Помош и совети

Член од
15 април 2009
Мислења
657
Поени од реакции
112
најдобро да потроши едно 500-600 евра на рам.. нека го наполни цело кукиште со рам ( немора да ги уклучува.. само да ги ставе во кукиштето )

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
И со тоа неверувам да му ја фати...треба нешто појако :toe:
Ја викам 8гб рам да си стаи...графичката не е битна.
Заеби графичка и процесор.
За ултра супер дупер гејминг ти треба ова глувче брат, посебно за фифата.

H

-HRO

Гостин
најдобро да потроши едно 500-600 евра на рам.. нека го наполни цело кукиште со рам ( немора да ги уклучува.. само да ги ставе во кукиштето )
Со тоа...нема да му сецка ни фифа 13 :pos2:

Заеби графичка и процесор.
За ултра супер дупер гејминг ти треба ова глувче брат, посебно за фифата.
Да. Овој маус за фифата е измислен. Многу јака ствар кај ти текна. :pos2:

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
Е тоа да уште побрзо ке е.

БТВ кај мене на новиов компјутер кој не го објавував досега со тој хаф ми летат све :P
Прегледај го приврзокот 41503
ajde so ima vrska .. ke vidime koa ke staam ram i ke ja probam FIFA 11 .. pa ke pisam tuka i ke vi kazam so sum naprail !! a ina4e ako ne biva FIFA 11 ke ja igrame PES 11 i gotoo !! :D

--- надополнето ---

i da ne znae nekoj koj se aktuelnite ceni za staanje 2 GB RAM DDR2 BUFALLO !! jas slusnav deka bilo okolu 1200 ?! sto mislite vie ?

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
ajde so ima vrska .. ke vidime koa ke staam ram i ke ja probam FIFA 11 .. pa ke pisam tuka i ke vi kazam so sum naprail !! a ina4e ako ne biva FIFA 11 ke ja igrame PES 11 i gotoo !! :D

--- надополнето ---

i da ne znae nekoj koj se aktuelnite ceni za staanje 2 GB RAM DDR2 BUFALLO !! jas slusnav deka bilo okolu 1200 ?! sto mislite vie ?
А зошто морат да е рамот BUFALLO што врска имат тоа?.Види на колку mhz ти работат таа плочка и оди во продавница побарај 2гб ддр2 800мхз на пр и готово.

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140

--- надополнето ---

Остај ги овие што ти зборат, ова би требало да заврши работа : http://www.anhoch.com/pcmarket/index.php?pid=2742 :)

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879

--- надополнето ---

[sarcasam] ON

Не ги слушај овие што ти зборат овдека, и јас те поддржувам, све е до РАМот!!! И еве брат само за тебе од Newegg:

G.SKILL Ripjaws Series 24GB (6 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800)

:drk:

Јас веќе ги нарачав, ќе ми ги донесе роднина од Америка другава недела. Леле како ќе ја играм ФИФА, со 30 фпс!!! А за 35фпс ќе му кажам на роднината уште еден ваков пакет да ми нарача на лето!!

[sarcasam] OFF

Иди земи нов компјутер.........

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37

--- надополнето ---

Абе најдобро и најевтино земи неколку пива, испиј ги и после пушти ја фифа. Ќе се движите и ти и фифа во исто темпо.
И најпаметен совет вака коа ќе играш надвор фудбал со другари за секој случај тури си 3-4 комада рам во џеп (ама само Bufallo да бидат, немој коа ќе изгубите после да викаат ради тебе било).

H

-HRO

Гостин
Абе најдобро и најевтино земи неколку пива, испиј ги и после пушти ја фифа. Ќе се движите и ти и фифа во исто темпо.
И најпаметен совет вака коа ќе играш надвор фудбал со другари за секој случај тури си 3-4 комада рам во џеп (ама само Bufallo да бидат, немој коа ќе изгубите после да викаат ради тебе било).
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325

Ја едвај чекам да купи рам па да каже импресии...
Buffalo-то е измислено за фифа

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
1. Нека купи човекот рам, нека си ја игра фифа со Пласибо ефект, ќе му клиза
2. Нека не се бришат сите мислења, нека стојат, за понатамошните дврдоглави генерации, за пример :)
3. Рам из д шит!

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Баш placebo effect ќе има, хаха

Kajgana Shop

На врв Bottom