и совети

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Шо е овај ваков прстите да си ги излупиш? ко ренде........................:kesa:
-.-

Јас имам X7 747H, ист ко овој само со друга текстура одозгора и Anti Vibrate. Тоа што ти го кажуваш си нема везе, маусот одлично лежи во рака. Очигледно не си фатил гејминг глувче во рака.

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
-.-

Јас имам X7 747H, ист ко овој само со друга текстура одозгора и Anti Vibrate. Тоа што ти го кажуваш си нема везе, маусот одлично лежи во рака. Очигледно не си фатил гејминг глувче во рака.
:) мајтап си играм бе....:smir: Бтв вистина не сум фатил сакам да си купам Razer глувче

Ova e za WoW ама сепак е супер..нема во МК само по порачка.

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
:) мајтап си играм бе....:smir: Бтв вистина не сум фатил сакам да си купам Razer глувче

Ova e za WoW ама сепак е супер..нема во МК само по порачка.
Епа земи Logitech MX518 или ваков јас како што имам. Можеш и Microsoft Intelli 3.0, одличен маус. Или ако ти се даваат појше пари земи Logitech G500.

И не заборавај дека ти треба и асален маус пад.

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Епа земи Logitech MX518 или ваков јас како што имам. Можеш и Microsoft Intelli 3.0, одличен маус. Или ако ти се даваат појше пари земи Logitech G500.

И не заборавај дека ти треба и асален маус пад.
Не ако земам ќе земам рејзер иначе не ми е баш убав MX518 Колку пари е тој?

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Околу 1500-600 ден. Одличен е маусот. Razer ќе треба да ги нарачуваш од странство и самите трошоци ќе те коштаат колку самиот маус. Затоа ти викам ако ти се даваат појше пари земи Logitech G500 (ревизија на G5) G500 е околу 50 евра мислам.

Vargo _online

プレイステーション3
Член од
1 мај 2010
Мислења
492
Поени од реакции
59
Рејзер мислам дека имаш во TNT (ГТЦ) само колку е незнам..........јас имам A4tech-x7 и закон е.....мислам дека е негден околу 1200ден во Anhoch......

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Рејзер мислам дека имаш во TNT (ГТЦ) само колку е незнам..........јас имам A4tech-x7 и закон е.....мислам дека е негден околу 1200ден во Anhoch......
Ова рејзер е?? Не е вакво тоа кај што сакам...http://store.razerzone.com/DRHM/store?Action=DisplayProductDetailsPage&SiteID=razerusa&Locale=en_GB&Env=BASE&productID=220156700] Е Вакво сакам ама ова е од официјалниот маркет на рејзер така да е многу скапо ова е од прилика 60евра a X7 има секаде..

Околу 1500-600 ден. Одличен е маусот. Razer ќе треба да ги нарачуваш од странство и самите трошоци ќе те коштаат колку самиот маус. Затоа ти викам ако ти се даваат појше пари земи Logitech G500 (ревизија на G5) G500 е околу 50 евра мислам.
Па не е многу скап, а Г500 е многу грд....Бтв фала за инфо

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.940
Ова рејзер е?? Не е вакво тоа кај што сакам...http://store.razerzone.com/DRHM/store?Action=DisplayProductDetailsPage&SiteID=razerusa&Locale=en_GB&Env=BASE&productID=220156700 Е Вакво сакам ама ова е од официјалниот маркет на рејзер така да е многу скапо ова е од прилика 60евра a X7 има секаде..
Што ќе ти е маус со 17 копчиња? :uvo:

Член од
24 јули 2008
Мислења
285
Поени од реакции
5
Rejzerot saga go ima vo ramstore .. karsi toa kaj sho plakash za parking .. digiralni parati ima .. i ostala multimedija .. ja tamu go gleav .. a za cena nz :)

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.429
Поени од реакции
25.330
Ја инсталирав Assassin's Creed кецот, ја спуштив од замунда, напрајв маунт имиџ, ја снимив, копирав крак, и ко ја пуштив бараше да спуштит апдејт нешто, го спушти и то. И сега ко ке ја уклучам играва цел екран е црн па после кажува дека има некој ерор. Дали е поради тоа што користам Windows 7? Или нема врска? Дали требаше да го исклучам интернетов ко ја снимав за да не направи никаков апдејт?

Член од
3 ноември 2008
Мислења
431
Поени од реакции
90
Ја инсталирав Assassin's Creed кецот, ја спуштив од замунда, напрајв маунт имиџ, ја снимив, копирав крак, и ко ја пуштив бараше да спуштит апдејт нешто, го спушти и то. И сега ко ке ја уклучам играва цел екран е црн па после кажува дека има некој ерор. Дали е поради тоа што користам Windows 7? Или нема врска? Дали требаше да го исклучам интернетов ко ја снимав за да не направи никаков апдејт?
Барај соодветен крак за апдејтираната верзија.
Windows 7 не би требало да е причина за еророт кој ти го јавува.

Kajgana Shop

На врв Bottom