Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Каде може да ја најдам Medal of Honor: Allied Assault (да не е .iso фајл и демо верзија) ?

Не прашав дали е тешко или лесно, прашав каде. Ако немаш одговор, претпочитам да не постираш колку да збилдаш некое мислење плус.

Тешко да ја најдеш.Имаш рипувани верзии кој што најверојатно не работат.Овака барем ти е сигурно.Ако имаш проблем со отпакување исо фајлови симни Power Iso.

Да, ќе беше океј само да знаев како да инсталирам iso и кракувам игра.

Симни ја играта.Симни Power ISO.Со Power ISO-то распакувај ја играта (ќе ти изгледа како жолто цеде стисни десен клик и extract here или така некако).Потоа ќе ти се распакува фајлот и ја имаш целата игра.Инсталирај ја.Најди го фолдерот crack.Копирај ги фајловите однего и стави ги во фолдерот каде ти е инсталирана играта пример D:\Medal of Honor

Ја инсталирав играта Дум 3 но кога ке ја пуштам играта ке влезе па ке излезе и оваа ми излегува....

Uploaded with ImageShack.us

Ја инсталирав играта Дум 3 но кога ке ја пуштам играта ке влезе па ке излезе и оваа ми излегува....

Uploaded with ImageShack.us

Пиши што графичка имаш, и кои драјвери ги имаш инсталирано, пробај со најновите драјвери прво...

правам print screen сред игра, и при paste во paint ми дава црн екран(црна позадина)... некој да не знае како да се среди ова?

правам print screen сред игра, и при paste во paint ми дава црн екран(црна позадина)... некој да не знае како да се среди ова?

Windows 7 имаш инсталиран?

Ако одговорот е да, тогаш тоа е проблемот. Истото и кај мене се случува со full-screen апликациите.

Windows 7 имаш инсталиран?

Ако одговорот е да, тогаш тоа е проблемот. Истото и кај мене се случува со full-screen апликациите.

дијагнозата е поставена, фали уште проблемот да се реши :). Најверојатно и ти тоа го немаш средено, или користиш некаква замена?

дијагнозата е поставена, фали уште проблемот да се реши :). Најверојатно и ти тоа го немаш средено, или користиш некаква замена?

Па да го имав решено, ќе споделев со тебе, но не. :)
Ако ептен ти е потребен скриншот, намести да играта ти се пушти во windowed mode, и сликни ја. Сега ќе ѕирнам да не има некое решение за ова кај чичко Гугл.

Ding, ding, ding!
We have a winner. Еве го решението, само што пробав, и се' работи како што треба. :)

Па да го имав решено, ќе споделев со тебе, но не. :)
Ако ептен ти е потребен скриншот, намести да играта ти се пушти во windowed mode, и сликни ја. Сега ќе ѕирнам да не има некое решение за ова кај чичко Гугл.

Ding, ding, ding!
We have a winner. Еве го решението, само што пробав, и се' работи како што треба. :)

ссс, обично јас сум тој што бара на гугл за други и притоа ги презирам што ги мрзело да побараат, ама овој пат на мене тоа ми се случува :). Не дека не барав, ама очигледно на погрешни места. Сепак фала

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom