Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
abe znam deka ne e fer ama mi idat na zivci nekoi tipovi so 70 level,ja nikako da gi ubijam a oni normalno so puski ovozmozeni od 70 lev,si igraat kuro...Inaku kazi nick name,i kaj igras,ja sekoj den sum na BalkanWars-Teamdeathmatch

Shutter ми е никот али не сум приврзан за некој сервер, идам search servers и обично играм на afghan, wasteland, subbase, highrise и уште 1-2 мапи. Иначе може да ти се придружам на BalkanWars, кажи и ти ник.

Shutter ми е никот али не сум приврзан за некој сервер, идам search servers и обично играм на afghan, wasteland, subbase, highrise и уште 1-2 мапи. Иначе може да ти се придружам на BalkanWars, кажи и ти ник.

AlbanianIdol sum,ajde dojdi na BalkanWars

Ај малку помош за мене :)
Го форматирав компјутеров и ја иснсталирам кантер 1.6, но кога ке ја пуштам ми кажвит некоја си грешка дека немам меморија,а и чудно ми е во гпу-з ми кажвит дека имам 8мб.Инстралирав драјери но пак џабе,освен во биос нешто да се подесит ако требит,ама како нз па затоа ако можит помош:)

Attachments

• canter.jpg
    canter.jpg
    56 KB · Прегледи: 26
Ај малку помош за мене :)
Го форматирав компјутеров и ја иснсталирам кантер 1.6, но кога ке ја пуштам ми кажвит некоја си грешка дека немам меморија,а и чудно ми е во гпу-з ми кажвит дека имам 8мб.Инстралирав драјери но пак џабе,освен во биос нешто да се подесит ако требит,ама како нз па затоа ако можит помош:)

Имаш некоја тапа/стара верзија од кантер. Стај некоја со понов пач (v40, v41.....) и пробај.
Ако не сакаш да мењаш, пушти ја преку XP Comapitibity

Имаш некоја тапа/стара верзија од кантер. Стај некоја со понов пач (v40, v41.....) и пробај.
Ако не сакаш да мењаш, пушти ја преку XP Comapitibity

Ах n00b :P ич не ми текна на компкатибилити.Иначе пробав и со тоа но само сликата се пуштат а ги немат опцииве.Пробав и со понова верзија но пак ништо.

Што знам што е,нека си е*ит ма*ер.Ке си ја почекам новата платформа ;)

има ли начин да бидам левел 70 на modern warfare 2 без да напредувам, пошто таман стасав до 60, форматирав и сеа ме мрзи се одново.

Ја симнав од замунда Still Life 2 и од кога ја инсталирав ми бара serial number...па би замолил некој aко можи да ми помогне да ми прати Serial Number или код:)

Дај помогнете,сакам да играм на Гарена со другар КАНТЕР,кажете ми како можам јас да креирам,и тој да ме гледа како хост,каде да ме гледа во Лан/Интернет...?И дали е можно тоа...кантер 1.6 каква било или има некоја посебна..?
Поздрав

ja instalirav left4dead i sea mi se gasi na nekoe vreme na primer posle 5 min posle 7 i taka nemoze da igram na raat care ?

^Немаш доволно информации, кажи што како, под кои околности, која верзија ја имаш, пиратска, непиратска. Ако е пиратска барај помош по то сајтојте за Steam пиратерија, ако ти е оригинал барај по Steam форумите. Толку кажа, толку можиме да ти помогнеме.

------------

Туку и јас имам една мака. Сакам да играм една игра од пред неколку години, конкретно Peter Jackson's King Kong ама на win 7. Е сега колку што видов играва е заштитена со озлогласената Starforce 3 заштита која не работи на win 7. Дури страв ми е и да ја инсталирам играта да не заеби нешто со ова. Прашањево, дали некој успшено има играно игра со оваа заштита? Пример за друга ваква игра е Splinter Cell Chaos Theory.

Едно можно решение веќе ми е на ум, а тоа е да ја инсталирам играва во Виртуелна машина/Sandboxie, да ги извлечам фајловите од играта настрана и го ставам кракот. Така Starforce драјверот би се инсталирал во виртуелната машина ама не и на мојот систем, само малце мачна е оваа работа. Дали директен инсталл + крак има работено кај некој?

Ја симнав Emergency 2, доста стара игра.
Ми прави проблеми при инсталација. Ми го дава следното, како д аго решам? Истот ми го правеше и порано кога ја имав на ЦД, истиот проблем. А првиот пат кога ја снимив, си беше се ОК(со ЦД-то, пред 6-7 години може).

Пробав да ја селектирам таа локација која ја бара, но не реагира. Играта содржи само 1 диск.

qwerty.png

Пробувам да инсталирам игра, и немам место на C. Додека D е скоро скроз празно ама неможан никако да го штиклирам. Решение ?

11298838587.jpg

ja instalirav left4dead i sea mi se gasi na nekoe vreme na primer posle 5 min posle 7 i taka nemoze da igram na raat care ?
Конфигурација?Ти прави вака на други игри?

--- надополнето ---

Пробувам да инсталирам игра, и немам место на C. Додека D е скоро скроз празно ама неможан никако да го штиклирам. Решение ?

11298838587.jpg
Дај кажи ми како се инсталира играта од почеток до овде односно од почнувањето на инсталацијата што се имаш да бираш за да стигниш до овде.Незнам кој чекори треба да се поминат за да се стигне до овде но најверојатно треба да селектираш Custom installation.

--- надополнето ---

Ја симнав Emergency 2, доста стара игра.
Ми прави проблеми при инсталација. Ми го дава следното, како д аго решам? Истот ми го правеше и порано кога ја имав на ЦД, истиот проблем. А првиот пат кога ја снимив, си беше се ОК(со ЦД-то, пред 6-7 години може).

Пробав да ја селектирам таа локација која ја бара, но не реагира. Играта содржи само 1 диск.

Прегледај го приврзокот 40787
Оштетен фајл најверојатно.Пробај на друг компјутер за да се осигураш.

Дај помогнете,сакам да играм на Гарена со другар КАНТЕР,кажете ми како можам јас да креирам,и тој да ме гледа како хост,каде да ме гледа во Лан/Интернет...?И дали е можно тоа...кантер 1.6 каква било или има некоја посебна..?
Поздрав

Хостај си нормално со new game и он би требало да те бара во лан. А иначе зашто не хосташ со dedicated server ? ја така играм со другарчињава хостам на дедикејтед им давам IP и влагаат :) немора ни гарена ни ништо за ова.

11298838587.jpg

Еден чекор пред ова мислам дека треба да ја смениш локацијата на инсталацијата наместо дифолт C:\Program Files да ја сместиш на D партицијата и би требало да тргне.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom